Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 65
- chevron_right
Vaaii, piedod, aizmirsu 2.0 :)
Betnu viss norm, pa ziemu slidināties, pietiek, tik uz sausa gan šitādu cirku nemēģini taisīt. :)
Betnu viss norm, pa ziemu slidināties, pietiek, tik uz sausa gan šitādu cirku nemēģini taisīt. :)
oj bļin ierunājās atkal wiens no pārgudrajiem..doubled rakstīja:Vaaii, piedod, aizmirsu 2.0 :)
Klausi Daini,citādāk sanāks kā meitenei ar kompotu 3niekos
Uz ātro nevaru atrast to video
es domajau ka sabinchujs saprot pietiekami labi ko dara. ganjau samācīsies :)
bet par to 333 kompatu bija labs video---- tā arī jāmāk
bet par to 333 kompatu bija labs video---- tā arī jāmāk
doubled rakstīja:Vaaii, piedod, aizmirsu 2.0 :)
Tev vai tad pašam nebija 2.0? Un neteiktu ka sūdīgi Biķerniekos griezās.
ar 2.0 uz tada laukuminja ari uz sausa var normali riepas pasvilinat
Man žēl to auto, jo ar stock piekari un stock reduktoru, tās būs mocības, nevis kkāds prieks/kaifs to darīt, ko tu plāno :)Sabinchix rakstīja:oj bļin ierunājās atkal wiens no pārgudrajiem..doubled rakstīja:Vaaii, piedod, aizmirsu 2.0 :)
316 + stock piekare (dīvāns) + ziemas riepasmadarsv rakstīja:Klausi Daini,citādāk sanāks kā meitenei ar kompotu 3niekos
labi, ka es paspēju izkāpt laukā
2.0 m52 - čipots, +mana piekare + reduktors.Ruu rakstīja:doubled rakstīja:Vaaii, piedod, aizmirsu 2.0 :)
Tev vai tad pašam nebija 2.0? Un neteiktu ka sūdīgi Biķerniekos griezās.
ar standarta auto nevar salīdzināt, tur viss griezes moments paliek atsperēs un riepās
Tad nju sen te naw nekas raxtīts..tad nju sākšu kko pamazām atkal raxtīt...
NJu tātad..man februāra beigās tika nozagts bamperis ar wisu nummura zīmi un miglas lukturiem.. tad nju reku bilde kādi mēs diemžēl tikām izkropļoti dažu kretīnu dēļ...
NJu tātad..man februāra beigās tika nozagts bamperis ar wisu nummura zīmi un miglas lukturiem.. tad nju reku bilde kādi mēs diemžēl tikām izkropļoti dažu kretīnu dēļ...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
un kada tad šobriid braukājam - ar vai bez bampera?
Ehh nju tad nu tālāk wisskkas notikās un reku tādi mēs šajās dienās izskatamies no priekšas..
Ja no priekšas runājot tad kas tika izdarīts...protams jauna mpaka, jauns nummurs, salabotas eņģeļa actiņas, uztaisītas hella dark ačteles arī, njuuuu tas tā mazliet no priekšas..nju tas lielākoties pateicoties labākajam draugam kas uztaisīja dzimšanas dienas dāvaniņu.. palīdzēja manai konfektei mazliet atgūt skaisto izskatu..
Ja no priekšas runājot tad kas tika izdarīts...protams jauna mpaka, jauns nummurs, salabotas eņģeļa actiņas, uztaisītas hella dark ačteles arī, njuuuu tas tā mazliet no priekšas..nju tas lielākoties pateicoties labākajam draugam kas uztaisīja dzimšanas dienas dāvaniņu.. palīdzēja manai konfektei mazliet atgūt skaisto izskatu..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
možais rakstīja:un kada tad šobriid braukājam - ar vai bez bampera?
nākošajā bildītē war redzēt kā mēs tgd izskatamies
ideaals purniņš
;loti tiik, tikai zemē gan prasās... malacis
možais rakstīja:ideaals purniņš
nju tas warbūt tā bildītē izskatās jo fočēju no lejas...bet tā esam diezgan zemu...zemāk newēlos jo tā jau sagādā problēmas braukāt pa bruģiem un guļošajiemmožais rakstīja:ideaals purniņš
ir ir protams ka labāks..hehe njuu vasaras kurpītes ir jau ieplānotas laikam asa, bet pagaidām man ir jāpārdot sawa merša diski ar riepām lai warētu atļauties nopirkt beidzot vasaras kurpes mums heheAgnisB rakstīja:Nice, numurs labāks nekā iepriekšējais
Kas par diskiem uz vasaru būs?
wajag kaa Hoodijam
ak dieniņ tad es wsp pa ielām newarēšu pabraukt hehe.. es brīnos kā wiņš war pabraukt pa mūsu latvijas ceļiem..bet nju laikam wiņa saldums bieži wiņa servisā stāv ar viņa sēdinājumu...tas ir kas man liekas..ar mūsu šiem ceļiem..možais rakstīja:wajag kaa Hoodijam
Es tik wēl domāju man lūpu atsāt melnā krāsā wai krāsot mašīnas krāsā kā bija pirms tam, kā jums liekas??
viennozimigi melnu - klausi mani... bra4ka tak driz tads pats izskatisies...
hehe..nju ljabi...cerams ka bračka tā arī nepārdos sewi :P..možais rakstīja:viennozimigi melnu - klausi mani... bra4ka tak driz tads pats izskatisies...
nju tad jau gaidīšu ka redzēšu sawu bračku tādu..hehe..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 65