Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …
- 88
- chevron_right
ir ir,krāsai arī ir. Bet tas viss pulējams,un es personīgi neēsmu redzējis kad kāds krāsotājs nokrāsotu ideālu spoguli. IR dzirdēti,kad tādi esot,bet redzējis neēsmu.Armando rakstīja:te viss ir labi.
tik bilde izstijas ka melnajam detaljam ir baigais citroninjs virsuu, varbut taa tik izstijaas...
Jaasaak ar to ,ka citronam ir jaabuut ,ja vien tu gribi lai tavs auto spiid!!!! Stiklaa var nolakot ,tikai tad laka aatri mateejaas un katra shviicinja aatri ir ieraugaama
Paskatieties ruupniicas kraasojumu tiem pashiem mershiem vai BMW Vinji neviens nav stiklaa
Paskatieties ruupniicas kraasojumu tiem pashiem mershiem vai BMW Vinji neviens nav stiklaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nice, man patīk! šodien gribēju piebraukt, bet atcerējos, ka neesmu vēl Jānim tās skrūves sazīmējis.
moldingus arī krāsosi? :)
moldingus arī krāsosi? :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Moldingi paliek kaa ir ,bet ar laiku buus M moldingi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tieši tā.. visi jaunie nāk tādā citronā,speciāli tiek klats biezs lakas slanis,lai nodrošinātu,to ka auto var vairākkārtīgi pulēt un krāsojums būtu noturīgāks. Nevis kā es ar 100ml nolākoju pusi mašinas pēc tam sapulēju un tagad brīnos,ka laka vietām nāk nost. Par laimi man ir daily drifting aparāts un uz exotiku nebraukšu,tāpēc pilnīgi pa*āt.Orkaans rakstīja:Jaasaak ar to ,ka citronam ir jaabuut ,ja vien tu gribi lai tavs auto spiid!!!! Stiklaa var nolakot ,tikai tad laka aatri mateejaas un katra shviicinja aatri ir ieraugaama
sapulēs būs normāli
tas tiešām tā ir, šodien tieši automazgātuvē apstaigāju tiko nomazgātam jaunajam x5 apkārt, un vel nodomāju ka baigais citrons krāsaiOrkaans rakstīja:Jaasaak ar to ,ka citronam ir jaabuut ,ja vien tu gribi lai tavs auto spiid!!!! Stiklaa var nolakot ,tikai tad laka aatri mateejaas un katra shviicinja aatri ir ieraugaama
njā! skatoties uz Tavu touringu, reāli nostaļģija! gribas atpakaļ 36 !
ļoti labi pastrādāts!
ļoti labi pastrādāts!
Šodien nospiegots tavs braucamais.
Shodien atkal bik pastraadaats
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man kaut kā ne visai ka spoguļu trijstūri melnā krāsā :hvz:
2.bildee (laikam dēl gaismas) izskatas ka haubei un sparnam dazada nokrasa....
bet buus kon4a ka visu saliksi....
bet buus kon4a ka visu saliksi....
Man ar, varbūt tieši tāpēc ka nav matēta, citādi būtu ok, izceltu priekšējā stikla formu tā teikt...
d[-_-]b
man akal tiesi liekas smuki taa melnaa krasaRENIO rakstīja:man kaut kā ne visai ka spoguļu trijstūri melnā krāsā :hvz:
...
Arī pamanīju spoguļu trijstūrus, ja nebūtu tik spīdīgā krāsā, tad, manuprāt būtu labāk. lai gan vispār nepatīk tie spoguļi
Kas ar Kon4u būs?možais rakstīja:bet buus kon4a ka visu saliksi....
Ir ļoti labi, neskatoties uz visiem trijstūriem un to, ka lampas un vēl daudzkas trūkst. Dēļ šī eksemplāra jau vien ir motivācija uz sezonas atklāšanu aizbraukt.
kas ar sliekšņiem ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
izskatās
Veel nekas Nav neviens paziistams ,kas nokraasokompots rakstīja:kas ar sliekšņiem ?
tristuri uzreiz iekrit acis! man tristuri melni nepatiik un tie spoguli arii! pagaidam ta krasa nliekas divajna jaredz ka izskatisies vis kopa kad bus salikts un kaaa dziveee! bet ta malacis!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …
- 88