E36-Uldis_R
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
gda33 » 16 Nov 2012, 23:56
nu blja, tos kropljus kastret un nezin ko vel bet nu ka runajam, izluknakti kkad jataisa, un ja atradisim tad rokas salauzisim vinjiem
BMW-Big Money Waste
Nu bļin, kā tā var izrīkoties. Kadiem muļķiem ievajadzējās tādu spoilerīti un logu slotiņas.
nu logu slotinas pofig ja vel vinas zags saksu pirkt letakas un tas pie pakalas bet to spoileriti lielaka beda jo tagad bagaznieka vaks jakraso bus
Naksies katru vakaru visas ejošās detaļas nest uz mājām.
es jau smejos ka jauztaisa ta ka slotinas spogulisus moldingus varetu minutes laika nonemt tad varesu pa nakti mierigi gulet
neskatoties uz sliktajam lietam kas notiek ar autiniem ir ari kas labs sakams. vakar nopirku uzlimes un vienu ari izdomaju kur uzlimet.
tad vel vakar tika iegadata mtech2 sture nesen parsuta ar sarkaniem diegiem manam salonam tas iet klat jo man ari atrumkloka ada un rucnika ada ir ar sarkaniem diegiem.
un tad vel runajot par sliktajam lietam ka tagad izskatas bagaznieka vaks
Stūre ļoti labi papildina salonu.
Par to bagāžnieku gan skumji. Kā plāno to risināt?
Par to bagāžnieku gan skumji. Kā plāno to risināt?
nu tur jau nav ko planot jadabona vai nu masinas krasa bagaznieka vaks vai nu jakraso.
citus variantus es nezinu.
citus variantus es nezinu.
Domāju, ka lētāk un labāk būs krāsot esošo. Paņemot citu tā pat švaki vai dabūsi precīzi mašīnas tonī un atkal jāpiekrāso.
BMW
stūre ļoti piedur
nu reali ir ta ka uz doto bridi drosvien meginasu masinas krasa atrast vaku jo uz pavasari tapat bus jadoma par krasosanu!daemon rakstīja:Domāju, ka lētāk un labāk būs krāsot esošo. Paņemot citu tā pat švaki vai dabūsi precīzi mašīnas tonī un atkal jāpiekrāso.
Pats zini, ka dzīvoju netālu no Tevis uz Bauskas ielas un man regulāri pie mājas aiziet logu tīrītāju slotiņas. Vienu reizi arī kāds papriecājās par manējām. Visvairāk uztraucos par parkingsensoriem savējam. Rautu pats ārā, ja nepaliktu caurumi pēc tam!
zinu zinu. tikai pasaki man vienu kam vinas ir vajadzigas ko pec tam ar vinam dara?
Domāju, ka tas vairāk sporta pēc. Vnk sen nevienam rokas nav salūzušas.Uldis_R rakstīja:zinu zinu. tikai pasaki man vienu kam vinas ir vajadzigas ko pec tam ar vinam dara?
janem jasez pa nakti pie loga un ka ierauga ka kaut ko gramstas gar masinu jaiet un jaslana tie lohi.
Uzliec videoreģistrātoru! Noslēp tik vadus un viss.
a vins pa nakti neizlades aki?
To gan es nezinu. Nav ne mazākās jausmas cik viņš eklektrību ēd! :P
nu ja man tiesi tas pats ka nezinu cik un ko vins ed
Kārtējo reizi kādu laiku nekas nav rakstīts, bet nu nav tā, ka nekas nenotiek. Aptuveni pirms divām nedēļām tika konstatēts, ka kaut kas grab motorā! Likās, ka pie vainas varētu būt ķēde. Ilgas bija pādomas par 2.5 motoru, bet nolēmu, ka nav ko forsēt, un, lai skatās kas īsti manai iskai vainas. Atverot vaļā mehāniķs ieraudzīja mierinātāju, kas iepriekš nebija pieskrūvēts (iepriekšējam saimniekam vai tam, kas to darījis gribētos rokas aplauzt par šo).
Tagad viss jau ir nomainīts un jau divus vakarus esmu pavadījis baudot sniedziņu.
Vēl tika nomainīts:
Izdegušās spidometra lampas
Haubes bmw zīmīte
Maģis (tagad mūzika ir baudāma)
Šada tāda salona plastmasas nomainīta
Vēl tiks nomainīti abām durvīm slēdzeņu mehānismi, aizmgurējo logu gumijas un tiks tālāk baudīti ziemas prieki ar cerību uz pārmaiņām pavasarī :)
Liels paldies dogmam par maģi un info
Siikais paldies par info un rezerves daļām
armis paldies par bmw zīmes piegādāšanu
gda33 paldies par pacietību, 2.5 meklēšanu un manis paciešanu
Vēl tika nomainīts:
Izdegušās spidometra lampas
Haubes bmw zīmīte
Maģis (tagad mūzika ir baudāma)
Šada tāda salona plastmasas nomainīta
Vēl tiks nomainīti abām durvīm slēdzeņu mehānismi, aizmgurējo logu gumijas un tiks tālāk baudīti ziemas prieki ar cerību uz pārmaiņām pavasarī :)
Liels paldies dogmam par maģi un info
Siikais paldies par info un rezerves daļām
armis paldies par bmw zīmes piegādāšanu
gda33 paldies par pacietību, 2.5 meklēšanu un manis paciešanu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7