E36-Nizars
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 16
- chevron_right
Vai tad, ja krāso hroma nāsis, tad krāsa nelobās nost?
Man vismaz visi četri diski bija vienādi un nereklamēju zāles pļāvējusSlim rakstīja:kurš jau nu runātu, pašam tev tāds pats raibs hipiju vāģjis-bagans, lūpa, un kādreiz tie e34 ziemas diskimarux rakstīja:Vot iz dis šit???
P.S. Man garāžā mētājas pāris nedabeigti krāsas baloniņi, varu uzdāvināt lielākai krāsu dažādībai...
Nizar, ja gribi būt atsķirīgs, bet trūkst finanšu, iecērt cirvi kapotā... Saki - nav naudas, bet krāsu balonioņi atrodas kaut kur...
netērē minimālo algu sūdos un krāsu baloniņos, tad arī kam lietderīgākam iekrāsiNizars rakstīja:Okay, man piedur Jūsu komentāri,bet piedodiet, es saņemu minimālo algu šobrīd. Tas nozīmē to, ka nespēju uzcelt šo bembi tā lai izskatās tā kā jums!
Standarta atmazkaNizars rakstīja: Man patīk mans bembis tāds kāds viņš ir.
Džeks vnk mārketinga daļā strādā..marux rakstīja:Man vismaz visi četri diski bija vienādi un nereklamēju zāles pļāvējusSlim rakstīja:kurš jau nu runātu, pašam tev tāds pats raibs hipiju vāģjis-bagans, lūpa, un kādreiz tie e34 ziemas diskimarux rakstīja:Vot iz dis šit???
P.S. Man garāžā mētājas pāris nedabeigti krāsas baloniņi, varu uzdāvināt lielākai krāsu dažādībai...
Nizar, ja gribi būt atsķirīgs, bet trūkst finanšu, iecērt cirvi kapotā... Saki - nav naudas, bet krāsu balonioņi atrodas kaut kur...
Lai tač dara ar savu auto ko grib, bet nu jā bez visiem upgreidiem patika labāk..
e36
Nizars rakstīja:Okay, man piedur Jūsu komentāri,bet piedodiet, es saņemu minimālo algu šobrīd. Tas nozīmē to, ka nespēju uzcelt šo bembi tā lai izskatās tā kā jums!
tad pārdod šo skaisto bmw un nopērc corsu ar gāzi, 5 eiro uz 100km būs max
Nesaprotu kur problēma ka nr ir citā vietā?
Atkal sākās ja nav style 5,dzirksteles no kartera un mpaka tad nav labi /smuki un viss ir fuj un jāmet miskaste? Tas ir tā pat ka subaru ja ir nosēdināts tad vairs nav mašīna?
Jūs te uztaisat skandālu neparko. Nepatīk neskaties un neraksti neko.
Atkal sākās ja nav style 5,dzirksteles no kartera un mpaka tad nav labi /smuki un viss ir fuj un jāmet miskaste? Tas ir tā pat ka subaru ja ir nosēdināts tad vairs nav mašīna?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
protams, tiem, kam atejas zem 5 stāvu mājas, kas atrodas bijušā kolhoza centrā, stāv, šādi projekti ir mega
Tas ir tāpat kā uzvilkt "laķenes" ar trenniņbiksēm un otrādi. Nevajag jaukt dažādus stilus vienuviet.zuze91 rakstīja:Nesaprotu kur problēma ka nr ir citā vietā?
Šis man jau pašā sākumā nepatika lasot šo forumu. Ierobežota domāšana, kā jau teica zuze. Es tavā vietā par tiem diskiem neatrunātos un nemēģinātu kādam izpatikt. Tas ir tavs e36 taisi to tādu, kādu tu to vari atļauties un vēlies redzēt. Es pats gribētu tādā krāsa diskus, ar uzlīmēm un vēl, jo man patīk. Ja nonāksi neglītākie e36, labāk papriecājies, ka tavs auto ir atšķirīgs. Ja beigās atdosi tolmetā... Tad lieki dirsi šeit. Vēlu veiksmi.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
nu gan, daži te raud par drausmīgo forumiešu attieksmi pret 'atšķirīgajiem' ..
gaidījāt, ka uķināsies un novēlēs veiksmi par katru lamatu, kas te parādās, un pēc laika ir nodota karotēs? Protams, jebkurš labprātāk mielos acis uz rūpīgi celtiem e36, BET var arī budžeta variantā visu puslīdz tīkami sataisīt, ne ar katru postu aiziet arvien lielākā dirsā.
ja negribat kritiku, tad nelieciet bildes te. kritika ir, un būs vienmēr, it īpaši jau šādos gadījumos. domāju, ka šeit cilvēki ir pat PĀRĀK pozitīvi, un salīdzinot ar citu forumu komentāriem, te viss ir normās.
arī esmu strādājis par minimālo algu, un domāju, ka ikviens ir, taču tas nav attaisnojums gaterim.
gaidījāt, ka uķināsies un novēlēs veiksmi par katru lamatu, kas te parādās, un pēc laika ir nodota karotēs? Protams, jebkurš labprātāk mielos acis uz rūpīgi celtiem e36, BET var arī budžeta variantā visu puslīdz tīkami sataisīt, ne ar katru postu aiziet arvien lielākā dirsā.
ja negribat kritiku, tad nelieciet bildes te. kritika ir, un būs vienmēr, it īpaši jau šādos gadījumos. domāju, ka šeit cilvēki ir pat PĀRĀK pozitīvi, un salīdzinot ar citu forumu komentāriem, te viss ir normās.
arī esmu strādājis par minimālo algu, un domāju, ka ikviens ir, taču tas nav attaisnojums gaterim.
kārtīgi vajag samatēt, pēctam attaukot ar. ilgi ar smilšpapīru pucēju, un arī viens no powera teica, ka jau trešo gadu turotbyrbyr rakstīja:Vai tad, ja krāso hroma nāsis, tad krāsa nelobās nost?
+ 325DeaWolf rakstīja:esmu strādājis par minimālo algu, un domāju, ka ikviens ir, taču tas nav attaisnojums gaterim.
Kritizēt un nodirst ir vivas dažādas lietas. Kritiku jāmāk vesekīgi uzklausīt. Bet te ir gab, gan.
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
Ja šeit esi, značit internets ir, tad nu paņem un pameklē e36 bildes pa netu, ir daudz mazbudžetu auto, kas ir uztaisīti acij tīkami, vismaz vienotā stiliņā, ja krāso diskus, tad vismaz visus, nu nah jābāž "stigas" nakļene.
Un galvenais pašķirsti citu projektus, radīsies maza sapratne, kas tomēr izskatās labi un kas galīgs .....
Ne vienmēr visos jautājumos vajag no visiem atšķirties, individualitāti veido kas cits.
Veiksmi atrasts pareizo stiliņu, kādu ieturēt un ko vari pavilkt gan finansiāli, gan tehniski.
Un galvenais pašķirsti citu projektus, radīsies maza sapratne, kas tomēr izskatās labi un kas galīgs .....
Ne vienmēr visos jautājumos vajag no visiem atšķirties, individualitāti veido kas cits.
Veiksmi atrasts pareizo stiliņu, kādu ieturēt un ko vari pavilkt gan finansiāli, gan tehniski.
Paldies, tikko ietaupīji man nauduagang rakstīja:kārtīgi vajag samatēt, pēctam attaukot ar. ilgi ar smilšpapīru pucēju, un arī viens no powera teica, ka jau trešo gadu turotbyrbyr rakstīja:Vai tad, ja krāso hroma nāsis, tad krāsa nelobās nost?
Paldies par padomiem lielāko daļu ņemšu vērā :)
Kad būšu visu puslīdz padarijis ko Jūs man ieteicāt, tad iemetīšu bildes :) Skatīsimies kāds būs iznākums :)
Kad būšu visu puslīdz padarijis ko Jūs man ieteicāt, tad iemetīšu bildes :) Skatīsimies kāds būs iznākums :)
ielaid fleksi atsperēs, uztaisi usdm pagriezienus, aizmugurē visas lampas sarkanas, atrodi kkur miglas pa lētuci, pačeko volvo lūpiņas, uzmet to un tas auto pēc kaut kā jau sāks izskatīties
Tas būs turpinājums iesāktajam gaterim
Vispaar buutu normaali ,ja sho sadalju kaads pamodereetu ,kaads random cilveeks ,kursh nav baigi saistiits ar sho tjuuninga sceenu ,jo dazhbriid paluurot shos topikus Mans Auto ,liekas ,ka to nosaukumu vajadzeetu paarsaukt savaadak ..Es saprotu ,katram savs stils ,katram savas iespeejas ...bet nu ...bitch please
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8