Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 73
- chevron_right
Lai nodedzinatu auto pat gazi nevajag!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Veiksmi darbos, Podziņ, un izturību šajā strespilnajā laikā, lasot šo "kiberkauju" tavā topikā.
Arī man personīgi nepatīk gāze , bet nesaku, ka tas ir sūds. Liktu tikai to ekonomisku apsvērumu dēļ, un brauktu sakostiem zobiem Par cik braucu ar traktoru(tds), tad tā man patreiz nav aktuāla.
Tie kas ar saviem auto mēnesī nobruc max 500km, nekad to nesapratīs. Lai nobrauc 3-4 tūkstoši mēnesī, tad sapratīs.
Balonu ietilpību/uzbūvi gan varētu nedaudz modernizēt/palielināt.
Arī man personīgi nepatīk gāze , bet nesaku, ka tas ir sūds. Liktu tikai to ekonomisku apsvērumu dēļ, un brauktu sakostiem zobiem Par cik braucu ar traktoru(tds), tad tā man patreiz nav aktuāla.
Tie kas ar saviem auto mēnesī nobruc max 500km, nekad to nesapratīs. Lai nobrauc 3-4 tūkstoši mēnesī, tad sapratīs.
Balonu ietilpību/uzbūvi gan varētu nedaudz modernizēt/palielināt.
Paldies korsa.
Nezinu, esmu sajūsmā. Kurinu apkārt pa pasauli jau kopš sestdienas un benzīntankā iebraucu tikai pēc kafijas. :-D
Jauda ir palielinājusies, jo siikais kopā ar elektriķi pus dienu vizinājās ar kompi pa Rīgu un regulēja. Saregulēja tā, ka ar gāzi tagad ir jaudīgāka nekā bija ar benzīnu. Pagaidām ar 27 eiro esmu nobraukusi 400 km un nobraukšu vēl. :-D
Iepriekš ar 27 eiro varēju tikai divas dienas izbraukāt uz darbu un atpakaļ. Tie ir apmēram 160 km
Garastāvoklis vienkārši brīnišķīgs un es mīlu savu auto un arī puisi protams. :* Man gribējās to pateikt. Pagaidām visiem saldu miedziņu
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Nezinu, esmu sajūsmā. Kurinu apkārt pa pasauli jau kopš sestdienas un benzīntankā iebraucu tikai pēc kafijas. :-D
Jauda ir palielinājusies, jo siikais kopā ar elektriķi pus dienu vizinājās ar kompi pa Rīgu un regulēja. Saregulēja tā, ka ar gāzi tagad ir jaudīgāka nekā bija ar benzīnu. Pagaidām ar 27 eiro esmu nobraukusi 400 km un nobraukšu vēl. :-D
Iepriekš ar 27 eiro varēju tikai divas dienas izbraukāt uz darbu un atpakaļ. Tie ir apmēram 160 km
Garastāvoklis vienkārši brīnišķīgs un es mīlu savu auto un arī puisi protams. :* Man gribējās to pateikt. Pagaidām visiem saldu miedziņu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Te mana mežone
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu vo, gaze way to go
Lasu un brīnos par to kapec neviens no tiem nīdējiem vēl nav izteicis reālu pamatojumu... kāpēc gāze ir sūds
Jaudas zudumi bija tikai otrajai paaudzei ar parasto mikseri kas iet pie iepludnieka tai starpā pats 19 gados uzliku 34tajam otro paaudzi ja viss ir kartiba tad nekas nesauj un nespragst, respektivi jasak ir uzreiz ar svecem , svecvadiem /piipitem utml. Zudums jaudas bija , bet toties tad ar 520 e34 vareju pa 9 latiem 200 km nomizot
parejie visi kas saka ka smird ,neiet un vel visadas problemas ir ,. lai saved savu auto uz bendzina kartigi lai strada , tad ari uz gazes nebus nekadu problemu un viss ies ka tam ir jaiet :) par cik ja tas nav trases auto tad vel jo vairak kapec gan nelikt gaazi . pa ielu varesi kraameet ekanomiski
Gāze rullzz
Veiksmi Podziņai darbos :)
Jaudas zudumi bija tikai otrajai paaudzei ar parasto mikseri kas iet pie iepludnieka tai starpā pats 19 gados uzliku 34tajam otro paaudzi ja viss ir kartiba tad nekas nesauj un nespragst, respektivi jasak ir uzreiz ar svecem , svecvadiem /piipitem utml. Zudums jaudas bija , bet toties tad ar 520 e34 vareju pa 9 latiem 200 km nomizot
parejie visi kas saka ka smird ,neiet un vel visadas problemas ir ,. lai saved savu auto uz bendzina kartigi lai strada , tad ari uz gazes nebus nekadu problemu un viss ies ka tam ir jaiet :) par cik ja tas nav trases auto tad vel jo vairak kapec gan nelikt gaazi . pa ielu varesi kraameet ekanomiski
Gāze rullzz
Paldies. Jā, gāze ir super štelle. Vēl jo projām neēsmu bijusi benzīntankā, bet nobraukti jau 430 km :-D
Esmu sajūsmā. :)
Esmu sajūsmā. :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
arii nekad neiebrauksu kadelj braukt pa dargo ja var tapat braukt pa 2 reiz letak
bet laikam jau latviesiem tas tik ir ka ekonomeet naudu tas ir apkaunojums
bet laikam jau latviesiem tas tik ir ka ekonomeet naudu tas ir apkaunojums
Instagram INDIGAIS
Nīdēji jau lielākoties ir tie kas nevar atļauties savam gāzi uzstādīt, es ar savā stūtēšu gāziar4ae30 rakstīja:Lasu un brīnos par to kapec neviens no tiem nīdējiem vēl nav izteicis reālu pamatojumu... kāpēc gāze ir sūds
Gāze rullzz
Gaze man tabu, jo tracina tas fakinais balons + trubas motortelpa. Ziemas auto vel varetu pieciest, bet savu e36 toc necakaresu kopa
Tu sēdi zapaskas vietā, motortelpā vai tomēr salonā? :)
LABA gāzes iekārta, LABI ielikta un LABI saregulēta arī LABI maksā (tikai šādā gadījumā no tās var izjust pilnu gandarījumu), kas kā likums neļauj tai atpelnīties tik ātri, kā gribētos...
Negatīva attieksme bieži vien ir no tiem lētajiem variantiem, kad kāds no pirmajiem minētajiem LABI nav realizēts un rezultātā čakars vien ir. Kurš te nesen forumā uz M50B25TU lika gāzi un apbrauca pusi Rīgas servisu kamēr noregulēja kā nākas...?! Cik naudas un galvenais nervu tika patērēti un kad tie atpelnīsies?! :)
Negatīva attieksme bieži vien ir no tiem lētajiem variantiem, kad kāds no pirmajiem minētajiem LABI nav realizēts un rezultātā čakars vien ir. Kurš te nesen forumā uz M50B25TU lika gāzi un apbrauca pusi Rīgas servisu kamēr noregulēja kā nākas...?! Cik naudas un galvenais nervu tika patērēti un kad tie atpelnīsies?! :)
d[-_-]b
nav ko gudri spriedelēt, katrs taupa kā grib un ietaupīt grib katrs
BMW-Big Money Waste
Par gāzi neko sliktu nevaru teikt,pats esmu braucis ar Bmw kam ir gāze un nav ne vainas,jaudas zudums nebija manāms,tāpat kā gāzes smaka un ekonomija ir ļoti patīkama
Bet savā e36 gan negribu likt to agregātu,nezinu īsti kapēc,bet kaut kā negribās!
Pirmais ir ko visi saka un domā,tas ir,ka "ē šitam tak 2.5 vai 2.8 zem haubes,bet ar gāzi,ganjau,ka nevar pieliet utt."
Bet savā e36 gan negribu likt to agregātu,nezinu īsti kapēc,bet kaut kā negribās!
Pirmais ir ko visi saka un domā,tas ir,ka "ē šitam tak 2.5 vai 2.8 zem haubes,bet ar gāzi,ganjau,ka nevar pieliet utt."
Instagram - Sandis_e36
un to parasti saka tie kam vai nu nav mašīnas, vai ir kāda šujmašīna tas ka uzliek gāzi 2.5, 2.8 vai pat kādam e46 330i, nu un kas par to, es vairāk brīnos ka nopērk kādu Subaru STI (WRX var gāzēt tas nav šerpais), Evolūciju vai ko tādu un tad sadomā gāzēt, tās vot ir mašīnas kuras jābauda ar beņdžu Nesen kaut kur pavīdēja bildes par sagāzētu lambo (laikam), tur vot jābrīnas nopērk vāģi pa baigo čunguru un sadomaa, eeee bet es tak gāz var ielikt un ekonomēt naudu ar kuru man pilna dirsa, žēl ka tik balons priekšā sanāk, ja būs bums ar žigul, būs kabum un slapja vieta no lambo, vajaga kād drošīb klapan ar uzlikt
BMW-Big Money Waste
Tur tev taisnība Slim,ka lielākie dir*ēji ir tie,kuriem nekā nav,vai paši brauc ar lamatu un nemotoru!Slim rakstīja:un to parasti saka tie kam vai nu nav mašīnas, vai ir kāda šujmašīna
Instagram - Sandis_e36
gāze ir pa lēto- tas forši!
Tomēr par sevīm nezinu, vai ekonomijas nolūkos pirktu dīzeli, vai tomēr gāzētu benzīnu!
Tomēr, par cik man ikdienā ir jāpārvietojas tik maz, ka man, lai pārslēgtos uz gāzi būtu mašīna jāatstāj darbināmies pie darba, jo reāli 5min, un esmu mājās, 5min. esmu darbā!
PS. pats nesaprotu kāpēc braucu ar mašīnu, nevis ar riteni vai kājām!
Tomēr par sevīm nezinu, vai ekonomijas nolūkos pirktu dīzeli, vai tomēr gāzētu benzīnu!
Tomēr, par cik man ikdienā ir jāpārvietojas tik maz, ka man, lai pārslēgtos uz gāzi būtu mašīna jāatstāj darbināmies pie darba, jo reāli 5min, un esmu mājās, 5min. esmu darbā!
PS. pats nesaprotu kāpēc braucu ar mašīnu, nevis ar riteni vai kājām!
erda buržujs
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nesaprotu ko visi taa pret gazi ir, pats pirms 2nedelam nopirku e36 2,8 ar gazes iekartu pat atverot motora parsegu nevar pateikt kad ir gazes iekarta ieksa viss paslepts maksimali par jaudaus zudumu neko nevaru teikt bez starpibas vai braucu uz ben vai gazi iet vienadi esmu jau nobraucis ap 2.5 tukstosiem cik man izmaksatu bendzins daudz a gaze maz man ar to pietiek jau vien
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 73