zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 73
- chevron_right
Labs iemeslszurkae36 rakstīja:Jabeidz e36 karjeru uz laiku un janoliek tiesibas tas ir istais iemesls.
Labāk tiesības bez auto nekā auto bez tiesībām.
Kamer auto pie manis tikmer kautko turpinu darit.
Principa dirsa darbs un matreals bet vismaz pameginaju. Vitjazam ganjau raudat gribas redzot sos griestus nocakarejos visu dienu ka ezis visa maja un kapnu telpa smird pec limes bet pasam prieks jo tomer ir labak ka nokarajusies griesti
Principa dirsa darbs un matreals bet vismaz pameginaju. Vitjazam ganjau raudat gribas redzot sos griestus nocakarejos visu dienu ka ezis visa maja un kapnu telpa smird pec limes bet pasam prieks jo tomer ir labak ka nokarajusies griesti
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Da labi
Izdega acis
Izdega acis
Dir.. to adas imitaciju ne vina normali lip klat un loti nepaklausigs matreals . Pilnigi piekritu ka izskatas briesmigi bet taka matrealos tika izmesti 28e tad jaiztiek vien ar to pasu
Nebija izdevīgāk nopirkt kaut vai pelēkos griestus un nopūst ar baloniņu?
Labs piegājiens tirgojot, sasipt griestus pirms pārdots.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ideja bija parlimet veco audumu un nopust ar balonu bet izmazgajot vins saravas. tad sodien skreju meklet audumu bet vienigais ko dabuju bija si adas imitaciju un principa sanaca viss loti sliktiZzevsS rakstīja:Nebija izdevīgāk nopirkt kaut vai pelēkos griestus un nopūst ar baloniņu?
Nekas netika sapists jo viss bija tik slikti ka vecais audums bija apmeram ka nokarajies palags kas rivejas pret galvu.TomSkarsts rakstīja:Labs piegājiens tirgojot, sasipt griestus pirms pārdots.
ddm
Nebija 100x vieglāk noplēst audumu, nokasīt švami un nopūst ar baloniņu?
Tak beidzat brēkt virsū! Tas materiāls ir dirsā, Vitjazz pats ir sapisies ar viņu.
Es ta ari butu darijis ja tie griesti nebutu no kautkadas skiedraskars rakstīja:ddm
Nekas ka no šķiedras, tas jau netraucē to šķiedru nopūst melnu
Tāpēc es Jums saku,ka to ādas imitāciju var dirsā iebāzt. Man piedāvāja šādus sado mazo par 130€ uztaisīt,atteicos. Pirmkārt,dēļ kam ādu uz griestiem. Otrkārt,āda +88M,sāk uzkarst āda un veidot neskaistu rakstu. Un,treškārt,tā jāattīra virsma,lai tā būtu gandrīz tik pat taisna,kā Jūsu galds.
P.S Bet pašizmaksa tāpat dārga
P.S Bet pašizmaksa tāpat dārga
Kāda vēl šķiedra!? Nevajag jau plēst to audumu nost. Es sev nopirku normālus pelēkos griestus un nopūtu ar matētu melnu krāsu, izmaksas 34 eiro un izskatījās labi! Un nestāsti ka pelēkus ir grūti atrast ar nesapistu audumu...oem melnus bez lūkas jā, bet ne jau pelēkus...zurkae36 rakstīja:Es ta ari butu darijis ja tie griesti nebutu no kautkadas skiedraskars rakstīja:ddm
Tieši tā,zem auduma un vecā paralona ir škiedrveidīgs pamats,kas veido visu griestu pamatni.
Viņš taču tīrā latviešu valodā pateica,ka bija nokarājušies,ko tur krāsot? Palagu vai buru laivu? Zzevs,pašizmaksa nokrāsot arī liela
Viss prikols slēpjas nevis audumos,bet tajā cik tu tam gribi veltīt laiku. Šādam pasākumam nevar veltīt pāris stundas,man tās ir vismaz pilnas 2 dienas
Viņš taču tīrā latviešu valodā pateica,ka bija nokarājušies,ko tur krāsot? Palagu vai buru laivu? Zzevs,pašizmaksa nokrāsot arī liela
Viss prikols slēpjas nevis audumos,bet tajā cik tu tam gribi veltīt laiku. Šādam pasākumam nevar veltīt pāris stundas,man tās ir vismaz pilnas 2 dienas
Pēdējais labojis vitjazz - 29 Apr 2017, 23:52, kopā labots 1 reizi.
Zevs beidz cepties es pat nemeginaju atrast griestus ko likt vieta jo man nau transporta ar ko vinus atvest. Griestu pamatne noplesot audumu ir no skiedras veco audumu plesu nost nejau tapat vien
Zzevs nekad vnk nav plēsis audumu un kasijis veco līmi un paralonu,tpc nezin. Kāpēc jāsaka tas,ko nezini...zurkae36 rakstīja:Zevs beidz cepties es pat nemeginaju atrast griestus ko likt vieta jo man nau transporta ar ko vinus atvest. Griestu pamatne noplesot audumu ir no skiedras veco audumu plesu nost nejau tapat vien
Ko Jūs ar tiem griestiem darat ? Manējie ir kā no rūpnīcas...
Tad jāpateicas iepriekšējiem īpašniekiem,ka nepakļāva temp.svārstībām.Rons rakstīja:Ko Jūs ar tiem griestiem darat ? Manējie ir kā no rūpnīcas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 73