Zirdzins E36 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 11
- chevron_right
Izskatītos BOMBA!
Paldies, gribas baltus,kka baidos no tizlas kraasas izskata. laikam par vecu esmu
AAA-shodien izieTa TA, deriga lidz 2014 16 janvarim
2vus vieniniekus iebaza! pirms skates nacas samainit vejstiklu.
2vus vieniniekus iebaza! pirms skates nacas samainit vejstiklu.
Tik neaizmirstam, ka tajā 2014. gadā maksāsi ceļa nodokli par 2 gadiem, kad iesi skati
nevajag atlikt naudiņu un uz to uzķerties vnk izej skati 13. gada decembrī un maksā nodokli tikai par vienu gadu
smuks gan :) ņamm
HEYYY, patiikami redzeet, ja ir iespejams iemet vel kadas bildes iekshaa!!! :)
Kārtīgas 2.8 izpriecas
Sen nekas nav likts...
Viss notiek un ir sākušies darbi sezonai!
1)reduktors–nomainīts gultnis un arī iegazta jauna eļļa, tur paldies DogMa, par piegādi, reduktors gatavs darbam :)
2)sākti darbi pie style 5,izjaukti, veljoprojam netieku skaidrs par toni :)
Lietas kas jaizdara:
1)jānokraso diskiem vidini, ja janopule plaukti, ja nokrāsot skrūves.
2)jāuzliek koiloveri, tāpēc par nekosmisku cipari tiks pārdoti lietoti plaza amisi un h&r atsperes sēdinātas.
3)krasosana-jānovērš kasjaki.
4)priekšējie lukturi-jāiegādājas ar lecu, jāsaliek tālajos krusti un arī eņģeļi.
5)jānoplēš tonējumu.
6)jāiegādājas pāris 205/40/17
7)jāpieliek kantites aizmugurējajās arkām
8)ja pielej pilna bāka.
Tas viss plānojas jau tuvākajā laikā. Turēšu up to date a to jau ierusejis topiks;)
Viss notiek un ir sākušies darbi sezonai!
1)reduktors–nomainīts gultnis un arī iegazta jauna eļļa, tur paldies DogMa, par piegādi, reduktors gatavs darbam :)
2)sākti darbi pie style 5,izjaukti, veljoprojam netieku skaidrs par toni :)
Lietas kas jaizdara:
1)jānokraso diskiem vidini, ja janopule plaukti, ja nokrāsot skrūves.
2)jāuzliek koiloveri, tāpēc par nekosmisku cipari tiks pārdoti lietoti plaza amisi un h&r atsperes sēdinātas.
3)krasosana-jānovērš kasjaki.
4)priekšējie lukturi-jāiegādājas ar lecu, jāsaliek tālajos krusti un arī eņģeļi.
5)jānoplēš tonējumu.
6)jāiegādājas pāris 205/40/17
7)jāpieliek kantites aizmugurējajās arkām
8)ja pielej pilna bāka.
Tas viss plānojas jau tuvākajā laikā. Turēšu up to date a to jau ierusejis topiks;)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
skatoties kāda vinas tev ir tagad!
Tomēr domāju, ka pirms tam nocinkot būtu tikai prātīgi!
Tomēr domāju, ka pirms tam nocinkot būtu tikai prātīgi!
Tikai atcerieties daargie draugi ,ka pie cinka kraasa ne iipashi labi grib tureeties
Paskatieties piemeeram slavenos AUDI kuriem ir cinkotas virsbuuves ,un kaa no taa cinka jauki lobaas nost kraasa
Paskatieties piemeeram slavenos AUDI kuriem ir cinkotas virsbuuves ,un kaa no taa cinka jauki lobaas nost kraasa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ko tu iesaki?
Slīpēt un tīrīt katru skrūvīti pirms krāsošanas?!
Slīpēt un tīrīt katru skrūvīti pirms krāsošanas?!
Es neiesaku bet gan briidinu!
Un arii pirms cinkoshanas katra skruuviite ir akuraati jaanotiira un jaanosliipee
Un arii pirms cinkoshanas katra skruuviite ir akuraati jaanotiira un jaanosliipee
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Piekrītu Orkānam. Man pašam ir ikdienas braucamais A4 un viņam jau no spārna viena un no bagažnieka vāka lūp nost krāsa .Orkaans rakstīja:Tikai atcerieties daargie draugi ,ka pie cinka kraasa ne iipashi labi grib tureeties
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 11