2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 72
- chevron_right
es ar katreiz kad eļļu mainu izlaižu cauri šitos tīrītājus ar domu- sliktāk jau nebūs un nekad nav bijis sliktāk, nu gan jau labāk arī nav, bet vismaz savādāk
Nav man žēl to pāris eur, un po ka citi saka ka mārketings utt, kā jau Ridlihs teica veco eļļu padara šķidru un vismaz var dabūt ārā vairāk vecās eļļas
Nav man žēl to pāris eur, un po ka citi saka ka mārketings utt, kā jau Ridlihs teica veco eļļu padara šķidru un vismaz var dabūt ārā vairāk vecās eļļas
...un tagad jautājums - vai zini, cik liels tilpums vecās eļļas paliek dzinējā pie nomaiņas? Un kāds ir tās procentuālais piejaukums jaunajai eļļai? Visi šie brīnumlīdzekļi ir tikai un vienīgi auto īpašnieka pašapziņas uzturēšanai. Nesaku, ka tas ir slikti - cepuri nost, ja cilvēks šādi rūpējas par auto
protams, ka nezinu. BET... tā kā tas skalotajs padara to eļļu megašķidru, tad taču piekrīti, ka tīri loģiski vajadzētu izraut ārā tīri procentuāli vairāk vecās eļļas?
Bet vai esi iedomajies ka tas l;idzeklis ari proporcionali paliek kada dalja dzineja un sanak ka galu rezultatata atjaucas ar tavu svaigo ellu :(
Nesitat tikai minejums
Nesitat tikai minejums
Iešāvās prātā arī tāda versija, nu neko, ierēcu un turpināju gāzt to skalekli iekšā motorā tālāk
State of whatever rulle:)
Bet ja godigi manam TDS diesel specss ar mazgaja motoru un pat vairakas reizes lidz sasniedza konsistenci ka ieksa visas dalas tiras un tik pectam leja jaunu ellu ieksa bet nu Diesel powerm bik citadak .....
Bet ja godigi manam TDS diesel specss ar mazgaja motoru un pat vairakas reizes lidz sasniedza konsistenci ka ieksa visas dalas tiras un tik pectam leja jaunu ellu ieksa bet nu Diesel powerm bik citadak .....
Man jau liekas ka tā zilā krāsa galīgi garām..
Es tavā vietā nokrāsotu visu melnu- gan lūpu, gan tos plaukutus. Un noplēstu visas tās pa visurieni izsvaidītās uzlīmes.
Otrs variants- tos plauktus diskiem nopulēt spīdīgus.
Es tavā vietā nokrāsotu visu melnu- gan lūpu, gan tos plaukutus. Un noplēstu visas tās pa visurieni izsvaidītās uzlīmes.
Hidrauliskās rokas bremzes, sporta stūres, stūres pārejas u.t.t
Dexters Drift Lab
http://sanel.lv/?l=1&c=1410
Dexters Drift Lab
Uzlīmes nost, diskus pelēkā stock krāsā, varbūt kļūdos, bet viņš tev visu laiku kaut kāds piebāzts ir bijis, ka gribās redzēt viņu stokā parastu
auto vairs nav tas ....
ridlih, nakamreiz kad brauksi tam placim garam, nenozelo naudu, ielej bendzi un uzfilmee kaa uz bendzi iet nekas nenotiks ja tu divas 2l kolas nodedzinasi bendzinaa
...
diski galīgi garām, pirms tam bij labāk...
piekrītu, bet nu vajadzēja izdarīt, lai toč saprastu, ka ir garāmSilvīgais rakstīja:Man jau liekas ka tā zilā krāsa galīgi garām..
Es arī sobrīd apsveru domu par pulētu plauktu.
Tev tak pašam viss no vienas vietas ar uzlīmem ir
paskasties kādas sākuma lappas topikam.byrbyr rakstīja:Uzlīmes nost, diskus pelēkā stock krāsā, varbūt kļūdos, bet viņš tev visu laiku kaut kāds piebāzts ir bijis, ka gribās redzēt viņu stokā parastu
nav ganRENIO rakstīja:auto vairs nav tas ....
dealArmando rakstīja:ridlih, nakamreiz kad brauksi tam placim garam, nenozelo naudu, ielej bendzi un uzfilmee kaa uz bendzi iet nekas nenotiks ja tu divas 2l kolas nodedzinasi bendzinaa
piekrītumikelsons rakstīja:diski galīgi garām, pirms tam bij labāk...
ta arī darīšu....
Par manu ziemassvētku eglīti nav jēgas nemaz runātRidlihs rakstīja: piekrītu, bet nu vajadzēja izdarīt, lai toč saprastu, ka ir garām
Es arī sobrīd apsveru domu par pulētu plauktu.
Tev tak pašam viss no vienas vietas ar uzlīmem ir
Hidrauliskās rokas bremzes, sporta stūres, stūres pārejas u.t.t
Dexters Drift Lab
Dexters Drift Lab
nu vecīt , tad par ko mēs te runājam vispār
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …