Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 88
- chevron_right
Spoileriitis uz aizmugureejaas haubes
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ja uz detaļas rakstīts heckspoiler, manuprāt pastāv baigā varbūtība, ka tas ir spoilers, ne?Zirdzins rakstīja:Saulessargs vai uz jumta spoileris?
Pa cik nopirki?
Ja reekjina ,kaa par plastmasas gabalu ,tad ljoti daargi
Ja reekjina ,kaa par ljoti retu lietu touringam ,kuru mekleeju 4 gadus ,tad praktiski par velti
Ja reekjina ,kaa par ljoti retu lietu touringam ,kuru mekleeju 4 gadus ,tad praktiski par velti
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jā, par to, ka deficīts taisniba! bet vinš izskatas afigenna uz touringa! īstenībā neesmu redzejis viņu nevienam, izņemot savu bijušo kūtiņu! ļoti labs pirkums!
Hmm... es tā īsti nevaru saprast vai man viņš patīk,bet jāredz jaunā krāsojumā un no dažādiem rakursiem.
Izskatam iedos kādu +,bet cik lietderīgs tas spoileriits vispār ?
Vismaz Latvijaa domaaju ,ka buutu daudz gribeetaaji taadu iegaadaaties
Reaali esmu redzeejis tikai uz viena auto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kopš Tu ieliki bildi ar donora auto es esu uz diviem redzējis:)Orkaans rakstīja:Vismaz Latvijaa domaaju ,ka buutu daudz gribeetaaji taadu iegaadaaties
Ļoti labs pirkums!
Nēsi vienīgais kas šo mantiņu meklēOrkaans rakstīja:Beidzot iegaadaata lietinja ,kuru mekleeju apmeeram 4 gadinjus
Isteniibaa ljoti liels retums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Liels paldies Marihuanam
Orkān uzreiz Tev varu pateikt vislielāko minusu tam spoilerim! tiko trapisi uz gruntenes aizmirsti par kautcik tiru stiklu! visi putekli celas uz augšu un atsitas pet spoileri un nosežas uz stikla! vasarā pietiek ar pus km pa granteni apmeram uz 80kmh lai butu logs ciet!
Nu es vismaz beidzot esmu vinju atradiss555 rakstīja:Nēsi vienīgais kas šo mantiņu meklēOrkaans rakstīja:Beidzot iegaadaata lietinja ,kuru mekleeju apmeeram 4 gadinjus
Isteniibaa ljoti liels retums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Liels paldies Marihuanam
Es braucu paarsvaraa pa pilseetumaaric rakstīja:Orkān uzreiz Tev varu pateikt vislielāko minusu tam spoilerim! tiko trapisi uz gruntenes aizmirsti par kautcik tiru stiklu! visi putekli celas uz augšu un atsitas pet spoileri un nosežas uz stikla! vasarā pietiek ar pus km pa granteni apmeram uz 80kmh lai butu logs ciet!
Tiešām jāredz pabeigta projekta biles kopumā, pagaidām pēc ieliktajām bildēm izskatās (priekš manis), ka grūti pateikt ir labāk ar vai bez... Pa manam uz kāda sedana tas saulessargs izskatās labāk, kaut gan te daudzi noliek šo variantu... Laikam jau games jautājums, galvenais ka pašam patīk!
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …