2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 72
- chevron_right
paldies vakar Nizaram & Lindai par lukturu savešanu kārtībā
Beidzot laikam var drusku atslābt un vnk pavizināties, cerams nenobirs kas neparedzēts un sāpīgs
Beidzot laikam var drusku atslābt un vnk pavizināties, cerams nenobirs kas neparedzēts un sāpīgs
Rolish rakstīja:Tas 5,5 kg spararats nebūs par vieglu ?
ja pamatā tomēr ir iela , bet sirdī tomēr ir maziņš wannabe drifteris vai drageris pēc gaismas gadiem kādiem, tad šis ir stabili ideālākais variants. ja es atstātu veco debilo divmasnieku, tad varētu kniedēt tās lāpstiņas keramiskās uz tā paša cietā sasch sajūga diska, bet tā kā uzliku bezdemfera vienmasnieku, tad šis sajūga disks ar atsperītēm ir ideāls tādā ziņā, ka paliek kautkāda amortizācija vēl. jo cirtieniņi ir minimāli, ja paspēlējas ar gāzīti pirms laiž vaļā - rāviens kopā ar 5,5 kg spararatu ir daudz lielāks kā pirms tam. pieļauju , ka uz vecā 2.5 vai tā paša 2.8 šāds sets būtu vēl 10x efektīvāks. un drīzāk šķīdis kurvis nekā disks sajūga. trasei tīri šis disks ar keramiku ir pa švaku, jo parasti tad lūzt ātri tās lāpstiņas pie sajūga diska un kurām ir uzkniedēta dotajā brīdī keramika. ja ir vienmasas sparinieks atvieglināts, cietais sajūga disks ar keramiku vai vispār sportam domātais, lūk tad ir tas nenormālais cirtiens par kuru visi te runā, jo nav nekāda amortizācijas vispār tad. ... bet gan jau arī pie tā var piešauties vienā setā, kā reiz vēl interesantāk paliek.
Nu nopietni?Ridlihs rakstīja:
m20 sajūga disks mīkstais ar uzkniedētām 8 keramikas lāpstiņām
Jo vairāk uzlikas jo labāk disks turēs? piekam Ø228?
Un uz tām oem plāksnītēm uzkniedēt uzlikas
Kurš klauns ar tādām muļķībām nodarbojas?
Nu aiziet pūt vaļā savu viedokli un pamato nevis sāc te saukt kādu par klaunu vai kā tā. Lappas augšā es tur detalizēti paskaidroju kas un kāpēc tā darīts.
Viss ir pavisam elementāri.
1) Jo vairāk staru, jo mazāks piespiedējspēks kurvim - konkrētajā gadījumā m20 kurvis ir sūds (spēka ziņā) - tapēc viņam maksimāli 4 staru disku tikai var taisīt. Vismaz pats esi lietas kursā, kā viņi lūzt
2) Uzlikām jābūt uz normālas starpplāksnes, lai viņas stāvētu taisni nevis vējā plīvotu, lai izspiežot disku viņas vertikāli taisni būtu, nevis ķertu klāt virsmām, keramika kā apsvilst, viņa paliek stiklaina virsma un neko vairs netur. Uz šito 0.5 vai 0.8 plāno starpplāksni, tās uzlikas normāli neturās (1u šitādu parodiju jau redzēju)
3) Ņemot vērā, ka starpplāksne ir zem 1mm un uzlikas šitās biezākās ir 4mm - ja tas kurvis nav sēdināts spararatā iekšā, tas disks jau startā ir par plānu.
1) Jo vairāk staru, jo mazāks piespiedējspēks kurvim - konkrētajā gadījumā m20 kurvis ir sūds (spēka ziņā) - tapēc viņam maksimāli 4 staru disku tikai var taisīt. Vismaz pats esi lietas kursā, kā viņi lūzt
2) Uzlikām jābūt uz normālas starpplāksnes, lai viņas stāvētu taisni nevis vējā plīvotu, lai izspiežot disku viņas vertikāli taisni būtu, nevis ķertu klāt virsmām, keramika kā apsvilst, viņa paliek stiklaina virsma un neko vairs netur. Uz šito 0.5 vai 0.8 plāno starpplāksni, tās uzlikas normāli neturās (1u šitādu parodiju jau redzēju)
3) Ņemot vērā, ka starpplāksne ir zem 1mm un uzlikas šitās biezākās ir 4mm - ja tas kurvis nav sēdināts spararatā iekšā, tas disks jau startā ir par plānu.
Šis stāsts pierāda topašu ko es pats jau parliecinajos. piesardzības nekad nevar būt par daudz.
Nu veiksmi tev tālākās skuvīšu darbībās. Es savu arī pa ziemu celšu aukšā.
Nu veiksmi tev tālākās skuvīšu darbībās. Es savu arī pa ziemu celšu aukšā.
doubled rakstīja:Viss ir pavisam elementāri.
Tu skaties no proAM driftera viedokļa šo visu? Ja tā, tad palielam visam piekrītu.
Bet pagaidām tā paliek vairāk tomēr ielas mašīna ikdienai ar kur uzgriezt kādu sauli vai palēnām piešaut rokas kājās kāda līkuma izslīpēšanai pieklājīgi.
Par stariem.... kāpēc 8.... jo ideja bija tāda, ka uz 8 slodzi tad sadalītu nevis ,piemēram, tikai 4. Lai tas viss tik ātri līdz ar to nenošķīstu.
Kurvji.... nu ir variants ix kurvis .... cik saprotu tas ir izsturīgāks.
Nu ok..... gribi teikt, ka man šis pasākums pajuks viens divi ?
Tavs variants labākais tad ?
Jopcik,pirmais galīgi neizskatījās pēc tolmeta! [emoji50]
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Pirmais ir sen jau Tevis minetajaa kantorii
[emoji23][emoji23][emoji23]Ridlihs rakstīja:Pirmais ir sen jau Tevis minetajaa kantorii
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Es nemaz proAM nebraucu, un ar to tam te nav nekāda sakara.Ridlihs rakstīja: Tu skaties no proAM driftera viedokļa šo visu? Ja tā, tad palielam visam piekrītu.
Bet pagaidām tā paliek vairāk tomēr ielas mašīna ikdienai ar kur uzgriezt kādu sauli vai palēnām piešaut rokas kājās kāda līkuma izslīpēšanai pieklājīgi.
Par stariem.... kāpēc 8.... jo ideja bija tāda, ka uz 8 slodzi tad sadalītu nevis ,piemēram, tikai 4. Lai tas viss tik ātri līdz ar to nenošķīstu.
Kurvji.... nu ir variants ix kurvis .... cik saprotu tas ir izsturīgāks.
Nu ok..... gribi teikt, ka man šis pasākums pajuks viens divi ?
Tavs variants labākais tad ?
Es ražoju šāda tipa, _normālus_ diskus Bet ja grib ikdienai, _labu_ sajūgu, tad no m50b20 spararata jātaisa un v8 veidīgo kurvi virsū, un ar organisko disku varēs braukt bez problēmām.
Ar keramiku, tu tagad ja ziemā iesēdīsies, uzšūpināt nevarēsi, nevienu ar striķi vilkt arī nevari.
Sajūgs, vai nu nospiests vai atlaists. Čoms paprasīs aizšlepēt, a tu nevari...
Ikdienas auto tas īpaši nav vajadzīgs, man pašam ir keramika uz auto, kādu brīdi ir fun, pēctam apnīk
Uz 8iem no keramikas nav jēgas, keramiskos sajūgus taisa, lai viņš jaudu turētu, nevis vnk lai skaitītos, man ir keramiskais sajūga disks. Ix`a kurvis ir tāds pats kā RWD kurvis, jēgas nekādas, mīts, ka viņš ir stingrāks.
Konkrētajā versijā, ilgi tev viņš nekalpos, cik ir kopējais biezums? Kurvi sēdinājāt spararatā?
jā, jā, sajaucu drusku, sorry, nu OK... bet braukt jau Tu vari ... ar to gribēju pateikt, ka - ja skaties uz šo no sportista viedokļa, tad loģiski šitas setaps man šķīdīs viens divi un nekam neder.
Bet tur jau tā lieta, ka man nav tā, ka tikai vai nu nospiests vai atlaists, es mierīgi drusku spēlējoties ar gāzi varu lēnām uzsākt mierīgi laižot sajūgu vaļā.
Nav manam 2.5 vanosam tāda jauda, lai sarautu gabalos to visu.
nu neizmērīju kopējo biezumu, nu kādi 8 vai 9 mm varētu būt. nesēdinājām kurvi ( Tu domā to tā , ka kurvi ievirpo spararatā ķipa? )
Bet tur jau tā lieta, ka man nav tā, ka tikai vai nu nospiests vai atlaists, es mierīgi drusku spēlējoties ar gāzi varu lēnām uzsākt mierīgi laižot sajūgu vaļā.
Nav manam 2.5 vanosam tāda jauda, lai sarautu gabalos to visu.
nu neizmērīju kopējo biezumu, nu kādi 8 vai 9 mm varētu būt. nesēdinājām kurvi ( Tu domā to tā , ka kurvi ievirpo spararatā ķipa? )
Nevaru izlemt gribu sev tādu sajūga disku, vai nē
Laikam gribu
Laikam gribu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
es pieļauju, ka esam trāpījuši ideālu ielas variantu. pati redzēji kāda ir braukšana ar tādu. un kāpēc man tomēr ir ticība, ka nekas tur neizšķīdīs viens divi (ja protams Biķernieku trase nav otras mājas ) ir tāpēc, ka paziņam bija pēc šādas pašas shēmas uzlikta keramika (ar 6 stariem gan) , tikai viņam bija e34 ar 4.0 , kur cita jauda, cits griezes moments + mega īss reduktors. Nu nekas neizjuka.
Ridlih kad atkal diskus krāsosi?
Tu man liekas, esi kādu kokčiku tā pavairāk ieķēris
Pa ziemu krāsošu krāsa jau pāris mēnešus stāv pagaidām pofig, ir citas lietas uz ko iespringt attiecībā uz autoparku
Pa ziemu krāsošu krāsa jau pāris mēnešus stāv pagaidām pofig, ir citas lietas uz ko iespringt attiecībā uz autoparku
šitie ziemai diski būs?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …