AJmotorsports BMW ///M V8 compact
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 36
- chevron_right
Man gan likās, ka vēl ir jābrauc un jātrenējās.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
jip iepaziit jau vajag :)
bubuls- protams ka jaatreneejas :) biju domaajis par pashu auto dziesmu :)
Bubulis rakstīja:Man gan likās, ka vēl ir jābrauc un jātrenējās.
Protams, ka ir kļūdas, 1.5 sezona brachkam netika braukta!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Dziesma ir pareizā, pie leņķa arī japierod, bra4ka teica, ka nav pierasts ka var arī nestandarta sānslīdē braukt+ar tik jaudīgu auto nekad trasē nav būts!Agris rakstīja:jip iepaziit jau vajag :)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Un kā tad man sevi prezentēt čau es no e36.lvjenchs rakstīja:reyno vari uzprasit ja ir uz 16 collam!STUDENTS rakstīja:
Da man vnk 4 lieki un lietoti komplekti mētājās, nevienam laikam nevajag.erda rakstīja:Te jua pa PRO līmeni viss notiek!
durvis arī ne-metāla?kā jau Salvis minēja! :)salvis rakstīja:Durvis standarta, atvieglinātas(bez karkasa un polikarbonāta logi).
Protams ka PRO, treniņos viss gāja very well, tad arī PRO gonkā gan jau kompakts tiks redzēts!Nākamreiz e36.lv biedri nākat droši klāt savādāk nevienu nepazīstu!Agris rakstīja:mm cik noskatiijos - gaaja labi :)
kaut vai!
Mēs ar Ruu balsījāmies pret nožogojumu tieši blakus Jums, vismaz trenniņa otrajā pusē.
Man patika
Man patika
Nakamreiz droshi varat nakt baraa! biju tada agonija ka nevienu neredzeju!
Pēc kāda laika ielādēsies manis uzfilmētie video, iemetīšu arī šeit.
Tas video ir no tā brauciena kur es biju blakus benķī un kliedzu no sajūsmas?
Vēlreiz liels paldies Edgaram ka izvizināja
Tas video ir no tā brauciena kur es biju blakus benķī un kliedzu no sajūsmas?
Vēlreiz liels paldies Edgaram ka izvizināja
Man ar tuulit buus veel kkadi video!!!
Ir labi
nu gaidi manijenchs rakstīja:kaut vai!
un mes stāvejām kadus 30m uz priekšu pie nožogojumaSkudraa rakstīja:Mēs ar Ruu balsījāmies pret nožogojumu tieši blakus Jums, vismaz trenniņa otrajā pusē.
Man patika
Tandēms kopā ar Ērgļa drifta mācekli un iespējams manu topošo autošosejas mācekli!
spogulis86 rakstīja:Enjoy
http://www.youtube.com/watch?v=nF0RqU_Ozno
Video!!! Paldies!
Ielikšu šādā veidā!!!!
Skaņa monstruāla
Vairākas reizes gribēju Tevi pasveicināt, taču sapratu, ka noteikti nesapratīsi, kas Tevi sveicina.jenchs rakstīja:Nakamreiz droshi varat nakt baraa! biju tada agonija ka nevienu neredzeju!
Keep calm and lift weights
Ļooti glīti!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9