2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 72
- chevron_right
Nevajadzēja tik ātri mest plinti ss'ā,visu tak var labot
Būtu pie kārtīgiem meistariem salabojis un braucis bēdu nezinājis
Būtu pie kārtīgiem meistariem salabojis un braucis bēdu nezinājis
Es viņus pa 50ls ieķēru toreiz
Lai gan toreiz neko nerubīju par kkādām plaisām, vnk uzmetu un braucu bēdu nezinādams
Lai gan toreiz neko nerubīju par kkādām plaisām, vnk uzmetu un braucu bēdu nezinādams
120 ls par tādiem
Kur jūs visi bijāt ar šiem komentiem kad diski tirgojās ilgi šeit, powerā, ss.lv ?
nekāda kara nav bijis un nebūs
nav tik traki, metināti ir 2 diski, un tikai vienam tur tas metinājums ir tāds caur tirsu (bilde pāris lapas atpakaļ iemesta ar defektu).
nav tik traki, metināti ir 2 diski, un tikai vienam tur tas metinājums ir tāds caur tirsu (bilde pāris lapas atpakaļ iemesta ar defektu).
yanks rakstīja:šitais tak esot pats draudzīgākais forums kur neviens nevienu nekad neuzmet
Bet nu pēc kara visi ir gudri
o, pateicoties bildēm tagad ir skaidrs, ko nozīmē tie slavenie vārdi: "auto taisīts Lietuvā"
un tik droši tika gāzts, joptvaj
Vismaz turpmāk nebūs loģika, jāuzliek paka un aidā
un tik droši tika gāzts, joptvaj
Vismaz turpmāk nebūs loģika, jāuzliek paka un aidā
Tā, kaut kas sadarīts labs arī ir manam mīlulim!
Nomainīts:
Eļļas filtrs,
eļļa (5w40 Valvoline),
degvielas filtrs,
sametināts slieksnis un metinājuma vieta labi apstrādāta,
sporta gaisa filtram (K&N) uztaisīta smuka karstumizturīgā siena,
iztīrīts, izmazgāts sporta gaisa filtrs,
uzinstalētas uzacis,
uzlikta sarkana led lenta aizmugurējā logā, kura iedegas kopā ar bremžu ugunīm;
uzlikta tāda pati lenta arī priekšējā logā, kuru ieslēgt/izslēgt var ar atsevišķu slēdzīti;
iegādāti jauni priekšējo bremžu diki un kluči, kuri tad arī tiks uzstādīti tuvākajās dienās.
Nomainīts:
Eļļas filtrs,
eļļa (5w40 Valvoline),
degvielas filtrs,
sametināts slieksnis un metinājuma vieta labi apstrādāta,
sporta gaisa filtram (K&N) uztaisīta smuka karstumizturīgā siena,
iztīrīts, izmazgāts sporta gaisa filtrs,
uzinstalētas uzacis,
uzlikta sarkana led lenta aizmugurējā logā, kura iedegas kopā ar bremžu ugunīm;
uzlikta tāda pati lenta arī priekšējā logā, kuru ieslēgt/izslēgt var ar atsevišķu slēdzīti;
iegādāti jauni priekšējo bremžu diki un kluči, kuri tad arī tiks uzstādīti tuvākajās dienās.
Neliela vizuāla atskaite par padarīto.
Karstumizturīgā siena sporta gaisa filtram.
Karstumizturīgā siena sporta gaisa filtram.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vispār doma ir to pašu filtru pavirzīt tālāk drusku uz priekšu ar tādu pagarinājumu, un uztaisīt arī aizmugurējo sienu , vai pat arī vāku.
Reaali ieprieksh bez sienas bija? tagad jau gan jau pa ziemu neko nejutis, bet vasara gan jau tas viss noderees
Precīzi kā teici viss ir
nuuuu.... šķiet ka nē, jo cik atceros tad ar kantaino man likās, ka motors ir drusku gausāks. ar parasto domāju ir stabilāka un vienmērīgāka gaisa caurplūde, jo es zinu, ka dažiem uzliekot sporta filtrus sāk apgriezieni raustīties , bet sporta filtrs noteikti rauj gaisu vairāk iekšā. Ja kļūdos savos gudrojumos, tad , lai kāds speciālists palabo.
bija lietots parastais gaisa filtrs pirms uzliku K&N. es jau sapratu ko domāji, bet nē, kaut kad tepat lasīju pēc tam, ka citi arī raksta ko līdzīgu, tad jau tās nav gluži manas iedomas.
Es savam uztaisīju šādu heat shield'u no alumīnija plāksnes +vēl uztaisīts ka no kreisās nāisis padod auksto gaisu, braucot filtram visu laiku svaigs gaiss lielos daudzumos, lai cik nokarsis motors man vienmēr pie gaisa filtra vēss
bilde gan paveca, tagad jau šis tas pamainīts+ normāls k&n koniskais.
Par cēlienu, liekas jau ka veras labāk, īpaši pie lieliem apgriezieniem
bilde gan paveca, tagad jau šis tas pamainīts+ normāls k&n koniskais.
Par cēlienu, liekas jau ka veras labāk, īpaši pie lieliem apgriezieniem
tieši tā, šitā es biju iedomājies, kā beigās tam visam ir jāizskatās.
jā ir kā saki, pie lielākiem apgriezieniem veras labāk un ar patīkamu toni.
jā ir kā saki, pie lielākiem apgriezieniem veras labāk un ar patīkamu toni.
Koniskos vairs neatbalstu, reali ja pareizi kopj, 2000km un jamazgā, efekts skaņa, varētu iestutēt filtra kasti no A3 1,9tdi, vot tur ir laukums, 540 e39 pat ir mazāks.. , Izolēšana no parējās motortelpas ir svarīga, tā turpināt.
e36
varbut esmu heiters ta saucama nulivika
bet nu rekur video:
bet nu rekur video:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7