jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 22
- chevron_right
Nevaru vairs atrast tos remkomplektus.. Bija man links tagat vairs nevaru atrst kur varēj dabūt.
Ar diskiem esmu galīgā neziņā vairs pac nesaprotu ko gribu, tik daudz variantu un iespēju
Ar diskiem esmu galīgā neziņā vairs pac nesaprotu ko gribu, tik daudz variantu un iespēju
2-dien ideāli paskrūvēts, nomainīti amortizātori uz Bilstein'iem Atsperes Weitech, (drīz būs arī aizmugurē Bilstein amīši)
Uzlikts jauns radiātors, vecais bija sācis smaidīt
Nomainīta eļļa uz 5w40 syntetic
Piekare priekša strādā ideāli tik patīkami ciets + arī tajpat laikā mīksti peld.
Nesen tika nomainītas sprauslu gumijas trubiņas
Un šie te gaida pulēšanu un pavasari. :) Vēlāk gribētos...
///M spoguļi
parking sensori
Pāršūt salonu
Iznīdēt rūsas burbulīšus uz pakaļējā bagažnieka vāka priekšējām šofera durvīm, piekrāsot sabojātās detaļas :)
Un tad neliels plāniņš ar draugiem aizdoties tripā uz DE
Uzlikts jauns radiātors, vecais bija sācis smaidīt
Nomainīta eļļa uz 5w40 syntetic
Piekare priekša strādā ideāli tik patīkami ciets + arī tajpat laikā mīksti peld.
Nesen tika nomainītas sprauslu gumijas trubiņas
Un šie te gaida pulēšanu un pavasari. :) Vēlāk gribētos...
///M spoguļi
parking sensori
Pāršūt salonu
Iznīdēt rūsas burbulīšus uz pakaļējā bagažnieka vāka priekšējām šofera durvīm, piekrāsot sabojātās detaļas :)
Un tad neliels plāniņš ar draugiem aizdoties tripā uz DE
kur dabūji diskus? pa cik? kāds platums un lielums?
Diski R17x8.0 visi četri. Vajadzēja biku pielikt pie nopārdoto disku naudas.
Kad meklēji diskus, neuzpeldēja kādi style 32?
Nevaru sameklēt nevienu piedāvājumu...
Nevaru sameklēt nevienu piedāvājumu...
Iekš ss.lv ir daži piedāvājumi paskaties ko tieši tu vēlies R17 vai R18.. ?
Sanāca tikt pie pāris jaukām lietiņam.
Pirms laika palaidu BMWPowerā garām spoguļus, bet laikam tā vajadzēja būt jo pavisam drīz iepeldēja šie Un vel glužu netīšam uzdūros šim aparātam :) Vel esmu ticis pie facelift nāsim, sapriecājos domāju likšu virsū izrādās nelien, bija doma ka man ir vnk uzliktas prefacelifta nāsis jo facelifta pazaudētas, bet izrādijās ka vnk aplausti stiprinājumi un spīd spragas, tā nu tagat veiksmīgi meklēju Facelift brilli, ar piedāvājumiem
Pirms laika palaidu BMWPowerā garām spoguļus, bet laikam tā vajadzēja būt jo pavisam drīz iepeldēja šie Un vel glužu netīšam uzdūros šim aparātam :) Vel esmu ticis pie facelift nāsim, sapriecājos domāju likšu virsū izrādās nelien, bija doma ka man ir vnk uzliktas prefacelifta nāsis jo facelifta pazaudētas, bet izrādijās ka vnk aplausti stiprinājumi un spīd spragas, tā nu tagat veiksmīgi meklēju Facelift brilli, ar piedāvājumiem
man liekas ja jurcim uz pavasari būs smukākā kūtiņa lv
jaa visi nepajokam gatavojas pavasarim
kaa tam oridzinal magjim ar skanjaam, kautko normali var kautcik saregulet lai skan?
arii gribu tadu
p.s. baigi labs tourings
arii gribu tadu
p.s. baigi labs tourings
Paldies par labiem vārdiem. Nu varbūt būs ne gluži skaistākais, bet lai būtu viens no, pie tā tiešam piestrādāšu.
Maģis skan ļoti labi, un aizmugurē var caur tumbam uztaisīt lineāras izejas subim. :)
Maģis skan ļoti labi, un aizmugurē var caur tumbam uztaisīt lineāras izejas subim. :)
Pēdējais labojis jurcis - 09 Jan 2012, 18:21, kopā labots 1 reizi.
kur un pa cik atradi?
Powerā viens džeks piedāvāja. :) Vispār ja ļoti gribas var visulaiku dabūt tikai vai esi gatavs maksāt kādus 80 un uz augšu, tie lētie piedāvajumi reti parādas, es dabūju maģi kurš vel jālabo par attiecīgu vērtību. :)
Jurci,kur spugulus dabuj?
Uzliec melno brili,gribu redzet ka izksatas,jo nevaru izdomat manam vajag,vai nea!
Uzliec melno brili,gribu redzet ka izksatas,jo nevaru izdomat manam vajag,vai nea!
nujaa, taads cipars liek padomaat vai vajag..jurcis rakstīja:Powerā viens džeks piedāvāja. :) Vispār ja ļoti gribas var visulaiku dabūt tikai vai esi gatavs maksāt kādus 80 un uz augšu, tie lētie piedāvajumi reti parādas, es dabūju maģi kurš vel jālabo par attiecīgu vērtību. :)
mnjaa respect
pavasari bus japrasa lai kads taisa fotosesiju - touringiem,kupejam,kabrio,sedaniem, un kompotiem
pavasari bus japrasa lai kads taisa fotosesiju - touringiem,kupejam,kabrio,sedaniem, un kompotiem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Mhm.. vnk ir fanāti kas pa 60 gatavi ņemt, bet man viens ar defektu iepeldēja par barteri un otrs par baltu velti jo jālabo.matissc rakstīja:nujaa, taads cipars liek padomaat vai vajag..jurcis rakstīja:Powerā viens džeks piedāvāja. :) Vispār ja ļoti gribas var visulaiku dabūt tikai vai esi gatavs maksāt kādus 80 un uz augšu, tie lētie piedāvajumi reti parādas, es dabūju maģi kurš vel jālabo par attiecīgu vērtību. :)
Noteikti vajadzēs. :)KLAVINS rakstīja:mnjaa respect
e30.lv tagad stav no e36 m- spoguļi 25ls http://www.e30.lv/showthread.php?1869-P ... -VI/page94runcis rakstīja:Jurci,kur spugulus dabuj?
Jurci tas liniaras izejas var dabut tikai specialam pastuzim,es neatceros apzimejumu,viņš maksas mazliet dargāk neka parastais.
jaukas davanas kutinjai , originalam magim skanja ir loti OK!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 22