Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 73
- chevron_right
Like a boss, stāv un dusmīgi prasa: nomazgā mani, ja uzdrīksties!Podziņa rakstīja:Pagaidām būs šāda
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
man a vannas diena klāt, uztaisīšu kādus selfijus.
- ikey07
m-bamperim prasās sietu pa vidu
Ir siets, garažā :-D
Diski tādi, jo ceru,ka dažs labs arī šos nokopēs
Diski tādi, jo ceru,ka dažs labs arī šos nokopēs
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Šodien bijusi raźīga diena.
Caur erdu tiku pie disku zvaigznēm. Reti kad kāds viņas tirgo atsevušķi, bet ja tirgo, tad pa dārgo. Nu es dabūju tiešām pa lēto :)
Nedaudz jātaisa un jākrāso, bet būs pa smuko.
Vēl reiz paldies erda, ka iedomàjies man piedāvāt šo variantu... :)
Caur erdu tiku pie disku zvaigznēm. Reti kad kāds viņas tirgo atsevušķi, bet ja tirgo, tad pa dārgo. Nu es dabūju tiešām pa lēto :)
Nedaudz jātaisa un jākrāso, bet būs pa smuko.
Vēl reiz paldies erda, ka iedomàjies man piedāvāt šo variantu... :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
kā tu viņus dabūsi iekšā ritenī? vai tās ir uzlikas vai kas? es tāds blonds
- ikey07
Oriģināli uzlikas tādas;) bez viņām izskatās arī labi:)
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Once you get block, you never go back...
Tās ir originalas uzlikas. Viņas skruvejas ar 5 skruvēm no iekšas. Smagas, tāpēc lieko reizi nevajag skruvet vaļa un likt atpakaļ. Savadāk atkal jabalansēikey07 rakstīja:kā tu viņus dabūsi iekšā ritenī? vai tās ir uzlikas vai kas? es tāds blonds
Podzin, zvaigznes arī rozā
Tie ir M Sytem II diski (Style 21), kuriem var mainīt centru uzlikas, vai braukt vispār bez tām.ikey07 rakstīja:kā tu viņus dabūsi iekšā ritenī? vai tās ir uzlikas vai kas? es tāds blonds
Bez uzlikām: Ar Throwing stars uzlikām: Ar Turbine uzlikām: Sīkāk: http://www.bmwstylewheels.com/bmw/21
Podziņ, baigi noveicies tev!
vienmēr interesējis. tās zvaigznes arī ir no alumīnija?Hazard rakstīja:Tās ir originalas uzlikas. Viņas skruvejas ar 5 skruvēm no iekšas. Smagas, tāpēc lieko reizi nevajag skruvet vaļa un likt atpakaļ. Savadāk atkal jabalansēikey07 rakstīja:kā tu viņus dabūsi iekšā ritenī? vai tās ir uzlikas vai kas? es tāds blonds
Apsveicu! Šogad laikam tiešām būs daudz Trowing Star!
+328armis rakstīja:Podzin, zvaigznes arī rozā
dexter1 rakstīja:vienmēr interesējis. tās zvaigznes arī ir no alumīnija?Hazard rakstīja:Tās ir originalas uzlikas. Viņas skruvejas ar 5 skruvēm no iekšas. Smagas, tāpēc lieko reizi nevajag skruvet vaļa un likt atpakaļ. Savadāk atkal jabalansēikey07 rakstīja:kā tu viņus dabūsi iekšā ritenī? vai tās ir uzlikas vai kas? es tāds blonds
jā, arī alumīnija!
Jā dogMa, riktīgi paveicās
Šogad gan nelikšu zvaigznes, jo jau top diski bez zvaigznēm, bet viss maz nākamgad būs jau savādāk
Šogad gan nelikšu zvaigznes, jo jau top diski bez zvaigznēm, bet viss maz nākamgad būs jau savādāk
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Paldies par infu, katru dienu uzzinu kko jaunuRuu rakstīja:Tie ir M Sytem II diski (Style 21), kuriem var mainīt centru uzlikas, vai braukt vispār bez tām.ikey07 rakstīja:kā tu viņus dabūsi iekšā ritenī? vai tās ir uzlikas vai kas? es tāds blonds
- ikey07
Nu tā, gribēju tik padalīties ar saviem vakardienas piedzīvojumiem...
Vakar pirmo reizi mūžā rakstīju saskaņoto protokolu...
Piedzīvojums stundas garumā.
Braucu pa Krustabaznīcas ielu un krustojumā pirms Viskaļu ielu apstājos, jo Viskaļu iela ir galvenā, kādas 5 sekundes pagaidīju un blaukt pa pakaļu..
sitiens bija lielāks nekā skāde...
Vakarā uzreiz aizbraucu pie apdrošinātājiem , visu safočēja, sarakstījām un tagad gaidu naudiņu.
iemetīšu pāris telefonbildes, var redzēt , ka saskrāpēts bampers, sabojāts moldings un nedaudz bampera labā puse iespiedusies dziļāk nekā ir kreisā puse.
Vakar pirmo reizi mūžā rakstīju saskaņoto protokolu...
Piedzīvojums stundas garumā.
Braucu pa Krustabaznīcas ielu un krustojumā pirms Viskaļu ielu apstājos, jo Viskaļu iela ir galvenā, kādas 5 sekundes pagaidīju un blaukt pa pakaļu..
sitiens bija lielāks nekā skāde...
Vakarā uzreiz aizbraucu pie apdrošinātājiem , visu safočēja, sarakstījām un tagad gaidu naudiņu.
iemetīšu pāris telefonbildes, var redzēt , ka saskrāpēts bampers, sabojāts moldings un nedaudz bampera labā puse iespiedusies dziļāk nekā ir kreisā puse.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nekas dzilak nav iespiest, domaju dzelzi ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …