Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 73
- chevron_right
Skaidrs. Nu jā ar vadiem tur ir tā viltīgi, bet var redzēt ka visu pati vari.Podziņa rakstīja:Daži jau ir piedāvājušies, bet šo nedēļu visu laiku ņēmos viena pati.... Bija pāris zvani draugiem, bet tas arī viss.. Viss trakāk gāja ar vadiem, kad nezināju kur kurais jāliek...
he, he, hee ta jau redzēssoulles rakstīja:kad pabeigsi visu varesi nemt nakoso bmw remontam lai nebutu garlaicigi :)
Jau sāk veidoties rinda ??? tas varētu būt dārgs prieksMartinez rakstīja:a viņa ņems manu bembi taisīšanai,kamēr es būšu prom no LV
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tik mazliet tādu nedrošību liekas rada tas follijs, padomājot no cita fizikas viedokļa, vai starp viņu un grīdu neveidojas perfrekta telpa kodensāta radīšanai, kas ļoti labi draudzējas ar rūsas veidošanos, ja pilnīgi perfekti pielīp tad cits stāsts, bet vai visās spraugās viņš tik perfekti pielīp? Pats vairāk darbojos ar celtniecības lietām (vadīšanu, plānošanu) un tēma par kondensātu arī šeit ir ļoti sāpīga, siltumam un aukstumam sastopoties viņš radīsies vienmēr, caur orģinālo grīdas tepiķi viņam ir telpa kur iztvaikot un izžūt, bet uzliekot virsū šāda veida mastiku un kaut kur atstājot kaut sīkāko spraugu starp metālu un mastiku rodas perfekti apstākļi mitrumam un rūsas veidošanai... Apgaismojiet mani, ja kaut ko ne tā uzrakstīju, bet pēc kostrukciju un fizikas likumiem tā sanāk
darbs ir super padariits
beet piekritu par to kondensata rashanos zem ta folija.
beet piekritu par to kondensata rashanos zem ta folija.
Pēdējais labojis KV_ - 16 Jan 2012, 14:32, kopā labots 1 reizi.
Turpinot iepriekšējo postu, papētīju vēl grīdas bildes, tad tiek aiplīmētas arī rāmja daļas kuras ir ar apaļiem caurumiem, šos caurumus aizlīmējot veidojas slēgta telpa kurai vairs nav iespēju izžūt no kondensāta un rodas nelabvēlīgi aptākļi metālam, domāju veicot šādus darbus, vispirms pirms aplīmēšanas šīs slēgtās telpas būtu nepieciešams izpūst ar vasku vai šos caurumus atgriezt vaļā
nu kas zin,kā beigās sanāks,bet tava un siika palīdzība būs jālūdz! Bet par to kad nāks tuvāk un privāti!Podziņa rakstīja:Jau sāk veidoties rinda ??? tas varētu būt dārgs prieksMartinez rakstīja:a viņa ņems manu bembi taisīšanai,kamēr es būšu prom no LV
coupe 2.8
Es arī neēsmu eksperts šādos jautājumos, bet es visu ļoti, ļoti kārtīgi izspaidīju sildot ar fēnu un domāju, ka tur nevajadzētu būt nevienai vietiņai kur tas piķis nebūtu pielipis vai kā tā, jo griezu to materiālu pa gabaliem un pa vienam kārtīgi līmēju , sildīju un spaidīju divas dienas līmēju, domāju, ka būs perfektioshels638 rakstīja:Tik mazliet tādu nedrošību liekas rada tas follijs, padomājot no cita fizikas viedokļa, vai starp viņu un grīdu neveidojas perfrekta telpa kodensāta radīšanai, kas ļoti labi draudzējas ar rūsas veidošanos, ja pilnīgi perfekti pielīp tad cits stāsts, bet vai visās spraugās viņš tik perfekti pielīp? Pats vairāk darbojos ar celtniecības lietām (vadīšanu, plānošanu) un tēma par kondensātu arī šeit ir ļoti sāpīga, siltumam un aukstumam sastopoties viņš radīsies vienmēr, caur orģinālo grīdas tepiķi viņam ir telpa kur iztvaikot un izžūt, bet uzliekot virsū šāda veida mastiku un kaut kur atstājot kaut sīkāko spraugu starp metālu un mastiku rodas perfekti apstākļi mitrumam un rūsas veidošanai... Apgaismojiet mani, ja kaut ko ne tā uzrakstīju, bet pēc kostrukciju un fizikas likumiem tā sanāk
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kondensāts tiešām ir viens no riebīgākajiem faktoriem, kas daudz ko sabeidz, vistrakāk uz ēkām, kas visvairāk novērojams pēdējo gadu "spīdošo- viszinošo" celtnieku būvētajās ēkās, kur stūri pelē un pūst. Galvenais neradīt tukšu neelpojošu telpu vietās kur satiekas siltais un aukstais.
skaidrs ceru, ka viss būs ok. un darbs nebūs veltīgs
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Super darbs!!
Par kondensātu - mitrums neveidojas starp tiem slāņiem, jo bituma mastika ir viedabīgs materiāls un pasildot to, iespaidot visās vietās, tas pielīp tā, ka noraut ir jāpacenšas. Kāpēc labāk šādu izvēlēties, nevis kādu no porainajiem materiāliem, kaut gan porainais, biezais būtu efektīvāks - tik tiešām neveidojas kondensāts, bet porainajiem skaņas izolācijas materiāliem gan pastāv risks, ka veidosies mitrums. Pats ar šādu brīnumu aplīmēju, gadu nobraucu un tad vēl pēc tam, nu, nekas nebija mainījies, pat noraut to brīnumu nevarēju no grīdas :)
Tie, kas "nopako" durvis un izmanto skaņas izolācijas materiālus, kam pa pamatu ir porainie materiāli - tik tiešām pēc kāda laba laika varēs atvadīties no durvīm..
Par kondensātu - mitrums neveidojas starp tiem slāņiem, jo bituma mastika ir viedabīgs materiāls un pasildot to, iespaidot visās vietās, tas pielīp tā, ka noraut ir jāpacenšas. Kāpēc labāk šādu izvēlēties, nevis kādu no porainajiem materiāliem, kaut gan porainais, biezais būtu efektīvāks - tik tiešām neveidojas kondensāts, bet porainajiem skaņas izolācijas materiāliem gan pastāv risks, ka veidosies mitrums. Pats ar šādu brīnumu aplīmēju, gadu nobraucu un tad vēl pēc tam, nu, nekas nebija mainījies, pat noraut to brīnumu nevarēju no grīdas :)
Tie, kas "nopako" durvis un izmanto skaņas izolācijas materiālus, kam pa pamatu ir porainie materiāli - tik tiešām pēc kāda laba laika varēs atvadīties no durvīm..
Tur kur labi pielīmēts, tur arī nekam nevajadzētu veidoties, bet vienīgi vai tajās aplīmētajās rāmja daļās nevajadzēja tomēr tos caurumus izgrieztus labāk atstāt?
Es nevaru saprast par kuriem caurumiem tu runā Kur beņķi skrūvējas, tur jau uztaisīju caurumus, a kur vēl ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu baigais malacis Podziņa - gan jau būs baigi skaistais aparāts.. p.s. tikko iezagās doma arī savam pa vasaru to pašu izdarīt un iegādāt melno paklāju.. :)
Malacis!
Podzinja- darbs
Skaidrs :) Nju ja tur ir nepieciešami tie caurumi, es varu viņus vēl paspēt uztaisīt, jo nav nēl visū salikti iekšējie sliekšņi kuri piespiež paklāju, varu vēl nedaudz piepacelt paklāju un tur izbakstīt caurumiņu, lai viss elpo un vēdinās
Nju ja kas, droši vari dzīt pie manīm, domāju, ka pa kādu nedēļu vai divām, ja neņemšu atvaļinājumu, varētu sataisīt, visu esmu samācijusies un nu jau kad visu saprotu , zinu visu to zieķu secību, nu jau laikam iepatikās to darītmožais rakstīja:nu baigais malacis Podziņa - gan jau būs baigi skaistais aparāts.. p.s. tikko iezagās doma arī savam pa vasaru to pašu izdarīt un iegādāt melno paklāju.. :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kas tie pa ziekjiem? Sarkanigais un pelekais?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Sarkanais ir skābā grunts un pelēkais ir mastika
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5