Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 32
- chevron_right
Auto krasa ar disku centru krasu un pasiem diskiem ir vnk bomba
Nekad neesmu atbalstījis un neatbalstīšu pod diskus, taču fitments izskatās ļoti labi. Plauktu tiešām vajag sapulēt, kā Ch teica, jo tas duļķainums nodod tos diskus. Vēl arī tas sviests, ka centra vāciņš stpirinās ar caurejošu skrūvi.
Krāsu kombo arī labs !
Krāsu kombo arī labs !
Mašīna ir nokrāsota vai aplīmēta tādā tonī?
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Nopeerc man luudz BBS RS... buushu prieciigsKurlis rakstīja:Nekad neesmu atbalstījis un neatbalstīšu pod diskus, taču fitments izskatās ļoti labi. Plauktu tiešām vajag sapulēt, kā Ch teica, jo tas duļķainums nodod tos diskus. Vēl arī tas sviests, ka centra vāciņš stpirinās ar caurejošu skrūvi.
Krāsu kombo arī labs !
UN ko maina tas ka centrs ar skruvi stiprinas? plaukta lielumu? diska taisnumu?
Tie ir jauni diski, viniem ir original laka, vini nav puleeti , logiski
Kas ellē ratā tā ir par apsēstību ar plauktiem, ja gribi lielu plauktu aizbrauc uz ikea, tur plaukti pilns veikals
taada ir un to nevar izdzit ara, diemzheel..JorensHS rakstīja:Kas ellē ratā tā ir par apsēstību ar plauktiem, ja gribi lielu plauktu aizbrauc uz ikea, tur plaukti pilns veikals
Galvenais ka pašam patīk iznākums man gan arī vecie patika labāk
Patiks, kad bus gatavs visskasp1js rakstīja:Galvenais ka pašam patīk iznākums man gan arī vecie patika labāk
Ļoti labi!
Kam patīk diski ar plauktu, tad tas ir uz ilgu laiku
Kam patīk diski ar plauktu, tad tas ir uz ilgu laiku
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
uz e36 diski ar plauktu vienmēr izskatīsies labāk nekā bez , izskatās
gribu redzēt šo dzīve
Blee,vecie diski atstoj ,šādi izskatās ,kā slapjā sapnī
Diski - fake and gay, beeet, piekrītu Kurlim, plaukti jāpulē un būs gerai! Fitments mega! Disku krāsa labi piestāv, un Man liekas, ka baigā jebļa būs nokrāsot tos centrus, būtu vismaz divdaļīgie tad jau cita runa.
Kopumā
Kopumā
Diski riktīgi labi, kopskats arī izskatās ļoti labs. Ar tādu krāsu, kā bija vecie diski, centri izskatīsies vēl labāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 32