Johnny's cowshed 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12
- chevron_right
Visi kam apjautājos, teica, ka tur labi maksā, soreiz palikshu laikam pie pārbaudītām vērtībām.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
aizbrauc paruna esmu tur 3 buktes braucis izvilkt cena labas manuprat! tur loti skatas uz cilveku manuprat.
Baklazhāns bija sezonas atklāshanas dienaa citur - krusas epicentrā, haube un jumts vienās rētās, bet būs chotka, turklāt laika ar vairs, rīt jādzen. :)
Kur varēja iepirkt M difuzoru, moldingus un durvju slieksnus? Kkada Bimmershopā? Help, nav pc un nebūs dazas dienas, cakars meklet.
Kur varēja iepirkt M difuzoru, moldingus un durvju slieksnus? Kkada Bimmershopā? Help, nav pc un nebūs dazas dienas, cakars meklet.
Sodien aizvestas disku skruves uz cinkosanu un auto uz kraasosanu kopa ar disku vidiem.
Cinkotaju kantoris atgaadinaja sizhetu no shausmenes Cernobiljaa, interesanti tur buutu darba inspekcijai paviesoties.
Cinkotaju kantoris atgaadinaja sizhetu no shausmenes Cernobiljaa, interesanti tur buutu darba inspekcijai paviesoties.
kā norit darbi ap auto?!
Pirms 4 dienām saņēmu auto no krāsotāja, skats ļoti patīkams, biju jau aizmirsis cik smuks Baklažānam purns, kad viss vienā krāsā. Tika likvidēti visi ziemas kaimiņi Ruslani un viss auto pārkrāsots tajā pašā Tehno Violet tonī. Pēc 3 nedēļām būs pēdējā pulēšana un pārkrāsos priekšējo buferi, jo nepatīk man viņš līdz galam.
Pārkrāsoju arī disku vidus, toni nogopīju skatoties uz Gan4as sedana sulīgajām bildēm, iepatikās auto krāsa, kura labi sasaucās ar violetajiem diskiem, tāpēc Baklažāns tagad ir apgrieztā versija. Skrūves nocinkotas.
Iepirku labo M-slieksni un abiem sliekšņiem OEM klipšus.
Pa nākamo nedēļu plānots ieravēt:
- Miglas
- BMW emblēmas
- M-moldingus
- Aizmugurējo difuzoru divām trubām (PM, ja kādam viņš maisās pa kājām)
- Priekšējo pagriezienu komplektu, jo labais pavarots atkal (!) priekšlaicīgi izdomāja aizlidot uz siltajām zemēm
- Spārnu pavarotus (tos vispār vajadzēja aizmālēt ciet pirms krāsošanas, bet nu lai paliek..)
- M bampera resti (krāsotājs ļoti jauki viņu piestiprināja, ka pirmajos 50m pārbraucu viņai pāri..)
- Atjaunot vnz, jo krāsotājs gribēja notīrīt mušiņas no numurzīmes ar šķīdinātāju rezultātā palika balts spoknumurs. Nu šamējie izštukoja, ka jākrāso atpakaļ. Tas skats, kad es viņu pamanīju uz auto bija nu jā..kā ar nagu laku.
Kaut kas jādomā ar sēdinājumu priekšai, it kā varētu ieķert koilas, bet tā kā TA ir līdz 22.10. tad visdrīzāk tie tiks iegādāti uz nākamo sezonu, jo auto tiks ņemts nost no uzskaites un ies ziemas miegā. Vispār nenormāls prieks ir beidzot atklāt sezonu 1.augustā...
Bilžu kvalitāte ir tāda, kādu nu viņa ir. Kad tiks sarūpēti visi nepieciešamie sīkumi, tad taps, kas kvalitatīvs.
Pārkrāsoju arī disku vidus, toni nogopīju skatoties uz Gan4as sedana sulīgajām bildēm, iepatikās auto krāsa, kura labi sasaucās ar violetajiem diskiem, tāpēc Baklažāns tagad ir apgrieztā versija. Skrūves nocinkotas.
Iepirku labo M-slieksni un abiem sliekšņiem OEM klipšus.
Pa nākamo nedēļu plānots ieravēt:
- Miglas
- BMW emblēmas
- M-moldingus
- Aizmugurējo difuzoru divām trubām (PM, ja kādam viņš maisās pa kājām)
- Priekšējo pagriezienu komplektu, jo labais pavarots atkal (!) priekšlaicīgi izdomāja aizlidot uz siltajām zemēm
- Spārnu pavarotus (tos vispār vajadzēja aizmālēt ciet pirms krāsošanas, bet nu lai paliek..)
- M bampera resti (krāsotājs ļoti jauki viņu piestiprināja, ka pirmajos 50m pārbraucu viņai pāri..)
- Atjaunot vnz, jo krāsotājs gribēja notīrīt mušiņas no numurzīmes ar šķīdinātāju rezultātā palika balts spoknumurs. Nu šamējie izštukoja, ka jākrāso atpakaļ. Tas skats, kad es viņu pamanīju uz auto bija nu jā..kā ar nagu laku.
Kaut kas jādomā ar sēdinājumu priekšai, it kā varētu ieķert koilas, bet tā kā TA ir līdz 22.10. tad visdrīzāk tie tiks iegādāti uz nākamo sezonu, jo auto tiks ņemts nost no uzskaites un ies ziemas miegā. Vispār nenormāls prieks ir beidzot atklāt sezonu 1.augustā...
Bilžu kvalitāte ir tāda, kādu nu viņa ir. Kad tiks sarūpēti visi nepieciešamie sīkumi, tad taps, kas kvalitatīvs.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Johnny - 05 Aug 2013, 03:19, kopā labots 3 reizes.
Nedaudz par rikšu.
Iegādāta randomā + haļavā, veikta pilnīga pārkrāsošana, uzšūts jauns jumts un ieinstalēta SONY audiosistēma, Alpine pastūzis un Hyundai 90Ah akumulators + secret strāvas atvienošanas podziņa negaidītiem ciemiņiem AKKA/LAA un LaIPA
Aprīkota ar 26 collu OEM made in China ļitakiem, uzstādīti pedāļi arī pasažieriem, ievilkti aizmugurējie gabarīti un pavaroti. Lai arī ražota 2005. gadā visas riepas OEM made in China, pat vēl nav nokūpinātas.
Iegādāta randomā + haļavā, veikta pilnīga pārkrāsošana, uzšūts jauns jumts un ieinstalēta SONY audiosistēma, Alpine pastūzis un Hyundai 90Ah akumulators + secret strāvas atvienošanas podziņa negaidītiem ciemiņiem AKKA/LAA un LaIPA
Aprīkota ar 26 collu OEM made in China ļitakiem, uzstādīti pedāļi arī pasažieriem, ievilkti aizmugurējie gabarīti un pavaroti. Lai arī ražota 2005. gadā visas riepas OEM made in China, pat vēl nav nokūpinātas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Tev ta krasa izskatas tumshaka,bet varbut tas delj kvalitates.
Bet tapat izskatas
Ka sture,patik?
Bet tapat izskatas
Ka sture,patik?
Gaidam kvalitatīvas bildes, šitajās neizskatās tik skaists un svaigi krāsots
Varbūt esmu palaidis ko garām. Esmu pārāk slinks, lai lasītu visu topiku!
Kā tiki pie valdības AA sērijas?
+1uteo rakstīja:Gaidam kvalitatīvas bildes, šitajās neizskatās tik skaists un svaigi krāsots
Neko nevar saprast ..
Hm, man gan visu laiku likās, ka AA nav valdības sērija, bet vienkārši "kruta" sērija.zeltinsh rakstīja:Varbūt esmu palaidis ko garām. Esmu pārāk slinks, lai lasītu visu topiku!
Es gribētu dabūt LA.
Ruu paņem šķīdinātāju un vari patrennēties uz kādas VNZ.
jaredz kvalitatīvas bildes, a to man pagaidām nevisaiiiiii
Valdībai bija AA-66xx un AA-65xx sērijaszeltinsh rakstīja:Varbūt esmu palaidis ko garām. Esmu pārāk slinks, lai lasītu visu topiku!
RENIO rakstīja:jaredz kvalitatīvas bildes, a to man pagaidām nevisaiiiiii
Ja būtu vāciņi, moš tev patiktos labāk!
Nu AA serija senak bij tik vesniecibas auto. Tad tagad tā nav. Parasts numurs. Vnk daudziem patikams AA priekša, jo senak tas nozimeja ka tev ir "gali" elitē ka speji tādu dabūt :)zeltinsh rakstīja:Varbūt esmu palaidis ko garām. Esmu pārāk slinks, lai lasītu visu topiku!
nu pagaidām grūti spriest vai disku krāsojums piestāv.., vai nu jāredz dzīvē vai kvalitatīvas bildes, varbūt ar centriņiem būs labāk , uz tādu numuru tas stance works neder , intresē arī papētīt tavu krāsojumu dzīvē , par cik nevaru saprast vai man patīk techno violet vai nē...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12