dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 130
- chevron_right
Panem no kada cita lukturisa, kuram tur baterijas.
bet atrast tadu lukturiti kuram tas aizvesturiskas batarijas (iedomajies 15g vecu akumulatoru, kas pedejos 5g nau ladets) tur, ir problemas
Maari, pat nezinaju ka tev izdevasa atrast. es mekleju bet taa ari neatradu. man tadi lukturisi kadi 5i vismaz kkur metajas, vajadzetu akumulatorinjus dabut tik. ja tu padalitos ar infu, mes pa abiem sastukotu sev labus lukturisusdogMa rakstīja:Vienu man armando labu laiku atsūtīja, tik prasās pēc baterijas. Meklēju, meklēju, bet tā arī neatradu. Atradu, bet uz LV nesūtīja.
...
Kāda tipa tur ir? Varbūt varu dabūt.dogMa rakstīja:Vienu man armando labu laiku atsūtīja, tik prasās pēc baterijas. Meklēju, meklēju, bet tā arī neatradu. Atradu, bet uz LV nesūtīja.
Mēģināšu vēlreiz atrast. Atradu toreiz reselleru iekš ASV, bet tā sūtīšana bija dārgāka par pašu lukturīti, bet iekš LV dabūt nevarēja :)
Jonjis rakstīja:Kāda tipa tur ir? Varbūt varu dabūt.dogMa rakstīja:Vienu man armando labu laiku atsūtīja, tik prasās pēc baterijas. Meklēju, meklēju, bet tā arī neatradu. Atradu, bet uz LV nesūtīja.
tur ir dubulta plakanaa, jaiet pamekleet pareizie izmeri
...
New stuff in da house
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pa cik paņēmi?dogMa rakstīja:New stuff in da house
Un
Priekš kam Tev M izpūtēju???
un kur bonusa lietiņas kas nāca komplektā? ( tas home made zirneklis) ja tas tika pirkts no tā paša sludinājuma par m3 izplūdi.
Pēdējais labojis kristaps90 - 24 Jan 2013, 20:45, kopā labots 1 reizi.
Vai jēga no izplūdes ir, ja nav zirneklis?!
Cik noprotu tā ir M3?!
Cik noprotu tā ir M3?!
Paņēmās pa 100Ls. Jā, ir tie pašbuvētie kolektori, bet tas mani tā mazāk interesēja.
erda - kāda jēga no diskiem, kas maksā tikpat kā auto? :) Ātrāka jau nepaliek. Vienkārši gribu labu stock izplūdi, ar labu toni. Pie tam, šim vēl katalizatori dzīvi, ļoti ceru
Nevar paņemt uzreiz visu, zirneklis nāks ar laiku, bet galīgi nav prioritāte, ja, protams, nepiedāvā par super cenu
erda - kāda jēga no diskiem, kas maksā tikpat kā auto? :) Ātrāka jau nepaliek. Vienkārši gribu labu stock izplūdi, ar labu toni. Pie tam, šim vēl katalizatori dzīvi, ļoti ceru
Nevar paņemt uzreiz visu, zirneklis nāks ar laiku, bet galīgi nav prioritāte, ja, protams, nepiedāvā par super cenu
Atbilde: skaņa, izskats, oem. Vairāk neko nevajag :)
JHā tikai visi rāda ar pirkstu uz diskiem-cik skaisti, bet izpūtējs melns un netīrs, bet skaņa laba, aptuveni tā?!dogMa rakstīja:Paņēmās pa 100Ls. Jā, ir tie pašbuvētie kolektori, bet tas mani tā mazāk interesēja.
Skaidrs, tu priekš citiem taisi auto
Kad būsi uzlicis, tad obligāti video ar skaņu
Nav man tāda tehnika, lai uzfilmētu skaņu, bet centīšos :)
Bet, lai uzliktu šo visu, nāksies eksperimentēt ar izplūdes kolektoriem, jo šim pūtējam pavisam citādāki kronšteini. Kad tas tiks izdarīts, nav ne jausmas
Bet, lai uzliktu šo visu, nāksies eksperimentēt ar izplūdes kolektoriem, jo šim pūtējam pavisam citādāki kronšteini. Kad tas tiks izdarīts, nav ne jausmas
Vienozīmīgi, arī priekš citiem, jo kādam taču es mašīnu kādu dienu pārdošu!dogMa rakstīja:Skaidrs, tu priekš citiem taisi auto
bet reali kads ir tas izpludes kolektors kurs naca davanaa, vispar ir jega tadu bazt virsuu ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Laabs
Domaju no taa home made nekaada jeega iisti nav
Domaju no taa home made nekaada jeega iisti nav
Nu, jā, no tā neizvairīties. Lai vai cik dziļi sirdī tas e36, laiks pienāks, kad būs jāatvadās :)
Par tiem kolektoriem - grūti teikt, neesmu izpūtēju speciālists :) Būs kādam jāatrāda zinošākam, lai pasaka viedokli.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 130