2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 72
- chevron_right
kur video ?
ir variants , bet domāju, ka nē, un uz ziemu būs e36 iznesuma diski ar ziemenēm baloniem. nu es vēl izdomāšu, var jau būt, ka uz šitiem uzmetīšu zemprofila ziemenes, bet man ziemā TA jāiet un ar šitiem disks ārpus arkas priekšā, tā kā TA neredzēt kā savas ausis.kasiks rakstīja:šitie ziemai diski būs?
telefonā, bet baigi maz un nekā īpaša tur nav. nākamais video būs gan jau ar jauno dvēseli, nav te ko ākstīties ar šitoRudziņš rakstīja:kur video ?
nu uzliec tak normālas lampas aizmugurē
būs drīz, sarunāju jau, pat jaunas bet tas tikai tāpēc, ka paveicās ar piedāvajumu, tā man dziļi pie kājas, ja ir svarīgākas lietas kur tērēt priekš auto
tāā.... liekam jaunu bildi iekšā
kamēr manu kapli skrūvējam , tikmēr pārvietojos ar semeri tumši zilo
protams ir sakrājušies nelieli darbiņi un dažas vecākas lietas, kuras joprojām nedod mieru, īpaši tā, ka man tas 2.5 nu nesūda neiet kā man liekas, kā 2.5 vajadezētu iet . kamēr swaps gaida, tikmēr var mierīgi ņemties ar šito .
pirmā diena....
izmēram kompresiju visos cilindros beidzot:
galīgā pakaļā nav liekas.
aizdomīga viena spole, ok , to pārbaudīs rītā.
bija reāla aizdoma pēdējā laikā, ka tas ir 2.0 nevis 2.5 , tāpēc neiet lopā nekā, kods uz bloka īstais un ari virzuļa gājiens īstais priekš 2.5
Vēl variants , ka varbūt tā aiz*irdies katalizators, ka dēļ tā neiet.
nekādu problēmu....
nu paši kaķiki ok, pat saliekot abus kopā varēja cauri redzēt. tikai keramiskā starplika gan tirdik.
nu ok, ja jau tik tālu esam, tad neliks jau atpakaļ , sacīts darīts
taisno trubu iekšā, BET.... visai trubai apkārt saborējām caurumus un TAD, ar paštaisītu armatūras dorni trubā caurumus no ārpuses iesitām uz iekšu, bet ne visus - spirālveidā. trubas iekšpusē sanāk tādas kā atskabargas spirālveidā. doma tāda, lai tas dūms griezdamies iet ārā. vienīgi pa ko šaubos, ka vajadzeja mošk nopakot ar metāla matiem
nu labi, to jau manīs kad piešķils kas un kā
šodien viss, tad jau rītvakar update, ja vien tas neievilksies līdz nākamās dienas rītam.
kamēr manu kapli skrūvējam , tikmēr pārvietojos ar semeri tumši zilo
protams ir sakrājušies nelieli darbiņi un dažas vecākas lietas, kuras joprojām nedod mieru, īpaši tā, ka man tas 2.5 nu nesūda neiet kā man liekas, kā 2.5 vajadezētu iet . kamēr swaps gaida, tikmēr var mierīgi ņemties ar šito .
pirmā diena....
izmēram kompresiju visos cilindros beidzot:
galīgā pakaļā nav liekas.
aizdomīga viena spole, ok , to pārbaudīs rītā.
bija reāla aizdoma pēdējā laikā, ka tas ir 2.0 nevis 2.5 , tāpēc neiet lopā nekā, kods uz bloka īstais un ari virzuļa gājiens īstais priekš 2.5
Vēl variants , ka varbūt tā aiz*irdies katalizators, ka dēļ tā neiet.
nekādu problēmu....
nu paši kaķiki ok, pat saliekot abus kopā varēja cauri redzēt. tikai keramiskā starplika gan tirdik.
nu ok, ja jau tik tālu esam, tad neliks jau atpakaļ , sacīts darīts
taisno trubu iekšā, BET.... visai trubai apkārt saborējām caurumus un TAD, ar paštaisītu armatūras dorni trubā caurumus no ārpuses iesitām uz iekšu, bet ne visus - spirālveidā. trubas iekšpusē sanāk tādas kā atskabargas spirālveidā. doma tāda, lai tas dūms griezdamies iet ārā. vienīgi pa ko šaubos, ka vajadzeja mošk nopakot ar metāla matiem
nu labi, to jau manīs kad piešķils kas un kā
šodien viss, tad jau rītvakar update, ja vien tas neievilksies līdz nākamās dienas rītam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Ridlihs - 22 Okt 2014, 19:49, kopā labots 1 reizi.
Iet ta iet ,tik pieradis sen pie ta 2.5 jaudas esi. Tādēļ ari liekas ka neit.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
@zuze
kas tur var iet, ja ar otro robu nevar normāli nokūpināt un ģībst nost?
kas tur var iet, ja ar otro robu nevar normāli nokūpināt un ģībst nost?
Nu neiet Tad mans EX e36 gāja kā m3...
Es ceru ka beidzot to sāpi būsi atradis.
Kad nopirku savu ex 325i ar domāju nahujam nespolē un nevaru būt ken bloks ? Izrādījās ka prosta svece iepriekšējais saimnieks mainot šķībi ar varu ieskrūvējis a tur pūta garām.
nu man jau ir vnk ir spīts šobrīd un ziņkāre, jo vnk nomanīt dzinēju tā arī nesaprotot kas ellē ratā ir vai bija , ka neiet, es nevaru vairs nu jaudreimanis_lv rakstīja:Nu neiet Tad mans EX e36 gāja kā m3...
kroče šodien uzinstalējām veco/jauno/apgreidoto izplūdi, nu tonītis nāvīgs , arī dudina vienmērīgāk , redzēs, rītā kad izbraukšu, ir kas mainījies vai nē.
tādas lietas ir pārietas un pārčekotas nevienu reizi vienRudziņš rakstīja:Kad nopirku savu ex 325i ar domāju nahujam nespolē un nevaru būt ken bloks ? Izrādījās ka prosta svece iepriekšējais saimnieks mainot šķībi ar varu ieskrūvējis a tur pūta garām.
labi, šodien otrā diena kad tačka garāžā jau stāv un tiek činīta...
pabeigta izplūde un uzlikta atpakaļ. skaņa baigā jau redzēs vai ies arī tāpat
viena domkrata vieta aizdomīga pārmetināta.
vispār jau gribētos pusauto izjaukt un pārmetināt visu iespējamo kas vien liekas kaut drusku ne tā.
un jā, kā nu bez šī :
pabeigta izplūde un uzlikta atpakaļ. skaņa baigā jau redzēs vai ies arī tāpat
viena domkrata vieta aizdomīga pārmetināta.
vispār jau gribētos pusauto izjaukt un pārmetināt visu iespējamo kas vien liekas kaut drusku ne tā.
un jā, kā nu bez šī :
man sak rasties aizdomas, ka zinu, kura ir tava milaka krasa
Nu ir tā, ka mīļākā ir vnk šāda signālsarkanoranža kombinācijā ar melnu un tikai tagad es atradu to īsto toni šito košo. pirms tam bija entie aplauzieni pēc dažādu lietu nokrāsošanas nokrāsošanas, kad sapratu, ka atkal nav īstā.
Jā un ļoti nožēloju laikam, ka sačakarēju savus borbetus t uzpulējot plauktu, nekas labāks par superkošu šādu oranžu plauktu nebija vēl izskatījies uz mana auto . Bet nekas, tā kā visticamāk tos diskus neviens nenopirks ( netaisos pa kapeikām atdod nevalcētus, nemetinātus un labus orģionālos diskus šādus, labāk , lai stāv kaut vitrīnā mājās ) , tad uz pavasari būs viss kā vajag atkal
Jā un ļoti nožēloju laikam, ka sačakarēju savus borbetus t uzpulējot plauktu, nekas labāks par superkošu šādu oranžu plauktu nebija vēl izskatījies uz mana auto . Bet nekas, tā kā visticamāk tos diskus neviens nenopirks ( netaisos pa kapeikām atdod nevalcētus, nemetinātus un labus orģionālos diskus šādus, labāk , lai stāv kaut vitrīnā mājās ) , tad uz pavasari būs viss kā vajag atkal
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tā, tālākais plāns uz tuvāko laiku:
uzlikt bezānusa galvu no divnieka ,
daudz īsāku reduktoru pamēģināt,
termostatu profilakses pēc uz ziemu nomainīt,
stūŗes pirkstu,
radiatoru jaunu uzlikt,
un pārmetināt visu bundžu cik max var - jauni sliekšņi, grīda, aizmugurējās glāzes. nekas kopā nebirst protams un arī izpuvis nav, bet nu labāk , lai es pats zinu un redzu , ka visas aizdomīgās vai sāpīgās vietas žurkai ir apstrādātas čotka un miers mājās.
uzlikt bezānusa galvu no divnieka ,
daudz īsāku reduktoru pamēģināt,
termostatu profilakses pēc uz ziemu nomainīt,
stūŗes pirkstu,
radiatoru jaunu uzlikt,
un pārmetināt visu bundžu cik max var - jauni sliekšņi, grīda, aizmugurējās glāzes. nekas kopā nebirst protams un arī izpuvis nav, bet nu labāk , lai es pats zinu un redzu , ka visas aizdomīgās vai sāpīgās vietas žurkai ir apstrādātas čotka un miers mājās.
Jep, borbetus vajag atpakal kaa bija!
Kapēc jāmetina lietas kas pēc tevis teiktā ir ok?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
glāzēm kaut kas ir darīts iepriekš, izskatās caur dirsu darbs.
pārējās lietas gaidīt kamēr sarūsē līdz galam? nav jau arī ideāli viss, ir šur tur aprūsējis un kaut ko lāpīt pa gabaliem vai posmiem ? ja taisa, tad taisa, visu veco ārā un jaunu iekšā un vienā gabalā un pareizi apstrādāt to visu.
pārējās lietas gaidīt kamēr sarūsē līdz galam? nav jau arī ideāli viss, ir šur tur aprūsējis un kaut ko lāpīt pa gabaliem vai posmiem ? ja taisa, tad taisa, visu veco ārā un jaunu iekšā un vienā gabalā un pareizi apstrādāt to visu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 72