KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 26
- chevron_right
mauriņu nomīcīsi ..
ko domajat par šada veida tatto? plus klat nak zems sedinajums un puleti style 5 lidz arkam:) tiri viedoklus gribetu dzirdet:)
tattoo kkas lidzigs
tattoo kkas lidzigs
Ja tas tatoo būtu vienīgā uzlīme, tad
Un ja tas auto būs driftam domāts, tad jau vispār..
Kas tad beigās iznāca ar to chipu? Iet par 3 zirgiem atrak vai lenak?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
japānim būtu šāds tattoo... bet ielas mašīnai nez ... sporta jā, bet...
vieta pazīstama
coupe 2.8
nav vel pagaidam man majas tada extra ka jaudas centrsBubulis rakstīja:Kas tad beigās iznāca ar to chipu? Iet par 3 zirgiem atrak vai lenak?
Man tāds tatoo uz sveša auto patīk, tikai savam neliktu!
Man patīk šis tottoo, kombinācijā ar visu auto.
Atkal padariti sadi tadi darbi
Iztiritas visas gaisa šahtas, bilde tik viena, pievila fokjika baterija Satirits viss labas puses lanzerons un noregulets luktiris, pec vecam metodem, lidz ar to uz TA vienmer ar gaismam bijis ok un iznemts miglinieks Iztirits normas robezas ari pechkas motors, man filtra tomer nav.
Pirms Pēc Patirits vel shis tas,bet jatira vel un vel un vel
Iztiritas visas gaisa šahtas, bilde tik viena, pievila fokjika baterija Satirits viss labas puses lanzerons un noregulets luktiris, pec vecam metodem, lidz ar to uz TA vienmer ar gaismam bijis ok un iznemts miglinieks Iztirits normas robezas ari pechkas motors, man filtra tomer nav.
Pirms Pēc Patirits vel shis tas,bet jatira vel un vel un vel
Ja filtra nav, tad viņš ir jāieliek. Cik skatos vieta jau Tev viņiem ir (nāk divi tādi apaļi).
protams ka bus jaieliek
jā, bet šiem filtriem cena gan
man ir padoma iegriezties tirgu un pajautat par tiem filtriem...varbut cenas tur bus saprotoshakas bet taa 30ls negrasos izdot par vinjiem
patik tie auto kuriem motortelpas ir tiiras, tas parada ka saimnieks rupejas par auto
...
Tu kaadreiz beidzot brauksi arii ,vai tikai puceesi vinju???????????????????????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
gaidi pavasari .
jaa jaa, un tad vasaru tad rueni un tad ziemu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nav jau zināms kura gada pavasaris
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …