BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 28
- chevron_right
melnu ar zelta pērli - nē! tas ir mans
Paņem no e46 sudraba krāsu, man iepriekšējais e36 bija tādā krāsā-spēcīgi atšķirās no pārējiem sudrabotajiem (VISMAZ MAN TĀ LIKĀS)!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tak vinjam jau ir taadaa kraasaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Mani pelēko favorīti:
- grandissilber metallic
- arktissilber metallic
- grandissilber metallic
- arktissilber metallic
Orkaans rakstīja:Tak vinjam jau ir taadaa kraasaa
interesanti gan, kad man vajadzēja nokrāsot detaļu, tad divi atšķirīgi krāsu pārdevēji deva krāsu, kas bija e46 krāsas kods!
tas ir viss ko varu pateikt, tad moš dzīvoju visu šo laiku maldināts, un Orkaans man atvēra acis! Par to paldies!
Ja tā, tad krāso tanīpat krāsā!
paarsvaraa e36 naaca ar 309 kodu! Peedeejie gadi un e46 e39 naaca jau ar 354
Arii manam kraasas kods ir 354 (pagaidaam)
Arii manam kraasas kods ir 354 (pagaidaam)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Avus blau krāsu un miers.
Izvēloties starp šīm 3 krāsām
- titansilber metallic
- grandissilber metallic
- arktissilber metallic
tomēr favorīt krāsa paliek tgd esosošā titansilber , arktis ir diezgan līdzīga ,bet nedaudz tumšāka , grandis galīgi nepatīk kā izskatās uz e36 kūtīm !
Ko jūs teiktu par "Imola rot" krāsu ?
Jā Avus nenormāli patīk
- titansilber metallic
- grandissilber metallic
- arktissilber metallic
tomēr favorīt krāsa paliek tgd esosošā titansilber , arktis ir diezgan līdzīga ,bet nedaudz tumšāka , grandis galīgi nepatīk kā izskatās uz e36 kūtīm !
Ko jūs teiktu par "Imola rot" krāsu ?
Jā Avus nenormāli patīk
tiesi pie sevis domaaju imolu un pirmaa krasa ko iedomajos bija šī, tikai neuzraxtiiju...
Kāds varbūt zin, cik apmēram izmaksā CSDD auto krāsas maiņa ??
Vai arī tas viss pa lēto - Nummuru salīdzināšana un teh.pases maiņa ?
Vai arī tas viss pa lēto - Nummuru salīdzināšana un teh.pases maiņa ?
ja nemaldos bija tikai pases maiņa +-20ls laikam...
Ja nauda atljauj tad es noteikti ieteiktu Mipa Andromeda
Ir kraasots e30 taadaa kraasaa un dabaa izskataas vienkaarshi bomba!!!!!!!!!!!
Ir kraasots e30 taadaa kraasaa un dabaa izskataas vienkaarshi bomba!!!!!!!!!!!
varbūt kāda bilde ir ? googlē dažādus variantus met !
Te mans tuuna projektinjsh uz Q7 futbolistam Kalinko
Visas uzlikas ir kraasotas ar andromedu ,bet lai dabuutu gaishaaku tad apakshaa ir puusts sudrabs! Orgjinaali paredzeets ir apakshaa melns. Godiigi varu pateikt ,ka taa kraasa dabaa izskataas reizes 10 labaak nekaa bildees!
http://www.bavariancar.lv/forum/showthread.php?t=19041
Visas uzlikas ir kraasotas ar andromedu ,bet lai dabuutu gaishaaku tad apakshaa ir puusts sudrabs! Orgjinaali paredzeets ir apakshaa melns. Godiigi varu pateikt ,ka taa kraasa dabaa izskataas reizes 10 labaak nekaa bildees!
http://www.bavariancar.lv/forum/showthread.php?t=19041
Jā pēdējā tiešām neredzēta un izskatās no avuus sen jau tašijosuteo rakstīja:Noteikti izvēlies kādu neredzētāku krāsu, kā sudrabu
tas gaiši zilais velk uz Estorial blau - uz kūtīm manuprāt galīgi garām !!
Nu jā Orkān bildēs nevar saprast īsto krāsas odziņu ,bet tā pat krāsa ir kaut kas līdzīgs Marakešai ..
Tā laikam skaitās Atlantis Blue
Laikam jau pie Orkāna krāsoties,jo viņa topikā vienā bildē spīd šī auto stūris fonā
kāda krāsa tad beigās būs?
kāda krāsa tad beigās būs?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9