Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 88
- chevron_right
Tas ir tāpēc, jo šajās bildēs nevar redzēt disku krāsu īsto, izskatās tumši un viss. Neredz kaut kādus zaļus vai kādus toņus.Orkaans rakstīja:jocīgi, tev ch, pusstundu atpakaļ nepatika...
Patreiz man patīk, jo ir tumši, bet ja ir tāds tonis kā iepriekšējā bildē zaļie, tad, manuprāt, nav tā labākā izvēle.!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Tev noteikti būs košākais auto šosezon
Pēdējās bildēs izskatās tumši pelēka/melna krāsa un izskatās
Ja no sāna baigi sitīs to zaļo cauri, tad pievienojos pārējiem, kam liekas, ka pārāk traki jau
Ja no sāna baigi sitīs to zaļo cauri, tad pievienojos pārējiem, kam liekas, ka pārāk traki jau
Baltie bij smukaki bet gan pieradīsim
tikai baltie nepiestaaveeja vairs shim auto
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
gun metalic kraasa buutu super pie sii auto krasas, bet nu laikam jau ka es saslimis esmu ar to gun metalic
...
Shitie der visaam gaumeem Atrodi tikai pareizo gaismas lenkji un ieraudziisi sev tiikamu kraasu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
īsti šitā toņmaiņa nepatīk, bet par dzeltenajiem labāk ir
Man īsti nepatīk neviens no taviem piedāvātajiem variantiem! Tomēr ja šie ir vienīgie varianti kādus pieļauj, tad arī liekas, ka pēdējais variants varētu kaut cik...!
Tak tie nav nekādi piedāvātie varianti. Hameleon krāsa. Cits leņķis, cita krāsa. Nesaprotu par kādām krāsām te visi balso.
vai hameleons tā jau nebūs pa raibu uz šī auto...
Diski vakar ievērtēti dzīvajā smuks hamīts..
Tāda toņmaiņa?Ruu rakstīja:Tak tie nav nekādi piedāvātie varianti. Hameleon krāsa. Cits leņķis, cita krāsa. Nesaprotu par kādām krāsām te visi balso.
Seedies pieci!!!! Tieshi taa! Taa ir viena un taa pati kraasa ,tikai dazhaados lenkjosRuu rakstīja:Tak tie nav nekādi piedāvātie varianti. Hameleon krāsa. Cits leņķis, cita krāsa. Nesaprotu par kādām krāsām te visi balso.
Nedomā vēl nedaudz piesēdināt? Izskatās, ka vēl prasās bik zemāk, tā lai riepa līdz ar arku.
Bik zemaaks buus ,bet daudz nevar jo man celjaa uz darbu ir taadi guljoshie ,paar kuriem braucot jau tagad sliekshnji striikjee
Bet tu jau arī brauc kā nenormāls!
Brauc biš lēnēk un apkārt bedrēm nevis cauri tām!
Brauc biš lēnēk un apkārt bedrēm nevis cauri tām!
Diski pilnigi garam -
Autiņs , krasas Ok .. patik .
Bet kpc - izķemot diskus , plus vel tas jums melns ...
Tikai tapec , lai busu košakais autinš rajona ..
Autiņs , krasas Ok .. patik .
Bet kpc - izķemot diskus , plus vel tas jums melns ...
Tikai tapec , lai busu košakais autinš rajona ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Iznjemshu atsperes aaraaAgnisB rakstīja:Uz Exoticu gan būs jānolaiž cik vien zemu var
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 88