Lācim e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 13
- chevron_right
Paldies, pašam arī patīkivoka1981 rakstīja:pedeja bilde hmmm
Lāci,labs. Kā jau teicu...motors vēl tikai.
Un nenormāli patīk rižiki kā tavam iet ar krāsu kopā
Un nenormāli patīk rižiki kā tavam iet ar krāsu kopā
Darbi neapstājas.
No lietotāja Nixon iepirkti cietie amīši.
Pie 3B motorsport pasūtīti poli atbalsti un glāžu pastiprinošās paplāksnes
Plānots.
savest kārtībā lūku. ( lai mitrums netiek cauri augšā uz jumta izolācijas. Lūdzi, ja kāds var pastāstīt, pasakat kur beidzas šī lūkas noteka.
Nomainīt eļļu, eļļas un benzīna filtru, riepas, atsaites aizmugurējam stabilizatora stienim.
Griestu auduma nomaiņa
apsivkas savest kārtībā.
sākt domāt par m52b25/28 swapu.
Kāda bildīte no atklāšanas.
No lietotāja Nixon iepirkti cietie amīši.
Pie 3B motorsport pasūtīti poli atbalsti un glāžu pastiprinošās paplāksnes
Plānots.
savest kārtībā lūku. ( lai mitrums netiek cauri augšā uz jumta izolācijas. Lūdzi, ja kāds var pastāstīt, pasakat kur beidzas šī lūkas noteka.
Nomainīt eļļu, eļļas un benzīna filtru, riepas, atsaites aizmugurējam stabilizatora stienim.
Griestu auduma nomaiņa
apsivkas savest kārtībā.
sākt domāt par m52b25/28 swapu.
Kāda bildīte no atklāšanas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tev ir bloķis?
nop
NU ko iepirktas dažas labas lietiņas, par tām jāpasakas lietotājam Nixon un 3B motorsport
Ienāca beidzot mani poli atbalsti un pastiprinošās glāžu paplāksnes, paldies par to 3B motorsport.
Iepriekš jau biju iegādājies no Nixon amīšus.
Vēl papildus tika ieķerta eļļa, jaunas riepas, filtrs.
Vēl palēnām tiek sašūts pa atirušajām vīlēm recaro beņķis kas stāvēja man nolikts dziļi kaktā, nolēmu to beidzot iestutēt vadītāja sēdekļa vietā.
Papildus salimēju pāris uzlīmes, man patīk tādēļ jā, sakat ko gribat.
Rīt vēl jānomaina eļļa.
suspension test - https://youtu.be/NxWkLlp_zRk[
Drīzumā likšu iekšā recaro beņķi.
Planots savest kārtībā stūres reiku, durvju apšuvumus, griestus un cerēt uz swap.
Bildītes lasītāju priekam.
Ienāca beidzot mani poli atbalsti un pastiprinošās glāžu paplāksnes, paldies par to 3B motorsport.
Iepriekš jau biju iegādājies no Nixon amīšus.
Vēl papildus tika ieķerta eļļa, jaunas riepas, filtrs.
Vēl palēnām tiek sašūts pa atirušajām vīlēm recaro beņķis kas stāvēja man nolikts dziļi kaktā, nolēmu to beidzot iestutēt vadītāja sēdekļa vietā.
Papildus salimēju pāris uzlīmes, man patīk tādēļ jā, sakat ko gribat.
Rīt vēl jānomaina eļļa.
suspension test - https://youtu.be/NxWkLlp_zRk[
Drīzumā likšu iekšā recaro beņķi.
Planots savest kārtībā stūres reiku, durvju apšuvumus, griestus un cerēt uz swap.
Bildītes lasītāju priekam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Lācis - 17 Jūn 2015, 22:34, kopā labots 1 reizi.
Par tiem amīšiem vari teikt paldies dogMam, es tikai starpnieks sanācu, jo pašam izrādījās par cietu.
Man ar tiem amīšiem patīk, ka domkrats nav augstu jāceļ, ka ratu jau dabū nost.
Ja, un par laimi nav tik traki cieti ka domaju, var ari pabrauktNixon rakstīja:Par tiem amīšiem vari teikt paldies dogMam, es tikai starpnieks sanācu, jo pašam izrādījās par cietu.
Eļļa nomainīta, bet tākā labi foruma biedri ieteica likt citu eļļās filtru, tad drīzumā tiks mainīti visi filtri uz kvalitatīvākas firmas.
Esmu ļoti apmierināts ar auto jauno vadību, visiem kuriem netrauce neliela kratīšana un ir vēlme kartinga aizmuguri, iesaku.
Esmu ļoti apmierināts ar auto jauno vadību, visiem kuriem netrauce neliela kratīšana un ir vēlme kartinga aizmuguri, iesaku.
Pēdējais labojis Lācis - 23 Jūn 2015, 16:44, kopā labots 1 reizi.
Uzlikta līstīte, pabuts 5dienas sabraucienā.
a Kas Tev tie ir par aizm cietajiem amjiem? ražojums? cena?
60e amji, kkada landcruizera,, sach. poli atbalstus jaliek obligaati, tie pie 3b motorsport maksa 30evienradzis rakstīja:a Kas Tev tie ir par aizm cietajiem amjiem? ražojums? cena?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... enkkj.html kas tad nu? vēlies kko jaunāku?
apstākļi spiež...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …