Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 103
- chevron_right
es esmu tikpat parasts kaa jus visi parejie un nearko negribu izlekt, pat ja klutu pa kluba biedru, man patik sijaa sadaljaa
...
Nesaki nu, krs diezgan liels konkurents
Man konkurentu nau, jo es nearvienu nesacensos
Par krs runajot, cepuri nost vinja prieksaa.
Par krs runajot, cepuri nost vinja prieksaa.
...
Neviens jau nesacenšas, mēs vienkārši salīdzinam, vārdu "sacenšas" nevajag uztvert burtiski, bet ja runā par tavu auto, tad tā godīgi, kurā gadā ir plāns pabeigt?
kaa jau mineju, par terminju nau planots nekas. Gribetos izvilt auto laukaa sovasar bet tas reali nozimetu atlikt motora liksanu uz nakamo ziemu neatkarigi no atrasanas vietas.
Katraa zinjaa man gribas lietas izdarit lidz galam un sobrid es atjaunoju savu auto nevis tikai nomainu kadu detalu vai buksi
Katraa zinjaa man gribas lietas izdarit lidz galam un sobrid es atjaunoju savu auto nevis tikai nomainu kadu detalu vai buksi
...
No shit, nepamanīju
bet anyway, galvenais ir iznākums, veiksmi
bet anyway, galvenais ir iznākums, veiksmi
paceljot topiku..
nomainits flexi joint.
vel daudz jadara lai savestu kartibaa manifoldu, kuru nopirku itkaa perfektaa stavoklii pa 280 eiro bet viss sabojats kas vien vareja but sabojats grrr, griskastee vinam vieta..
ok kads kadrs pagaidaam
nomainits flexi joint.
vel daudz jadara lai savestu kartibaa manifoldu, kuru nopirku itkaa perfektaa stavoklii pa 280 eiro bet viss sabojats kas vien vareja but sabojats grrr, griskastee vinam vieta..
ok kads kadrs pagaidaam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Perfekts metinājums!
nu metinājums uz goda, izskatās ļoti kvalitatīvi
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
paldies paldies
savedu lidz galam kartibaa zirnekli.
naacas pirkt lodites pareizajos izmeros un karset trubas lidz baltkvelei, un vienlaicigi sist lodites vienu pec otras ieksaa lai atgutu trubu konturas un tiktu valjaa no iesistajiem robiem
protams ari jaunas skruves un nokrasots ar melno karstumizturigo krasu
kadru no procesa nau, bet no iznakuma gan.
savedu lidz galam kartibaa zirnekli.
naacas pirkt lodites pareizajos izmeros un karset trubas lidz baltkvelei, un vienlaicigi sist lodites vienu pec otras ieksaa lai atgutu trubu konturas un tiktu valjaa no iesistajiem robiem
protams ari jaunas skruves un nokrasots ar melno karstumizturigo krasu
kadru no procesa nau, bet no iznakuma gan.
...
Ou, yeah! Zirneklis tagad izskatās bombīgi! Malacis vecīt, noteikt gribētos izbraukt ar tavu e36 kad viņš būs gatavs.
Paldies artur. Varesi izmest vikjeri, nekadu probl.
Sodien pabeidzu vilkt araa vajadzigas daljas preks strokera. Tagat man pa lirlam viss ir. Tik jasakt pirkt saales gredzeni utt.
Aivis varetu pasteigties ar savu lemumu tad es zinatu ko darit talak, sutit sis daljas uz tirdzinju vai darboties talak
Sodien pabeidzu vilkt araa vajadzigas daljas preks strokera. Tagat man pa lirlam viss ir. Tik jasakt pirkt saales gredzeni utt.
Aivis varetu pasteigties ar savu lemumu tad es zinatu ko darit talak, sutit sis daljas uz tirdzinju vai darboties talak
...
uz atro izdomaju piemerit diskus pirms frezeshanas.
nevareju uzcelt disku pietiekami augstu, saka celt visu auto, auto parak viegls un acperes nevis iespiezas bec celj auto uz augsu
katraa zinjaa bus intresanti.
protams ari kads kadrs
nevareju uzcelt disku pietiekami augstu, saka celt visu auto, auto parak viegls un acperes nevis iespiezas bec celj auto uz augsu
katraa zinjaa bus intresanti.
protams ari kads kadrs
...
labāks nekā no rūpnīcas izripojot
atdo sadaleni
Es jau tev izstastiju kada ir situacija uz doto mirkli ir jagaida neko citu nevaru ieteikt vai Nu UK jamekle :(
In parasti kad disku grib ta piemerit tad atspere ir jaiznjem ara
In parasti kad disku grib ta piemerit tad atspere ir jaiznjem ara
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69