KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 25
- chevron_right
amm.. shodien gribeeju pieskriet, bet bija jasteidzas atpakal...
mes joprojam runajam par pr. ratiem?
mes joprojam runajam par pr. ratiem?
Nē nu montēšu tās riepas un eksperimentēšu. Ja pietrūks pārs mm, tad noņemšu biki diskam sēžu.jurcis rakstīja:Smuki :) Sēdinājums Bet es tik tā domāju zinot ka ar to auto tava draudzene daudz brauc, vai tomēr nav par zemu(jo e36 tie lanžeroni ir ļoti zemi, man ir biku augstāks un uz guļošājiem braucu pa diagonāli šaubos vai dradzene to izturēs), ar izgriestiem ratiem braucot un trāpot bedrē liela iespēja arku atlocīt. + ļoti gribas redzēt vai kā tās riepas ar diskiem ieies arkās, ir tāda aizdoma, ka varētu ķerties, jo cik lasiju ārzemju forumus tad 80% liek uz R17 J8 ET20 riepas ar indeksiem 205/40/17.
Viennozīmīgi celšu augstāk auto.
Ar šādu ikdienā nav reāli pabraukāt. Par steigšanos kkur vispār var aizmirst. Neko zemāku par 45 negribu, jo citādi būs galīgi kā ar koka ratiem.
Kādas mizas tad liksi saviem style5? 205/40 !?!
Skaidrs, vnk iedomājos ka tava meitene arī brauc, un diezvai viņa gribēs pa guļošajiem braukt diagonāli, piemēram alfā un dominā es nevaru iebrauk daudzstāvstāvietā lanžeroni ķerās
Es ar gribēju likt 205/45 bet liekas ka nelīdīs, tapēc ļoti interesē vai tev ielīdīs tas izmērs, es pagaidām uzlikšu 205/40.
Es ar gribēju likt 205/45 bet liekas ka nelīdīs, tapēc ļoti interesē vai tev ielīdīs tas izmērs, es pagaidām uzlikšu 205/40.
Nu tā.. Piemērīju 205/45 gan priekšā, gan aizmugurē. Ar patreizējo sēdinājumu ar pilnu auto nepabraukt, bet biki pieceļot būs ok. Cik nu ok, bet ciešami
215/45 gan biki ķer pie arkas Tākā jāiemaina kādam manas divas 215 uz 205
215/45 gan biki ķer pie arkas Tākā jāiemaina kādam manas divas 215 uz 205
Varu samainīt pret labām 205/40/17
Vakar vakarā uzstutēju vasarnieces un izdomāju nedaudz pakropļoties.
Sapratu, ka ar tādu sēdinājumu un tādām riepām nekur nevar aizbraukt Biki par zemu
No rīta uz darbu braucu ar ātrumu 30-40 km/h
Dažas bildes ieskatam-uzņemtas ar veco KODAK
Sapratu, ka ar tādu sēdinājumu un tādām riepām nekur nevar aizbraukt Biki par zemu
No rīta uz darbu braucu ar ātrumu 30-40 km/h
Dažas bildes ieskatam-uzņemtas ar veco KODAK
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bet skats gan labs, tikai centriņus vajag ar
Un kad uzliksi M, tad vispār būs mega labs skats
Pēdējais labojis uteo - 02 Apr 2012, 18:44, kopā labots 1 reizi.
mjaaa skats tik tiešām
uteo rakstīja:Bet skats gan labs, tikai centriņus vajag ar
Ir irdvp rakstīja:izskatas vnk sexuali
Pašam arī riktīgi patīk, bet vēl jāpiestrādā biki, lai varētu ikdienā normāli pabraukt.
Man patīk kā izskatās,tieši šitam piestāv stock ar tādu sēdinājumu,tikai riepas šaurākas vajag,tad arī viss būs ok un varēs braukt ar tādu sēdinājumu Es vēl ieliktu rižos priekšā
Ciktad vēl šauras var likt!?! Tagad jau stāv 205/45
195 r17 uz J8!?! Laikam tādas nemaz nēesmu manījis.
195 r17 uz J8!?! Laikam tādas nemaz nēesmu manījis.
nu jau uzskrūvēju 15mm priekšu augstāk. Nav nemaz tik traks džips
..bet laika apstākļu dēļ uzliku atpakaļ zieminieces.
Nedēļas beigās paeksperimentēšu vēl ar sēdinājuma un riepu saderību, lai dabūtu labāko variantu
..bet laika apstākļu dēļ uzliku atpakaļ zieminieces.
Nedēļas beigās paeksperimentēšu vēl ar sēdinājuma un riepu saderību, lai dabūtu labāko variantu
195/40 būtu ideāli un arkās nekas domāju tad neiietu, bet tad būs strechs tāds ka diska kants būs nedaudz ārpus riepas.
Tad varbūt ja ne šaurākas tad zemākas, 205/40 var pamēģināt?
Izskatās super.. Žēl ka pie mums tie ceļi tik slikti. Tad lielākajai daļai būtu STANCE cienīgs sēdinājums.
Nu darbošos ar tām pašām 205/45 mizām. Regulēšu, vīlēšu un spaidīšu, kamēr atradīšu optimālo risinājumu, jo mūsu ielām neko zemāku par to 45 nedrīkst liktmadarsv rakstīja:195/40 būtu ideāli un arkās nekas domāju tad neiietu, bet tad būs strechs tāds ka diska kants būs nedaudz ārpus riepas.
Ja, ka ikdienas auto, tads sedinajums neder, vienas galvassapes. Diski .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
ar pieredze raada ka 40 ir optimaalais var gan ziemu pamociit gan vasaru bez galvas saapeem.korsa rakstīja:Nu darbošos ar tām pašām 205/45 mizām. Regulēšu, vīlēšu un spaidīšu, kamēr atradīšu optimālo risinājumu, jo mūsu ielām neko zemāku par to 45 nedrīkst liktmadarsv rakstīja:195/40 būtu ideāli un arkās nekas domāju tad neiietu, bet tad būs strechs tāds ka diska kants būs nedaudz ārpus riepas.
vasaru veel var nobraukt arii ar 50 nekas traks nebuus :)
Izskatās kapitāli!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …