laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 36
- chevron_right
Simpātisks arkls!
dzīvotu citā pilsēta būtu vēl low, bet šobriid nevaru atļauties... uz doto brīdi zemākā vieta ir karteris un izputejs.. 4.8cm
Izskatās vnk MEGA SEXXXXX
ideāli... patiešām, ar šajiem diskiem koplektā nu super solīdi
Pēdējais labojis HoodieBro - 06 Mai 2012, 23:05, kopā labots 1 reizi.
baidos skatiities , bet nerāda man to video
Vienkārši perfekti Man liekas, ka style5 salīdzinot ar šiem tik pienes ūdeni
nuu liels paldies, prieks, ka kadiem citiem ne tikai man arii patiik
Jo vairāk ielūkojos mans E36 sadaļā,jo vairāk redzu skaistus bembīšus un līdz ar to liekas ka mans bmw nestāv līdzi jūsu auto un ir miskaste labi tik traki arī gluži nav ka izteicos tgd,bet nu uz to pusi
Bet nu tgd auto izskatās
Bet nu tgd auto izskatās
njaa, tikai krāsotājs sauc kā est mani...
3 būtiskas lietas, tad pašam arī man vairāk patiks..
* nu jau aizm. bagaznieka vaks noņemot spoileri..
* šofera durvis - ziema paskrapēju laku nost
* aizm. blakussedetaja arka - viens no iepriekšējiem saimniekiem, ko darijis visam sānam un tagad redzamas sekas, kas jānovērš
3 būtiskas lietas, tad pašam arī man vairāk patiks..
* nu jau aizm. bagaznieka vaks noņemot spoileri..
* šofera durvis - ziema paskrapēju laku nost
* aizm. blakussedetaja arka - viens no iepriekšējiem saimniekiem, ko darijis visam sānam un tagad redzamas sekas, kas jānovērš
šitas jau liekas, ka mums te gandrīz visiem ir, bildēs viss ideāli, bet nu dzīvē paši zinam kādi kasjaki krāsojumos mums slēpjas Bet nu ir arī grūti uzturēt pilnīgi ideālu krāsojumu, diviem no ex e36 biju uzdabūjis līdz ideālam un tad ilgāk par mēnesi nekas tur neturas, jo darbojas nerakstītie likumi, ka kādam kāds defekts būs jāizveido uz auto, vislielākā dusma bija kad pāris nedēļas pabraukāju ar sakrāsotu auto un sētā maza meitenīte paspēja ar riteni jau auto pabojāt ar švīciņām un ieplaisājušu lukturi
jā gadās...
bet nu kāds ir bildē tāds ir man vinjs .... ja zina kur skatities viss redzams, nekas nav slēpts..
Man tas pats, nekas nav slēpts, tik jāzina kur skatīties, ko laikam ievēroju tikai es pats
Skaistulis mans bračka tagad..
MEGA BURGER PLUSS TEVoshels638 rakstīja:šitas jau liekas, ka mums te gandrīz visiem ir, bildēs viss ideāli, bet nu dzīvē paši zinam kādi kasjaki krāsojumos mums slēpjas Bet nu ir arī grūti uzturēt pilnīgi ideālu krāsojumu, diviem no ex e36 biju uzdabūjis līdz ideālam un tad ilgāk par mēnesi nekas tur neturas, jo darbojas nerakstītie likumi, ka kādam kāds defekts būs jāizveido uz auto, vislielākā dusma bija kad pāris nedēļas pabraukāju ar sakrāsotu auto un sētā maza meitenīte paspēja ar riteni jau auto pabojāt ar švīciņām un ieplaisājušu lukturi
Par tām bildēm runāājot bildēs visiem izskatās, ka viss ir kruti, bet dzīvēē paši čortās par kkādiem sīkumiem, jo grib sasniegt to vizuāli IDEĀLO, kas googlee sastopami, kaut arī tur viņiem dzīvē ir šādi tādi kasjaki
oshels638 rakstīja:Man tas pats, nekas nav slēpts, tik jāzina kur skatīties, ko laikam ievēroju tikai es pats
par tavu jau nerunāsim, riktiiga kon4a tew nu gruuti butu atrast kasjakus manupraat tavam..
opaa, jā prieks , ka patiik, gaidiiju, ka lidzinieks arii pieslegsies diskusijai lidzigi jau ir tagadSabinchix rakstīja:Skaistulis mans bračka tagad..
Hehe...nju ja tgd točna bračkas..wienīgais man atliek nokrāsot un pielikt jaunos mstyle spoguļus tad atšķirt newarēs wspmožais rakstīja:opaa, jā prieks , ka patiik, gaidiiju, ka lidzinieks arii pieslegsies diskusijai lidzigi jau ir tagadSabinchix rakstīja:Skaistulis mans bračka tagad..
vienigi pec diskiem un manejo pec skanjas, jo nemotors pagaidaam
aa nju jā man jau kā naudiņa būs tā pirkšu citus diskus..vasaraimožais rakstīja:vienigi pec diskiem un manejo pec skanjas, jo nemotors pagaidaam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 36