Robciika 318Is kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Ripiinamies apkart pa miestu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tikai tagad pamanīju, ka ir sliekšņu uzlika!
Nu taa ir ka tiekas tikai tumsos vakaaros.
Nu bet te tak vesels topiks!
kas vsp tiek darīts, ja neskaita braukāšanos?
kas vsp tiek darīts, ja neskaita braukāšanos?
Godiigi sakot nekas,blin man vaajag otru masiinu savaadak neies krasta,nu nevar nebraukt
a vismaz plāni ir?
Plani jau lieli,finanses mazas gribas jau uzreiz visu parmetinat kur vaajag,parkrasot, visu ///M paku, adinieku. bet nu kamer nesaanak.
Tada sajuuta itkaa Greens butu ciemos biijis.
Izskatās bēdīgi. kam tas ir?Robiiiits rakstīja:Tada sajuuta itkaa Greens butu ciemos biijis.
Uzdevums_ atrodi pāris atšķirības.
Labi,labi tavs jau ir kudii laabaaks
Bet taapat ieraugot vienmer par tevi nezkaapec atceros.
e36 ir Madara,jauns puika,bet nu prieksh pirmas masiinas ok. es 16 gados tik par tadu sapnot vareju.
Bet taapat ieraugot vienmer par tevi nezkaapec atceros.
e36 ir Madara,jauns puika,bet nu prieksh pirmas masiinas ok. es 16 gados tik par tadu sapnot vareju.
mans jau arī braucoša kasjaku kaudze.
Nav dzirdēts tāds čalis, nu bet priekš pirmā auto ir ok, lai saprastu kas ir kas.
Nav dzirdēts tāds čalis, nu bet priekš pirmā auto ir ok, lai saprastu kas ir kas.
Beidzot sanaaca piekerties klat un saalaabot el,logus un stuksgaitas apgriezienus. :))
Iepirktii dazii siikumi,nomainiita termomufte.
nomainiiju,bet neelec ews vainiigs? vai kautkas cits varetu but,agraak neesu ar kautko tadu saskaries,neziinu ar ko sakt.
skaidrs ir viens kaa ews ir vainigs. vinu atslegt neevar vispar?
Iespējams, ka imobilaizers vadības blokā bloķē, ja Tev tāds tur ir. Jāmaina viss komplekts, ne tikai atslēga..
BMW sākas tikai kupeja, ar priekš e36, tas vispār - must have.
E36 uz kopējā fona izceļas, ka detaļas biku normālākās cenās. E46 un uz augšu cenas toč "garīgi slimas", vai arī jābūt tiešām turīgam.
Mani pārsteidz E36 salons. Piem, 92. gada bembis E36, un tagad iekāpiet jebkurā markas autiņā 92. gada. 99% gadījumu - vemt gribas. A bembī vemt negribas - ja savests kārtībā salons, āda, nopulēts, visas plasmatas vietā - pat Luksus klases ielasmeitu nav kauns vadāt.
E36 uz kopējā fona izceļas, ka detaļas biku normālākās cenās. E46 un uz augšu cenas toč "garīgi slimas", vai arī jābūt tiešām turīgam.
Mani pārsteidz E36 salons. Piem, 92. gada bembis E36, un tagad iekāpiet jebkurā markas autiņā 92. gada. 99% gadījumu - vemt gribas. A bembī vemt negribas - ja savests kārtībā salons, āda, nopulēts, visas plasmatas vietā - pat Luksus klases ielasmeitu nav kauns vadāt.
Diegabiksis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right