Pacha's e36 - 320 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 22
- chevron_right
Par vēlu, diksi jau ir iepirkti un drīz dosies pēc dizainaoscar rakstīja:Tik tiešām nevajag tev tādus diskus
Varu tikai piekrist Ridliham. Katrs savu auto taisa pēc savas gaumes un vismaz ir beidzot kautkas atšķirīgs no visa pārējā fona. Par diskiem varu teikt tā, ka ja šie diski tiks labi pasniegti, tad starp vesela bara auto ar St5 es vairāk piegrieztu uzmanību tieši šiem. Nesaku neko sliktu par St5 (viņi ir vieni no skaistākajiem diskiem ko var uzlikt uz e36), bet šosezon tāda tipa disku būs ļoti daudz, un ir labi ka kāds vismaz atļaujas ar kautko paeksperimentēt. Tas viss tiešām ir atkarīgs tikai un vienīgi no gaumes.
Patriks zin ko es domāju par to, kādā virzienā šis auto top, veiksmi darbos
Patriks zin ko es domāju par to, kādā virzienā šis auto top, veiksmi darbos
Pacha rakstīja:Par vēlu, diksi jau ir iepirkti un drīz dosies pēc dizainaoscar rakstīja:Tik tiešām nevajag tev tādus diskus
oooo jezus tad jau tur kaut kadas briesmas briest vai ari veco skolu taisisi?Pacha rakstīja:Par vēlu, diksi jau ir iepirkti un drīz dosies pēc dizainaoscar rakstīja:Tik tiešām nevajag tev tādus diskus
Ridlihs rakstīja:Tās zaļās miglas ar tiem eņģeļiem ļoti labi dzīvē izskatās un atpazīt Tevi var momentā
man patika, beidzot kaut kāda orģinalitāte šajā nišā pec ilgiem laikiem, izskatās gaumīgi un ne pēc šķūņa
par diskiem bez komentiem , gaumes lieta
Paldies
Zinu, pagaidām izskatās kā kaka, atzīstu.. Bet nu, lai jau :) man ir ideja un arī piepildīšu viņu :)
Tādi kā AgnisB bildē, nebūs.. Viennozīmīgi!!!! Tas lai paliek pie manis, kādi būs.. Tad jau spriedīsiet paši, kas un kāDj_Zii rakstīja:Pacha rakstīja:Par vēlu, diksi jau ir iepirkti un drīz dosies pēc dizainaoscar rakstīja:Tik tiešām nevajag tev tādus diskusoooo jezus tad jau tur kaut kadas briesmas briest vai ari veco skolu taisisi?Pacha rakstīja:Par vēlu, diksi jau ir iepirkti un drīz dosies pēc dizainaoscar rakstīja:Tik tiešām nevajag tev tādus diskus
nē, nē, es biju domājis par tiem kurus taisies likt virsū uz vasaru bet nu gaidu tik un tā kādi izskatīsies
Tagad ar tiem bleķiniekiem nav ne vainas Tur viss ok , priekš ziemas pilnīgi normāli!
Tagad ar tiem bleķiniekiem nav ne vainas Tur viss ok , priekš ziemas pilnīgi normāli!
Kapēc es izvēlējos ko šādu, disku ziņā?
Tādēļ ka mana mašīna ir vērta - kā dažu labu disku vērtība..! Kā arī, es mašīnu nedabūšu līdz sterilam e36, jo finansiāli to nevaru atļauties.
Tā vietā, es pieeju tai lietai no citas puses, savu līdzekļu robežā.! Es iziešu uz individualitāti, jo to es VARU izdarīt.. Nelekšu augstāk par savu pakaļu, tādēļ arī nelieku style5.
Lielākā daļa būs vienāda ar style5, labi katram atšķirsies krāsu izvēle utt.. Bet tomēr - "plaģiāti"
Es uzdrīkstos paeksperementēt, kā armis teica.! Nepatiks, domāšu ko citu, EASY GAME!
Tādēļ ka mana mašīna ir vērta - kā dažu labu disku vērtība..! Kā arī, es mašīnu nedabūšu līdz sterilam e36, jo finansiāli to nevaru atļauties.
Tā vietā, es pieeju tai lietai no citas puses, savu līdzekļu robežā.! Es iziešu uz individualitāti, jo to es VARU izdarīt.. Nelekšu augstāk par savu pakaļu, tādēļ arī nelieku style5.
Lielākā daļa būs vienāda ar style5, labi katram atšķirsies krāsu izvēle utt.. Bet tomēr - "plaģiāti"
Es uzdrīkstos paeksperementēt, kā armis teica.! Nepatiks, domāšu ko citu, EASY GAME!
Ridlihs rakstīja:nē, nē, es biju domājis par tiem kurus taisies likt virsū uz vasaru bet nu gaidu tik un tā kādi izskatīsies
To es sapratu, viss čikiniekā
Es arī gaidu, ar nepacietību, kadi izskatīsies dzīvē..!
Bleķi pa ziemu, "jancīgie" diski uz vasaru + vēl ir baltie, kurus varēšu uzlikt, jebkurā laikā!
+325i !!! Šito Tu ideāli pateici!Pacha rakstīja:Kapēc es izvēlējos ko šādu, disku ziņā?
p.s.
man 100% nekad nebūs ne style5, ne kaut mazliet kas uz to pusi
Pluss maziņš update manam auto, rīt būs bildes..
Šodien, ar Imis palīdzību, un Anetiiitte atbalstu nomainītas durvju abšifkas uz melnajām ādas.. Kuras veiksmīgi iegādātas no Ridlihs
Šodien, ar Imis palīdzību, un Anetiiitte atbalstu nomainītas durvju abšifkas uz melnajām ādas.. Kuras veiksmīgi iegādātas no Ridlihs
+100 ari no manis un domaju ka ar sitiem buus labi, wiss jau nebeidzas ar style5
Uzmanību sanese...
Pacha rakstīja:Pluss maziņš update manam auto, rīt būs bildes..
Tev šitās ok ir, īpaši augšējā mala pie loga? atceros rādīji kā Tev toreiz vēl esošās apšifkas bija, tur tā mala īsti klāt nebija laikam ja?
Ridlihs rakstīja:Pacha rakstīja:Pluss maziņš update manam auto, rīt būs bildes..
Tev šitās ok ir, īpaši augšējā mala pie loga? atceros rādīji kā Tev toreiz vēl esošās apšifkas bija, tur tā mala īsti klāt nebija laikam ja?
Jap, viss ir čiki, tikai priekšējā, vadītāja, mazliet nepieguļ, kā vajadzētu, bet skats ir +100.. Ir labas, viss ir ok! Visas malas ir labas, ne kā iepriekšējās
Danke Tieši tā, viss nebeidzās ar style5..janķels rakstīja:+100 ari no manis un domaju ka ar sitiem buus labi, wiss jau nebeidzas ar style5
jums jataisa savs topiks besi st5 izdari pats
man atkal patik st5, rs un citi lidzigi diski ka izskatas uz e36 + man patik puleti plaukti un m/pack
man atkal patik st5, rs un citi lidzigi diski ka izskatas uz e36 + man patik puleti plaukti un m/pack
nākošais pēc tuvāko plānu izpildes ir tas ka tev noteikti jāatrod normāli beņķi
Es ne mirkli neteicu, ka man besī style5, es vienkārši pieturēšos pie savas oriģinalitātes.. Man patīk m-paka, pulēti plaukti utt.. Viss čiki, no problemDj_Zii rakstīja:jums jataisa savs topiks besi st5 izdari pats
Tā arī būs, beņķi + griesti, tas ir nākamais plānā!armis rakstīja:nākošais pēc tuvāko plānu izpildes ir tas ka tev noteikti jāatrod normāli beņķi
man piemeram ari patik tevis nosauktie diski bet sanak lai izceltos uz parejo e36 fona sie diski vairs neder jo izskatas ka tadi bus loti daudziem;)Dj_Zii rakstīja:jums jataisa savs topiks besi st5 izdari pats
Es jau reiz pateicu ka man patīk un nav pretenziju pret St5, tikai viņi ir pa daudzDj_Zii rakstīja:jums jataisa savs topiks besi st5 izdari pats
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 22