zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 73
- chevron_right
Es necepjos...ne mans auto un man vispār vienalga...bet kur problēma uzlikt uz jumta un ar mazo štropi nofiksēt?zurkae36 rakstīja:Zevs beidz cepties es pat nemeginaju atrast griestus ko likt vieta jo man nau transporta ar ko vinus atvest. Griestu pamatne noplesot audumu ir no skiedras veco audumu plesu nost nejau tapat vien
Mana kļūda, nepiefiksēju auduma noplēsšanas momentu un ka runa ir par griestiem ar noplēstu audumu...Materiāls tur kkāds sķiedrkartonveidīgs bija jā...vitjazz rakstīja:Zzevs nekad vnk nav plēsis audumu un kasijis veco līmi un paralonu,tpc nezin. Kāpēc jāsaka tas,ko nezini...zurkae36 rakstīja:Zevs beidz cepties es pat nemeginaju atrast griestus ko likt vieta jo man nau transporta ar ko vinus atvest. Griestu pamatne noplesot audumu ir no skiedras veco audumu plesu nost nejau tapat vien
Neesmu gan to darījis, jo man tāds gemorojs nah.. nav vajadzīgs. Mani griesti kad nopirku auto izskatījās tāpat vai pat vēl sliktāk par tavējiem zurka e36...izņēmu viņus vispār ārā un pus gadu braukāju bez griestiem. Kad bija jāiet TA par 30 eiro nopirku pelēkos griestus ar neatlipušu audumu (jo oem melnus pus gada laikā neviens nepiedāvāja) un 20 minūtēs nopūtu par diviem krāsas baloniņiem iztērējot 4 eiro. Kopējās izmaksas 34 eiro un 2-3h darbs ar griestu izņemšanu/ielikšanu un nokrāsošanu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kopskats BEIDZOT ar r17 visapkārt būs vai nebūs?
Ja dabusu riepas tad bus ja ne tad ne-zzhurka- rakstīja:Kopskats BEIDZOT ar r17 visapkārt būs vai nebūs?
Zinu ka noteikti būs par dārgu bet praktiski jaunas federal evo595 205/40/17 80€ psr 2gb
Mazliet pamociju spragoniti
https://youtu.be/jOJrDGaWV_o
https://youtu.be/jOJrDGaWV_o
Tak pārdod vienreiz to sprāgoni un viss, nu cik var bendēt kopā autiņu
Pirmais burnauts manas rokas sim autoCrysts rakstīja:Tak pārdod vienreiz to sprāgoni un viss, nu cik var bendēt kopā autiņu
Tagat nepierasti ar M praņiku mazaka neka stock
Tie griesti izraisa vemsanas refleksu
Kad beidzot šitā lamata tiks pista trasē?
Visticamak sezonas atklasana. Ja nebusu pardevis lidz tam bridimInferno rakstīja:Kad beidzot šitā lamata tiks pista trasē?
Tagad Tu būsi mana motivācija aizbraukt uz atklāšanu, lai redzētu to sedanu trasēzurkae36 rakstīja:Visticamak sezonas atklasana. Ja nebusu pardevis lidz tam bridimInferno rakstīja:Kad beidzot šitā lamata tiks pista trasē?
Stasts par kupeju ir beidzies sodien vakara iet prom. Kapec padodu? Vnk zjbal man jau tie e36 necelas rokas vairak uz viniem. Ar sedanu ari ir uz robezas visadi mogo pavelnieki zvanas bet negribas adot pirms nesmu vel aizbraucis uz trasi.
Vismaz vienreiz ir kaut tiri brauksanas pec jaizbrauc pa trasi. Savadak nebija jega pisties pa ziemucipruss18 rakstīja:Suds ar visu to trasi
Intereses pēc, ja nav noslēpums, par kādu ciparu kupeja iet prom?
Normala srota cena 100e mans iepisiens uz -700e tad ir iereikinot visus nodoklus un auto sakuma cenuZzevsS rakstīja:Intereses pēc, ja nav noslēpums, par kādu ciparu kupeja iet prom?
Labak adodu kadam kam vina vairak noder neka pust pie darba jau vairak ka gadu. Nau man vairak apnemibas uz tam kastem beigas rezultats tapat dirsa
Labāk būtu pārdevis man kad tev par viņu prasīju... Kapec seit nepadevi info, ka tirgo? Gan jau ka būtu drusku vairāk par 100 eiro iedevis.zurkae36 rakstīja:Labak adodu kadam kam vina vairak noder neka pust pie darba jau vairak ka gadu. Nau man vairak apnemibas uz tam kastem beigas rezultats tapat dirsa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 73