Crelix "Mellenīte"
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Es ar .Labu laiku atpakal gribeju pirkt kad aizbraucam apskatities. Uzreiz pateica nav to verts toreiz tirgojas pa 1000 euro. Galigi bija nojata.
Labu laiku atpakal gribeju pirkt kad aizbraucam apskatities. Uzreiz pateica nav to vertslauraitis2 rakstīja:Es ar .Labu laiku atpakal gribeju pirkt kad aizbraucam apskatities. Uzreiz pateica nav to verts toreiz tirgojas pa 1000 euro. Galigi bija nojata.
Pa ceļam pateica,ka nav vērts,vai tomēr aizbrauci un dzīvajā apskatījies,Minhauzen?
Dzivaja biju un ne tik es viens . Secinaja ka. Pa tadu naudu nav verts nemt . Slieksni bij nolausti turejas ar skruvem. Sparni . Karoca tad bij galigas auzas sitam vagim. Nez LA tagat ir.vitjazz rakstīja:Labu laiku atpakal gribeju pirkt kad aizbraucam apskatities. Uzreiz pateica nav to vertslauraitis2 rakstīja:Es ar .Labu laiku atpakal gribeju pirkt kad aizbraucam apskatities. Uzreiz pateica nav to verts toreiz tirgojas pa 1000 euro. Galigi bija nojata.
Pa ceļam pateica,ka nav vērts,vai tomēr aizbrauci un dzīvajā apskatījies,Minhauzen?
Kauns nav šādi rakstīt?
Nop rakstu no darba . Caur telelefonu.Edža rakstīja:Kauns nav šādi rakstīt?
Taka sorry pa kludam.
Nu c'moon, Kas tad tev pa to mob. kuram nav garumzīmju un pieturzīmju?lauraitis2 rakstīja:Nop rakstu no darba . Caur telelefonu.Edža rakstīja:Kauns nav šādi rakstīt?
Taka sorry pa kludam.
Šādās situācijās vēl dīvaināk, kad aizbrauc un satiec dzīvajā un bazarē un zbis sakarīgs cilvēks, bet netā raksta kā būtu pālī..ElvijsR rakstīja:Nu c'moon, Kas tad tev pa to mob. kuram nav garumzīmju un pieturzīmju?lauraitis2 rakstīja:Nop rakstu no darba . Caur telelefonu.Edža rakstīja:Kauns nav šādi rakstīt?
Taka sorry pa kludam.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
ar šito liet. dzīvajā vēl trakāk ir, nopietniTomSkarsts rakstīja:ElvijsR rakstīja:Šādās situācijās vēl dīvaināk, kad aizbrauc un satiec dzīvajā un bazarē un zbis sakarīgs cilvēks, bet netā raksta kā būtu pālī..lauraitis2 rakstīja:Kauns nav šādi rakstīt?[/qute]
Nop rakstu no darba . Caur telelefonu.
Taka sorry pa kludam.
Nu c'moon, Kas tad tev pa to mob. kuram nav garumzīmju un pieturzīmju?
Var TC. Bembis pie jauna saimnieka.
1997 BMW 320 2.0
1997 Honda Civic EJ9 1.6 (Pārdots)
1993 Audi 80 B4 Avant 2.0 16V DOHC (Pārdots)
Piedāvāju WEB izstrādi (MySQL/PHP/HTML/CSS)
Pa cik aizgaja?
1k.K.F. rakstīja:Pa cik aizgaja?
Bet tur galīga žopa. Pēdējās dienās viņš galīgi sabruka kopā gandrīz. Laikam, ka aizmugurējais tilts pizģets. Viena koila, viena atspere, motorā tikšķis, logam plaisa, un tā.. Takā pa to summu nu jau esmu priecīgs. Bet žēl tāpat bij atdot..
1997 BMW 320 2.0
Izklausās pec laba pirkuma, jaunajam īpašniekam!
Īpašnieks itkā to visu zin, bet nu tā tālāk ir viņa problēma.Lawwr rakstīja:Izklausās pec laba pirkuma, jaunajam īpašniekam!
1997 BMW 320 2.0
Ja īpašnieks ir lietas kursā, tad ok
Vajadzēja to auto iemest presē nevis tagad kāds želejnieks apdraudēs citus ar viņu
Sent from my XT1072 using Tapatalk
Sent from my XT1072 using Tapatalk
Tos kapus pa 1k? Sirdsapzina nemoka?
Tieši tā. Kapēc man mest viņu presē, ja es varu pacelt piķi? Neesmu jau miljonārs, un tie nav centi, lai tāpat vien izmestu.Nixon rakstīja:Vai nav pohuj. Ir aitas, ir cirpēji.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
1997 BMW 320 2.0
Kāda vispār vēl sirdsapziņa.
Nekad neesmu nenoviena dzirdējis, ka kāds būtu atteicies pārdot kādu šrotu aiz tā, ka viņam rūp, ka piemēram jaunajam īpašniekam tilts nokritīs. Visi tak ir ieinteresēti iekāst piķi kabatā, nevis tagad jāties un tirgot pa daļām un aizlaist tolmetā, lai kapeikas dabūtu par to visu.
Tomēr salīdzinat 1k un kadus 200-300eur un padomājat ko paši tādā situācijā izvēlētos.
Nekad neesmu nenoviena dzirdējis, ka kāds būtu atteicies pārdot kādu šrotu aiz tā, ka viņam rūp, ka piemēram jaunajam īpašniekam tilts nokritīs. Visi tak ir ieinteresēti iekāst piķi kabatā, nevis tagad jāties un tirgot pa daļām un aizlaist tolmetā, lai kapeikas dabūtu par to visu.
Tomēr salīdzinat 1k un kadus 200-300eur un padomājat ko paši tādā situācijā izvēlētos.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right