Pacha's e36 - 320 sedans

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
Pacha
Ziņojumi: 2086
Pievienojies: 10 Jan 2012, 20:28
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 5

06 Jan 2013, 20:58

oscar rakstīja:Tik tiešām nevajag tev tādus diskus :nenene:
Par vēlu, diksi jau ir iepirkti un drīz dosies pēc dizaina :gigigi:
Profila bilde
armis
Ziņojumi: 1241
Pievienojies: 12 Okt 2011, 15:01
Braucu ar: baklažāna dvuļu
Atrašanās vieta: Rīga/Jūrmala/Tukums

06 Jan 2013, 21:02

Varu tikai piekrist Ridliham. Katrs savu auto taisa pēc savas gaumes un vismaz ir beidzot kautkas atšķirīgs no visa pārējā fona. Par diskiem varu teikt tā, ka ja šie diski tiks labi pasniegti, tad starp vesela bara auto ar St5 es vairāk piegrieztu uzmanību tieši šiem. Nesaku neko sliktu par St5 (viņi ir vieni no skaistākajiem diskiem ko var uzlikt uz e36), bet šosezon tāda tipa disku būs ļoti daudz, un ir labi ka kāds vismaz atļaujas ar kautko paeksperimentēt. Tas viss tiešām ir atkarīgs tikai un vienīgi no gaumes.
Patriks zin ko es domāju par to, kādā virzienā šis auto top, veiksmi darbos :super:
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

06 Jan 2013, 21:03

Pacha rakstīja:
Pacha rakstīja:
oooo jezus :gigigi: tad jau tur kaut kadas briesmas briest :lol: :giggle: vai ari veco skolu taisisi? :lol:
Profila bilde
Pacha

06 Jan 2013, 21:16

Ridlihs rakstīja:Tās zaļās miglas ar tiem eņģeļiem ļoti labi dzīvē izskatās un atpazīt Tevi var momentā :super:
man patika, beidzot kaut kāda orģinalitāte šajā nišā pec ilgiem laikiem, izskatās gaumīgi un ne pēc šķūņa :super:

par diskiem bez komentiem , gaumes lieta :hahaha:

Paldies ;)

Zinu, pagaidām izskatās kā kaka, atzīstu.. Bet nu, lai jau :) man ir ideja un arī piepildīšu viņu :)
Profila bilde
Pacha

06 Jan 2013, 21:17

Dj_Zii rakstīja:
Pacha rakstīja:
Pacha rakstīja:
oooo jezus :gigigi: tad jau tur kaut kadas briesmas briest :lol: :giggle: vai ari veco skolu taisisi? :lol:
Tādi kā AgnisB bildē, nebūs.. Viennozīmīgi!!!! Tas lai paliek pie manis, kādi būs.. Tad jau spriedīsiet paši, kas un kā ;)
Profila bilde
Ridlihs
Ziņojumi: 5132
Pievienojies: 13 Jūn 2012, 09:43
Braucu ar: Braucu ar:
Atrašanās vieta: Azerbaidžānas Republika
Reputācija: 7

06 Jan 2013, 21:21

nē, nē, es biju domājis par tiem kurus taisies likt virsū uz vasaru :hahaha: bet nu gaidu tik un tā kādi izskatīsies ;)
Tagad ar tiem bleķiniekiem nav ne vainas :super: Tur viss ok , priekš ziemas pilnīgi normāli!
Profila bilde
Pacha

06 Jan 2013, 21:27

Kapēc es izvēlējos ko šādu, disku ziņā?

Tādēļ ka mana mašīna ir vērta - kā dažu labu disku vērtība..! Kā arī, es mašīnu nedabūšu līdz sterilam e36, jo finansiāli to nevaru atļauties.
Tā vietā, es pieeju tai lietai no citas puses, savu līdzekļu robežā.! Es iziešu uz individualitāti, jo to es VARU izdarīt.. Nelekšu augstāk par savu pakaļu, tādēļ arī nelieku style5.
Lielākā daļa būs vienāda ar style5, labi katram atšķirsies krāsu izvēle utt.. Bet tomēr - "plaģiāti" :lol:
Es uzdrīkstos paeksperementēt, kā armis teica.! :yes: Nepatiks, domāšu ko citu, EASY GAME! :gigigi:
Profila bilde
Pacha

06 Jan 2013, 21:30

Ridlihs rakstīja:nē, nē, es biju domājis par tiem kurus taisies likt virsū uz vasaru :hahaha: bet nu gaidu tik un tā kādi izskatīsies ;)
Tagad ar tiem bleķiniekiem nav ne vainas :super: Tur viss ok , priekš ziemas pilnīgi normāli!

To es sapratu, viss čikiniekā ;)
Es arī gaidu, ar nepacietību, kadi izskatīsies dzīvē..!
Bleķi pa ziemu, "jancīgie" diski uz vasaru + vēl ir baltie, kurus varēšu uzlikt, jebkurā laikā! :super:
Profila bilde
Ridlihs

06 Jan 2013, 21:34

Pacha rakstīja:Kapēc es izvēlējos ko šādu, disku ziņā?

Tādēļ ka mana mašīna ir vērta - kā dažu labu disku vērtība..! Kā arī, es mašīnu nedabūšu līdz sterilam e36, jo finansiāli to nevaru atļauties.
Tā vietā, es pieeju tai lietai no citas puses, savu līdzekļu robežā.! Es iziešu uz individualitāti, jo to es VARU izdarīt.. Nelekšu augstāk par savu pakaļu, tādēļ arī nelieku style5.
Lielākā daļa būs vienāda ar style5, labi katram atšķirsies krāsu izvēle utt.. Bet tomēr - "plaģiāti" :lol:
Es uzdrīkstos paeksperementēt, kā armis teica.! :yes: Nepatiks, domāšu ko citu, EASY GAME! :gigigi:
+325i !!! Šito Tu ideāli pateici! :super:

p.s.
man 100% nekad nebūs ne style5, ne kaut mazliet kas uz to pusi :hahaha:
Profila bilde
Pacha

06 Jan 2013, 21:42

Pluss maziņš update manam auto, rīt būs bildes..

Šodien, ar Imis palīdzību, un Anetiiitte atbalstu nomainītas durvju abšifkas uz melnajām ādas.. Kuras veiksmīgi iegādātas no Ridlihs ;)
Profila bilde
janķels
Ziņojumi: 453
Pievienojies: 17 Nov 2012, 13:43
Braucu ar: 325i
Atrašanās vieta: Rīga, Dārziņi
Reputācija: 1

06 Jan 2013, 21:43

+100 ari no manis :clap: un domaju ka ar sitiem buus labi, wiss jau nebeidzas ar style5 :clap:
Uzmanību sanese...
Profila bilde
Ridlihs

06 Jan 2013, 21:45

Pacha rakstīja:Pluss maziņš update manam auto, rīt būs bildes..

Šodien, ar Imis palīdzību, un Anetiiitte atbalstu nomainītas durvju abšifkas uz melnajām ādas.. Kuras veiksmīgi iegādātas no Ridlihs ;)

Tev šitās ok ir, īpaši augšējā mala pie loga? atceros rādīji kā Tev toreiz vēl esošās apšifkas bija, tur tā mala īsti klāt nebija laikam ja? :rolleyes:
Profila bilde
Pacha

06 Jan 2013, 21:48

Ridlihs rakstīja:
Pacha rakstīja:Pluss maziņš update manam auto, rīt būs bildes..

Tev šitās ok ir, īpaši augšējā mala pie loga? atceros rādīji kā Tev toreiz vēl esošās apšifkas bija, tur tā mala īsti klāt nebija laikam ja? :rolleyes:

Jap, viss ir čiki, tikai priekšējā, vadītāja, mazliet nepieguļ, kā vajadzētu, bet skats ir +100.. Ir labas, viss ir ok! Visas malas ir labas, ne kā iepriekšējās :super:
Profila bilde
Pacha

06 Jan 2013, 21:49

janķels rakstīja:+100 ari no manis :clap: un domaju ka ar sitiem buus labi, wiss jau nebeidzas ar style5 :clap:
Danke ;) Tieši tā, viss nebeidzās ar style5.. :clap:
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

06 Jan 2013, 21:54

jums jataisa savs topiks :lol: besi st5 :D izdari pats :lol:

man atkal patik st5, rs un citi lidzigi diski ka izskatas uz e36 + man patik puleti plaukti un m/pack :smoke:
Profila bilde
armis

06 Jan 2013, 21:56

nākošais pēc tuvāko plānu izpildes ir tas ka tev noteikti jāatrod normāli beņķi :super:
Profila bilde
Pacha

06 Jan 2013, 21:58

Dj_Zii rakstīja:jums jataisa savs topiks :lol: besi st5 :D izdari pats :lol:

man atkal patik st5, rs un citi lidzigi diski ka izskatas uz e36 + man patik puleti plaukti un m/pack :smoke:
Es ne mirkli neteicu, ka man besī style5, es vienkārši pieturēšos pie savas oriģinalitātes.. ;) Man patīk m-paka, pulēti plaukti utt.. Viss čiki, no problem ;)
Profila bilde
Pacha

06 Jan 2013, 21:59

armis rakstīja:nākošais pēc tuvāko plānu izpildes ir tas ka tev noteikti jāatrod normāli beņķi :super:
Tā arī būs, beņķi + griesti, tas ir nākamais plānā! :super:
Profila bilde
Uldis_R
Ziņojumi: 453
Pievienojies: 25 Aug 2012, 19:44
Braucu ar: 4riteni
Atrašanās vieta: la

06 Jan 2013, 22:00

man piemeram ari patik tevis nosauktie diski bet sanak lai izceltos uz parejo e36 fona sie diski vairs neder jo izskatas ka tadi bus loti daudziem;)
Profila bilde
armis

06 Jan 2013, 22:03

Es jau reiz pateicu ka man patīk un nav pretenziju pret St5, tikai viņi ir pa daudz :giggle: :super: