ArchizLV TECHNO VIOLET
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 23
- chevron_right
man jau patīk tā kas mums mans mazmators liekas zvers.
Ir ir parasti, buus labaaks laiks tiks arii noknipseets kaada smukaakaa vietaa.jurcis rakstīja:Parasti snapi... bet auto izskatās ļoti kopts un skaists. Neko pielikt ne atņemt
Tencinu.Agris rakstīja:pirmaa bilde super :)
Man vinsh neliekas zveers, ikdienas braukshanai pietiek. Bet iisteniibaa gribeetos vinam kaadu turbiinu piemest, dziivosim redzeesim, kas taalaak buus.ervvis743 rakstīja:man jau patīk tā kas mums mans mazmators liekas zvers.
Sabildē aizmuguri, pēc šim bildēm liekas ka spoileris pat nav vajadzīgs,
P.s. es tā padomāju moš m-spoguļus.. ?
Beidzot kāds uzrakstījis to ko es visu laiku domāju par aizmugurējiem spoileriem
Lūdzu bez cepiena
Lūdzu bez cepiena
Aizmuguri speciaali nebildeeju jo nav vel logs notoneets un aizmugureejais panelis nav ielikts vel atpakal. Es gribeet pa vasaru nomainiit grabazhnieka vaaku uz sterilaaku un bez spoilera caurumiem, nezinu kaapeec bet gribaas pliku bazhnieku. Taa jau spoileris ir smuks, tikai nepatiik ka zem vina ir caurumi.jurcis rakstīja:Sabildē aizmuguri, pēc šim bildēm liekas ka spoileris pat nav vajadzīgs,
Spoguliishi jau arii ir, tik nav nobeigti, nekaadiigi nevaru sanemties vinus liidz galam samateet un nopuust ar vel vienu lakas kaartu, jo darot kaut ko pirmo reizi nesanaak pa 100%, taapec kameer nebuus viss tip top, vini uz auto netiks kabinaati.
Skaistuls riktigs!Archizlv rakstīja:Vienkaarshi shodienas paaris bildes, tas taa, lai paraadiitu cik mums ir jauka ziema un visu laiku smidzina vai liist lietus.
Archizlv rakstīja:Aizmuguri speciaali nebildeeju jo nav vel logs notoneets un aizmugureejais panelis nav ielikts vel atpakal. Es gribeet pa vasaru nomainiit grabazhnieka vaaku uz sterilaaku un bez spoilera caurumiem, nezinu kaapeec bet gribaas pliku bazhnieku. Taa jau spoileris ir smuks, tikai nepatiik ka zem vina ir caurumi.jurcis rakstīja:Sabildē aizmuguri, pēc šim bildēm liekas ka spoileris pat nav vajadzīgs,
Spoguliishi jau arii ir, tik nav nobeigti, nekaadiigi nevaru sanemties vinus liidz galam samateet un nopuust ar vel vienu lakas kaartu, jo darot kaut ko pirmo reizi nesanaak pa 100%, taapec kameer nebuus viss tip top, vini uz auto netiks kabinaati.
Skaidrs, man uz e30 ir līdzīgi ar spoileri, stav m-tech2 spoileris jau 3 gadu, nevaru saņemties, vienbrīd liekas ka vajag, tad vienā brīdī atkal nobremzēju jo negribas urbt caurumus pagažniekā..
M spoguļus gan nevajagjurcis rakstīja:P.s. es tā padomāju moš m-spoguļus.. ?
Un to saka cilvēks, kurš brauc ar Mazdu (nu nevarēju noturēties, pa riekstiem neiesperot )uteo rakstīja:Beidzot kāds uzrakstījis to ko es visu laiku domāju par aizmugurējiem spoileriem
Es ari ilgi stāvēju ar punktsiti rokās pie auto, pirms saņēmos atzīmēt caurumu vietasjurcis rakstīja: Skaidrs, man uz e30 ir līdzīgi ar spoileri, stav m-tech2 spoileris jau 3 gadu, nevaru saņemties, vienbrīd liekas ka vajag, tad vienā brīdī atkal nobremzēju jo negribas urbt caurumus pagažniekā..
Būtu vēl labāk, ja mazdai būtu spoilers virsū
dabuju pasmieties izlasot marux komentāru par mazdu
Nebij ko dariit, taapeec izdomaaju paeksperementeet un izmantot savu 'Gun Smoked' lukturu pleevi un apliimeeju miglas. Par pasu pleevi- diezgan daarga bija, divaam miglaam tik knapi pietika, bet maksaaja 16.50 maarcinas. Pirku vinu nevis taapeec lai miglas notoneetu, bet gan vairaak aizsardziibai no akmentiniem. Pleeve ir diezgan bieza un cieta, bet pasildot diezgan labi padodaas + vinu var arii puleet un gaismas caurlaidiiba bija vai nu 97% vai 98%. Saucaas vina Lamin-X. Un arii paaris bildes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
MAn gaisās miglas liekas,ka piestāv tavam auto labāk!
Bet plēve un rezultāts interesants!
Bet plēve un rezultāts interesants!
Nekas, ja peec kaada laika apniks vai izskatiisies ka tomeer nav riktiigi tad noraveeshu.
Jā, miglas izskatās perfekti, bet ne tumšam auto
hmm, gruti saprast, liekas ka bik pa tumshu, bet mok tik ta bildees izskataas, ja actasi tad jau ari parejo optiku jabanditizee
...
No taa es arii baidijos, taapeec vel taa iisti nezinu ko dariishu taalaak, bet nu lai staav pagaidaam.
jā - miglas pa pirmo - tonis ideāls, bet tad tiešām pārējos lukturus arī tumšus, savādāk baigais kontrasts...
bet doma ir
bet doma ir
ir ok man patīk!
Vajadzētu tad vēl tālajās gaismās ielikt krustus!
Interesanta plēve...
Un manuprāt arī vajag visu optiku vai nu standartizēt vai nu banditizēt.
Jaa, krustus man laikam vajadzeeja ielikt pirms es visus lukturus kaartiigi ar silikonu paarliimeeju.RENIO rakstīja:ir ok man patīk!
Ir ir interesanta, redzees kas ar vinu notiks laika gaitaa.marux rakstīja:Interesanta plēve...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 23