E36- em.dzhii zemesskrāpis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 16
- chevron_right
Man liekas, ka nakošsezon būs padaudz dalibnieku street klasē, jo tagad katrs otrais kramē iekšā 2.8 un domā, ka ir baigais drifteris. Treniņos drošvien varēs paspēt izbraukt 2-3 braucienus, tak što rēķinies arī ar tādu situāciju.em.dzhii rakstīja:Nekāds baigais updeits nav, sākta lēnām likt iekšā kondiška.
Bet uznākušas baigās pārdomas, mby nah neko tur neiespringt uz vizuālo utt, sametināt reduktoru, šur tur poly, hidra, stures leņķis un kāds uzlabojums motoram, un mēģināt nākamgad startēt street klasē, iesakat ko labāk darīt
Protāms nekāda 100% info nav, vienīgi manas domas.
Būtu es tavā vietā, atstātu vizuālo tādu, kā ir, lenā garā sataisītu kartinga piekari, uzliktu roceni, un tur jau domātu pēc fakta, ko darīt
a tu esi īstais drifteris?Nylon rakstīja:Man liekas, ka nakošsezon būs padaudz dalibnieku street klasē, jo tagad katrs otrais kramē iekšā 2.8 un domā, ka ir baigais drifteris. Treniņos drošvien varēs paspēt izbraukt 2-3 braucienus, tak što rēķinies arī ar tādu situāciju.em.dzhii rakstīja:Nekāds baigais updeits nav, sākta lēnām likt iekšā kondiška.
Bet uznākušas baigās pārdomas, mby nah neko tur neiespringt uz vizuālo utt, sametināt reduktoru, šur tur poly, hidra, stures leņķis un kāds uzlabojums motoram, un mēģināt nākamgad startēt street klasē, iesakat ko labāk darīt
Būtu es tavā vietā, atstātu vizuālo tādu, kā ir, lenā garā sataisītu kartinga piekari, uzliktu roceni, un tur jau domātu pēc fakta, ko darīt
Kur tad es kaut ko par sevi pateicu?EJANSONS rakstīja: a tu esi īstais drifteris?
šaubos, moš no tiem visiem ielu huligāniem moš max 5 uzbrauks kādus pāris posmus, lai visi līdz trasei tiktu, staķikā nepietiks sporta gaisa riepāmNylon rakstīja:Man liekas, ka nakošsezon būs padaudz dalibnieku street klasē, jo tagad katrs otrais kramē iekšā 2.8 un domā, ka ir baigais drifteris. Treniņos drošvien varēs paspēt izbraukt 2-3 braucienus, tak što rēķinies arī ar tādu situāciju.em.dzhii rakstīja:Nekāds baigais updeits nav, sākta lēnām likt iekšā kondiška.
ielu huligāni nobrauks vienu posmu, kkas nobruks un vairāk nebrauks.
Jā, pats aizgāju no zzeva noskrūvējuG1RT5 rakstīja:Tas nav ZzevsS' a zagtais bampers ?Pēc krāsas izskatās līdzīgs !em.dzhii rakstīja:Dubultposts bet nu neko, pavisam spontāni un ātri sanāca tikt pie priekšējā M bampera, galvenais ka OEM, ir šādi tādi defekti, bet nu nekas tāds, ko es nevarētu sataisīt :)
Brīvdienās būs jāsačinī bamperis un jāapmaina karājošais gultnis
P.S nejūtos baigais drifteris, bet kautkādas iemaņas ir, un ir doma, ka vajadzētu pamēģināt
Kas tas uz grīdas ?
Labs! Lai labi šķērē!
Kas ar sirņiku?
Nepatika man sirņiks, iemainīju pret e36
I am in love with the coco,krasava,
piekrītu ,izskatās labi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5