Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 73
- chevron_right
Cipari apzīmē eļļas viskozitāti.
Pirmais cipars ir viskozitāte pie ārējās temperatūras, otrais pie darba temperatūras.
Nu tas ir lielos vilcienos.
Pirmais cipars ir viskozitāte pie ārējās temperatūras, otrais pie darba temperatūras.
325 BMW rakstīja:Ja pa gadu nesanāk nobraukt 8-10k km, tad uz ziemu jāmaina eļļa (uz 5W-30) un tad pavasarī atpakaļ jālej esošo?
eļļa ir jāmaina katru gadu.
Nu sanāk pat 2reiz gadā (ziemas un vasaras periodam), ja jau ziemā vajag stroga 5W-30...
d[-_-]b
man ir zināmi kadri,kas maina 3x.325 BMW rakstīja:Nu sanāk pat 2reiz gadā (ziemas un vasaras periodam), ja jau ziemā vajag stroga 5W-30...
Nu man ir zināmi kadri, kas maina i 5 reizes gadā (nobraucot tos pašus 50k km). Tāpēc arī bija jautājums, ko darīt, ja nenobrauc i 10k km. :) Lab, te jau offtop panesās!
d[-_-]b
ka tik OEM nav tā pati castroll?Nixon rakstīja:Piemet vēl nedaudz un sanāk OEM BMW eļļa.Sancix rakstīja:Pilnīgi normāla cena eļļai....~10 eur par litru.
ka tik jums pie jusu mazajam slodzitem jusu dzinejiem ir pilnigi po kadu ellju lejat
es njemu pa 2.5ls litra un dzinejs iet kaa pulkstens
es njemu pa 2.5ls litra un dzinejs iet kaa pulkstens
ar kompatu pa brugji
atļaušos sabojāt šo diskusiju ar faktiem no e36 lietotāja rokasgrāmatas
paša castrol mājaslapu ar derētu paskatīties
http://www.castrol.com/castrol/sectionb ... Id=7073092
http://www.castrol.com/castrol/sectionb ... Id=7073092
Yanks; tiešām domā, ka kāds ir izbanots no google(etc) ?
pēc daudziem komentāriem tā tiešām liekas
Atnāks Podziņa un pateiks tev Fui.yanks rakstīja:pēc daudziem komentāriem tā tiešām liekas
Pārtraucot eļļaino diskusiju:
No tālā 2010, kad podziņas BMW tikai parasts BMW, kas neizleca uz citu fona!
Kārtējā nostaļģija iezagusies!
No tālā 2010, kad podziņas BMW tikai parasts BMW, kas neizleca uz citu fona!
Kārtējā nostaļģija iezagusies!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nostaļģija uzdzina gan pēc tiem sabraucieniem,gan pēc mana e30
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
pēc kāda laika šāda izskata e36 būs mēmākā vērtība tieši....
ŪŪŪ, erda, paldies par senajām bildītēm
nez, man par decembri sanāca nobraukt apm. 5600 km
nez, man par decembri sanāca nobraukt apm. 5600 km
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
pirmais skaitlis ir indekss, kas apzīmē drošu iedarbināšanas temperatūru, kas ir zemāka par 0 grādiem, un otrais skaitlis ir viskozitātes indekss pie temperatūras, kas lielāka par 0 grādiemSancix rakstīja:Cipari apzīmē eļļas viskozitāti.
Pa lielam Tu pateici to pašu, ko Sancix, tiaki Sancixvisu pateica ļoti skaidri un saprotami..
lai tā būtu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …