Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 88
- chevron_right
Nieres arī vajag spīdīgas. Un vispār, Orkān, uztaisi kādu bildi ar fotoaparātu, nevis ar telefonu
Ar fočiku drošivien būs pašās beigās, tad kad būs sastelēts viss. Lai var pamielot acis ar kopskatu
derēs arī ar telefonu, tikai vajag ārā izdzīt, lai var ievērtēt kā dienas gaismā/saulē spīd tā krāsamarux rakstīja:Nieres arī vajag spīdīgas. Un vispār, Orkān, uztaisi kādu bildi ar fotoaparātu, nevis ar telefonu
Varbūt, ka man tikai tā liekas, bet moldingus arī vajag melni spīdīgus. Savādāk tie ir pabalējuši matētmelni un mazliet piedod ne tādu skatu.
BMW
Arī biju tā padomājis... visu kas iecerēts melns/tumš vajadzētu nokrāsot vienā krāsā (es krāsotu matētā), nu bet ja Orkaans grib spīdīgu, tad var arī spīdīgu, bet tikai visu (nāsis, moldingus, stoikas utt), lai kkas uz nosaukto detaļu fona nepazūd vai arī neizceļās baigi, jo galvenais te tomēr ir auto krāsa, tāpēc pārējam ir jābūt harmoniskam...
d[-_-]b
Kraasot moldingus ir lielaakaa muljkjiiba ko var izdariit! Padomaajiet pashi ,kaadu funkciju veic moldingi????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pirmais,kas uzpi... ar durvīm krāsa nost!!!
Un labaa zinja ir taa , ka ar shodienu mans auto atkal ir sastopams ielaas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ar to arī apsveicu
Drīz ievērtēšu rezultātu dzīvē
Drīz ievērtēšu rezultātu dzīvē
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vnk SEX
Teikšu godīgi, manam auto tikai smukumam, jo mans ir diezgan zems un pilnīgi jebkurš stock(nesēdināts) auto man nemaz pa to moldingu netrāpa, tikai pa durvīm. Tāpēc es parkojos vienmēr pa divām vietām un šķērsām, tā lai pakaitinātu tos lauķus kas nemāk durvis normāli attaisīt.Orkaans rakstīja:Kraasot moldingus ir lielaakaa muljkjiiba ko var izdariit! Padomaajiet pashi ,kaadu funkciju veic moldingi????
Bet pa tēmu runājot, apsveicu ar atgriešanos ielās un auto izskatās ļoti labi.
Orkaans rakstīja:
diski aizlieneeti
Manuprāt, ideāls touringa pārstāvis gaidāmajai Auto Exoticai!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tieši to pašu par Exoticu gribēju rakstīt.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
man vienkarsi truukst vaardu
bet baigi prasas pec m-moldingiem
bet baigi prasas pec m-moldingiem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
a kaa ir ar dokumentu mainju? kaa vispar tas proces notiek, dabon no krasosanas masinu un brauc uz csdd ? un ja CP aptur pa celam , ko tad ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
tad pasaki vinjiem ka brauc uz csdd mainit teh pasi, un lai vinji suka citronu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67