2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 72
- chevron_right
Tās uzlīmes visu skatu bojā, tad vai nu vajadzēja atstāt visu kāds bija nolīmēts vai arī jāplēš atlikušās nost. Ja nav tad nav!
Bez uzliimeem nebuutu labaak gadijumaa?
Nebūtu smukāk, ja uzlīmes nodīrātu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir Ok!
nu te ar to vienu disku setu tādas pārvērtības notiek katrā ziņā baigā pacietība visu laiku mocīt tos diskus Bet pēdējais variants vismaz izskatās ka sanācis vissakarīgākais
NU tad beidzot.
Es Tev grabažnieku nodīrāšu no ta gatera kamēr gulēsimarux rakstīja:Nebūtu smukāk, ja uzlīmes nodīrātu?
kas Tev ir gulzi, ka tik iespļaut kādam dvēselē un kaut kur iedirstguzlis rakstīja:Želejnieks
p.s.
oranžā krāsa vēl ir atliektiem galiem spainītīzuze91 rakstīja:A ko citu viņam bija darīt ?
nenācās viegli dreimanim_LV mani pierunāt uz šadu soliZzevsS rakstīja:Ir Ok!
kamēr neizmēģina visu , tikmēr miera nav, fotožopēt ir viens, dzīvē tomēr kas cits jā nu... baigās perversības ļitakiem gājušas pāri.EgilZ rakstīja:nu te ar to vienu disku setu tādas pārvērtības notiek katrā ziņā baigā pacietība visu laiku mocīt tos diskus Bet pēdējais variants vismaz izskatās ka sanācis vissakarīgākais
joprojām liekas, ka šī ir kļūda un oranžais bija bestEmzī rakstīja:NU tad beidzot.
neko es nekrāsošu ilgi, man vnk apnika visa tā ņemšanās ar to mašīnu pagaidām
Lūpu un splitterus rit pielikšu
Par diskiem visslielākais paldies dreimanis_LV
Par diskiem visslielākais paldies dreimanis_LV
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Prasaas pieseedinaat priekshu bet to jau te laikam tev 100x ir teikushi
Ir labi, bet tikai man liekas, ka varētu noplēst nakļenes un piesēdināt, hz tikai manas domas!
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …