dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …
- 130
- chevron_right
tam tur video daudz,kas cits arī labs salikts ir tāpēc tā lido
mmm, man kā lauciniekam pastastisi kur var tadu mantu riigā iegādāties !? varbut arii kkur uz vietas var dabut dzeltenas H1 spuldzes ?? :)dogMa rakstīja:Divkontaktu spuldzīte, tālāk jau lodāmurs un vadiminime rakstīja:par gabarītiem pagriezienos pāris vārdos tādu aptuvenu diy lai saprastu kas vajadzīgs un cik lielas fabrikācijas jāveic ?
Pa lielam jā :) Tagad sapratu, ka man patīk šādi, tad kādu dienu sameistarošu tiešām kārtīgi to visu :)marux rakstīja:USA gabarīti - Kā pievienoji? "marux style"?
Kā parasti - prieks atvērt šo topiku
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
Ja domā divkontaktu spuldzīti, tad tā ir parastākā miglas/gabarītu spuldzīte, kādas nāk arī E36tajiem gabarītos, parasti kreisajā pusē kopā ar miglinieku aizmugurējo.
khem, miglinieki, vismaz jaunajiem gadiem, nāk abās pusēs aizmugurē, nevis tikai kreisajā
manam 93g ari abas puses dubultas lampinas , bet man akal nau tada fiica kaa stavgaisma
...
Man kaut kā dikti šķiet, ka E36 ir viens no retajiem auto, kam aizmugurē miglinieki ir abās pusēs neatkarīgi no izlaiduma gadaseeingman rakstīja:khem, miglinieki, vismaz jaunajiem gadiem, nāk abās pusēs aizmugurē, nevis tikai kreisajā
ka tik vel tas nav atkarigs no regiona ? jo kad man tas bija aktuali tad googlee mekleeju ka pareizi ir tad tur bja gan ka abas puses deg gan ka tikai vienaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man ir `97. gada un deg tikai kreisajā pusē.
Ilgi meklētais un ilgi gaidītais :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas tas tāds?
woofera caurule/gaisa truba...man liekas.
jap woofera caurule , tik intresanti ko buves un kur vinju liks
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
ganjau izpūtēju pārveidos
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Aizlīmēs galu un būs spļaujam trauciņš sēmenēm
Fantāzija-HAPO- rakstīja:Aizlīmēs galu un būs spļaujam trauciņš sēmenēm
Tieši tā!-HAPO- rakstīja:Aizlīmēs galu un būs spļaujam trauciņš sēmenēm
Tā kā, ieliekot krūzīšu traku, vairs nav vieta, kur spļaut un mest benčikus
Nu a ko es teicu! Tagad būs dogMan_urlēn_style
Nekas daudz nav sadarīts, bet vismaz kaut kas :)
- Nomainītas xenon spuldzītes (ieliktas 4300K).
- Uztaisīta aukstā gaisa padeve filtram. Atliek tik no Armando sagaidīt dzimšanas dienas dāvanu, lai var šo likt lietā
Iepirkti svaigāki jostu klipši sēdekļiem, kā arī ielikti.
Jaunie: Salīdzinājumā ar veco Jau iestutēts. - Dabūts termosensors apsildāmajiem mīzējiem.. Jāpieķeras kādu dienu un jāsaliek, lai beidzot silda mīzējus :)
- Dabūts stūres krustiņš, tik jānomaina..
- Dabūtas pogas + štekeri (ar vadiem) aizm. el. logiem, lai varētu iesākt aizm. el. logu ielikšanu.
- Samainīts maģis uz Alpine CDA-105Ri.
- Sadabūti štekeri priekš gonga (ak, garie ziemas vakari )
- Sadabūtas pasvaigas taurītes (smukākas kā vecās )
- Ielikta trūkstošā kāju apgaismojuma lampiņa.
- Iepirkti gumijas paklājiņi, "carfash1on" pacentās 5dienas vakarā atgādāt
Kā jau parasti - droši vien vēl kaut kas sadarīts, bet nevar tak visu atcerēties
- Nomainītas xenon spuldzītes (ieliktas 4300K).
- Uztaisīta aukstā gaisa padeve filtram. Atliek tik no Armando sagaidīt dzimšanas dienas dāvanu, lai var šo likt lietā
Iepirkti svaigāki jostu klipši sēdekļiem, kā arī ielikti.
Jaunie: Salīdzinājumā ar veco Jau iestutēts. - Dabūts termosensors apsildāmajiem mīzējiem.. Jāpieķeras kādu dienu un jāsaliek, lai beidzot silda mīzējus :)
- Dabūts stūres krustiņš, tik jānomaina..
- Dabūtas pogas + štekeri (ar vadiem) aizm. el. logiem, lai varētu iesākt aizm. el. logu ielikšanu.
- Samainīts maģis uz Alpine CDA-105Ri.
- Sadabūti štekeri priekš gonga (ak, garie ziemas vakari )
- Sadabūtas pasvaigas taurītes (smukākas kā vecās )
- Ielikta trūkstošā kāju apgaismojuma lampiņa.
- Iepirkti gumijas paklājiņi, "carfash1on" pacentās 5dienas vakarā atgādāt
Kā jau parasti - droši vien vēl kaut kas sadarīts, bet nevar tak visu atcerēties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
mizeju apsilde laba lieta ziema, nemaz nezinaju ka e36 tada opcija bija.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …
- 130