KA-91 E36 2.5 traktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 26
- chevron_right
Tā ir akrila krāsa?
Tie diski krietni vairāk velk uz gay bluecipruss18 rakstīja:poweredbygirts rakstīja:galvenais lai pasam patik,bet nu man liekas ka velk uz gay blue toni..
dzīve protams varbut ir pavisam savadak.. :)
a kadi tev pasham diski avataraa?
Anyway respect par krāsošanu ārā. Super. Man gan būtu žēl iztērēt naudu uz krāsu utt lietām un nedabūt best rezultātu (pieņemot ka iekšā labāk), bet pagaidām izskatās labs tiešām. Jagaida, kad visu saliks kopā. Vismaz nav standarta e36 toņi "kaa citiem"
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Es domāju, ka brīvi, jo ja man, pirmo reizi turot rokās pistoli, kkas sanāca, tad cilvēkam ar lielāku pieredzi būtu tik mušas jādzenāĢirts rakstīja:Skatoties šitādus topikus ...
Tieši tā! Paldies!edzis rakstīja:Jā, nav ...
Piekrītu, nav nekāda gada vīrišķīgākā krāsa, tomēr mašīna ir mana, neesmu gejs un pārējais pie dirsaspoweredbygirts rakstīja:galvenais ..savadak.. :)
Ja nav vēl kāds e46 šādā tonī, tad tieši šo redzot, pārliecinājos, ka krāsa patiks.-AF- rakstīja:Čoma e46...
Reāli uz visiem materiāliem, lai sagatavotu un nokrāsotu, es iztērēju ~100 Eiro krāsa 18eiro litrā.TomSkarsts rakstīja:Anyway respect
Lielākais ieguldījums visā bija paša darbs un laiks.
Tātad vēlreiz, jā, krāsa ir akrila. Šobrīd spīduma nav netikai tādēļ, ka jāpulē, bet arī tādēļ, ka ir nepieciešama vēlviena kārta ar krāsu.
Šodien cilvēks ar pieredzi apskatīja auto un ieteica noslīpēt tos manus kasjakus un kur kāda muša ir pielipusi. Tad nomatēt visu, uzpūst plānu "migliņu" un tad kārtīgi "noliet" pēdējo kārtu. Gan spīdums būs lielāks, gan pulējot nebūs jāuztraucās, ka krāsa noies
Auto un pārējās krāsotās daļas nogādāts zem jumta un gaida manas nākamās brīvdienas. Gaidam turpinājumu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pareizi ir, krāso zem klajām debesīm, un glabā zem jumta
Bet kad saliks kopā, gan jau būs
Bet kad saliks kopā, gan jau būs
- ikey07
Domaju gala rezultats bus tiri labs. Tik kada krasa krasosi st32 ? Atstasi sudraboto vai ekspermentesi ar balto vai kadu peleko toni ?
Es lieku uz baltoLAKIKS rakstīja:Domaju gala rezultats bus tiri labs. Tik kada krasa krasosi st32 ? Atstasi sudraboto vai ekspermentesi ar balto vai kadu peleko toni ?
Tiesi ta..tas pats tonis..tikai ne es vinjus tadus nokrasoju..nopirku tadus..atri vien atbrivojos no tiem diskiem.cipruss18 rakstīja:poweredbygirts rakstīja:galvenais lai pasam patik,bet nu man liekas ka velk uz gay blue toni..
dzīve protams varbut ir pavisam savadak.. :)
a kadi tev pasham diski avataraa?
Nemuldi.nemaz tik atri ari nepardevi.
Bet ka jauteicu,kopsskats bus interesants
Bet ka jauteicu,kopsskats bus interesants
ar kompatu pa brugji
Gaidam iznākumu, visu cieņu par krāsas eksperimentu!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Diskus domāju krāsot baltus. Jā, daudziem tādi ir, bet liekas, ka vislabāk piestāvēs
Lielākais eksperiments bija saistīts ar manu pacietību
Lai arī kāds būs iznākums un kopskats, būšu apmierināts, jo teorijas eksi esmu nolicis un drīz jau atkal būšu ielās. Bāc gads jau paskrējis bez tiesībām
Lai arī kāds būs iznākums un kopskats, būšu apmierināts, jo teorijas eksi esmu nolicis un drīz jau atkal būšu ielās. Bāc gads jau paskrējis bez tiesībām
A vispār kur tik maz? Jo es diskiem tikai priekšpusi krāsojot iztērēju kādus 45e un tāpat ir kasjaki un staru sānus/iekšpuses neesmu kārtīgi izpūtis un nolakojis.KA-91 rakstīja: Reāli uz visiem materiāliem, lai sagatavotu un nokrāsotu, es iztērēju ~100 Eiro krāsa 18eiro litrā.
Lielākais ieguldījums visā bija paša darbs un laiks.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Varbūt nekráso baltus, jo, cik saprotu, viņi ir svaigi krāsoti, un ar šādu zilu krāsa un baltiem diskiem var iebraukt zarāKA-91 rakstīja:Diskus domāju krāsot baltus. Jā, daudziem tādi ir, bet liekas, ka vislabāk piestāvēs
Neliels updeits.
Sen nekas nav rakstīts. Pa šo laiku ar auto neesmu daudz neko darījis. Pēc teorijas eksāmena nolikšanas, mēģināju pierakstīties uz kaut vienu braukšanu, jo iepriekšējās tiesības es liku Jelgavā un pa Rīgu reāli pareizi, kā pēc grāmatas, es nebiju braucis. Kā arī visu lieguma laiku vizinājos ar sabiedrisko transportu un pirmstam ilgāku laiku braukāju tik ar atomātisko pārnesumkārbu. Tomēr visiem apzvanītajiem instruktoriem bija garas rindas. Atmetu ar roku, atvēru csdd lapu un biju izbrīnīts, ka nākamajā dienā ir 10 brīvas vietas uz eksāmenu. Tā nu, satraukuma pilns, 18. augustā devos uz csdd un nokārtoju eksāmenu ar pirmo piegājienu
Pēc vēl pāris darbadienām tiku beidzot atpakaļ uz laukiem pie mašīnas. Vakar un šodien pārslīpēju visu mašīnu, izslīpēju visas vietas, kur bija kāda muša vai notecējums, tādu vietu bija padaudz Itkā gatavs, lai nopūstu vēl pēdējo kārtu un miers, varēs skrūvēt kopā.
Vēl arī, par spīti saviem vājajiem nerviem, saņēmos nomainīt logam motoriņu. Sāku arī likt kopā salonu, skrūvītes tik daudz un dažādas
Lai piestiprinātu elkoņbalstu, tam vajag kkādas speciālas skrūves, kas atsķirās no parastās konsoles stiprinājumiem?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
es jebal acī bļe, tiešām tiesības jau pirmajā dienā jāslīcina šņabī ? ..
- ikey07
Neraudi
Pirms 7 gadiem neaplaistīju vispār. Šoreiz nolēmu aplaistīt kārtīgi
P.S. tas ir viskijs
Pirms 7 gadiem neaplaistīju vispār. Šoreiz nolēmu aplaistīt kārtīgi
P.S. tas ir viskijs
Vajadzēja arī iekšpuses starp durvīm krāsot, savādāk liekas ka uz tjap ljap viss sadarīts
Čista ,ko tu raudi? Lielākā daļa pēc tiesību nolikšas iedzer ,kaut vienu glāzi šampja.ikey07 rakstīja:es jebal acī bļe, tiešām tiesības jau pirmajā dienā jāslīcina šņabī ? ..
Malacis, tgd tik gaidam gala rezultātu
tu gadījumā savas tiesības neapmazgāji mātes pienā?ikey07 rakstīja:es jebal acī bļe, tiešām tiesības jau pirmajā dienā jāslīcina šņabī ? ..
Susurs rakstīja:tu gadījumā savas tiesības neapmazgāji mātes pienā?ikey07 rakstīja:es jebal acī bļe, tiešām tiesības jau pirmajā dienā jāslīcina šņabī ? ..
Es atļāvos uzraksīt šādu sašutuma komentāru, balstoties uz to kas tika minēts pirmajā lapā, par to kā topika autors atvadījās no tiesībām laiku atpakaļ.
Bet ir bieži redzēti gadījumi, ka tieši šādā veidā dzimst viss stilīgākie e36, tā ka varbūt viss dzīvē notiek tikai uz labu.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …