Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 103
- chevron_right
kas jauns?
Visticamāk, ka "to do list" ir papildinājies ar vēl pāris simtiem punktu, Armando ir sākusi vajāt panika, ka visu nepaspēs tuvāko 10 gadu laikā un šamais ir sācis lietot antidepresantus. Tam seko pašsaprotama atlaišana no darba, darba atļaujas zaudēšana, Armando atgriešanās Latvijā un darbs gaterī līdz pensijas vecumam un vēl nedaudz...
Da labi, labi, pats nesen atcerējos par šo topiku un arī ziņkārība uznāca par jaunumiem.
Da labi, labi, pats nesen atcerējos par šo topiku un arī ziņkārība uznāca par jaunumiem.
dalja taisnibas te ir
bet viss buss, sadi tadi atgadijumi te bija un viss apstajas un plani mainijas, bet nu viss sak ieieties vecajas sliedes, tapec driz bus ari kadi jaunumi
bet viss buss, sadi tadi atgadijumi te bija un viss apstajas un plani mainijas, bet nu viss sak ieieties vecajas sliedes, tapec driz bus ari kadi jaunumi
...
marux rakstīja:Visticamāk, ka "to do list" ir papildinājies ar vēl pāris simtiem punktu, Armando ir sākusi vajāt panika, ka visu nepaspēs tuvāko 10 gadu laikā un šamais ir sācis lietot antidepresantus. Tam seko pašsaprotama atlaišana no darba, darba atļaujas zaudēšana, Armando atgriešanās Latvijā un darbs gaterī līdz pensijas vecumam un vēl nedaudz...
Pec cik gadiem tad sis bus gatavs nu vismaz lidz stadijai kad var pa celju parvietoties?
Instagram INDIGAIS
Tas nau svarigi. Svarigi ir tas ka sis bus gatavs un netiks pardots puspabeigts
...
Arī šķiet, ka gripu noķēris Runā kaut ko nesakarīgi
Tikai mieru zeeni
Taa bija atbilde aivim ka man nau svarigi kad es pabeigsu savu projektu. Bet man ir svarigi ka es to novedisu lidz galam pretstataa no citiem
Taa bija atbilde aivim ka man nau svarigi kad es pabeigsu savu projektu. Bet man ir svarigi ka es to novedisu lidz galam pretstataa no citiem
...
Pedeja laika nesaprotu tavus uzbraucienus?!
Esmu tev parada vai parasta skaudiba?
Esmu tev parada vai parasta skaudiba?
Instagram INDIGAIS
Nebiju šo topiku vel nekad redzejis, izlasiju visu, interesanti, visu cieņu!
paga paga kas te notiek, armando būvē dzinēju un domā kaut ko par jūdzēm un uzdegumiem? vai tad būs parastā servisa-vulgaris-like motora salikšana ar nemazgātām daļām, pieslīpētiem vārstiem utt utjpr?
Hmm. Neiebraucu ko saki.seeingman rakstīja:paga paga kas te notiek, armando būvē dzinēju un domā kaut ko par jūdzēm un uzdegumiem? vai tad būs parastā servisa-vulgaris-like motora salikšana ar nemazgātām daļām, pieslīpētiem vārstiem utt utjpr?
Busi visu parpratis. Man viss buus taa ka tam jabut ja preks sevis taisa. Ne velti lsiks nau faktors.
pateicosedzis rakstīja:Nebiju šo topiku vel nekad redzejis, izlasiju visu, interesanti, visu cieņu!
...
Nu tur sēžu restaurācija, jauni gredzeni, šāles, visa pārmērīšana, izsvēršana utt?
ja tā tad
Tikai pie reizes var taču sataisīt to visu labāk nekā 240 ēzeļi, tā tak smieklīga jauda no 3l tilpuma.
ja tā tad
Tikai pie reizes var taču sataisīt to visu labāk nekā 240 ēzeļi, tā tak smieklīga jauda no 3l tilpuma.
nu apmeram kaukaa taa ari tiek planots.
ok, kaukas nopietnaks
"jauns" 4 sajugu (aptuveni 45%) 3.73 ratio blokjis ir dzimis..
neiedzilinashos visas jaunaas detalas uzskaitit, jo kas paseko lidz, tie jau zinas kas konkreti ir mainits blokjim.
paris kadri no procesa.
focets ar nagu..
ok, kaukas nopietnaks
"jauns" 4 sajugu (aptuveni 45%) 3.73 ratio blokjis ir dzimis..
neiedzilinashos visas jaunaas detalas uzskaitit, jo kas paseko lidz, tie jau zinas kas konkreti ir mainits blokjim.
paris kadri no procesa.
focets ar nagu..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
vel dazi kadri..
Pēdējais labojis Armando - 18 Jan 2015, 15:47, kopā labots 1 reizi.
...
Nu šeit var redzēt, ka viss tiek darīts kvalitatīvi un perfekti!
paldies, censos visu darit taa lai nau velak japardara.
te jau reduktors atradis savu juno majvietu..
te jau reduktors atradis savu juno majvietu..
...
Tu jau te raadi fantastiku par ko citi var tikai sapnot!! Super, vecit!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 103