Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 88
- chevron_right
Pirms braakjee cita darbu ,saakumaa izdari kautko pats un atraadi! Neviss raksti tikai Minhauzena plaanus un staastinjus Mees jau visi redzeejaam kas tev sanaaca no sudraba kuutinjas ar M motoru un visu paareejopuikaa20 rakstīja:Diski pilnigi garam -
Autiņs , krasas Ok .. patik .
Bet kpc - izķemot diskus , plus vel tas jums melns ...
Tikai tapec , lai busu košakais autinš rajona ..
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+
M motors. nu jā
M motors. nu jā
Orkaans rakstīja:Pirms braakjee cita darbu ,saakumaa izdari kautko pats un atraadi! Neviss raksti tikai Minhauzena plaanus un staastinjus Mees jau visi redzeejaam kas tev sanaaca no sudraba kuutinjas ar M motoru un visu paareejopuikaa20 rakstīja:Diski pilnigi garam -
Autiņs , krasas Ok .. patik .
Bet kpc - izķemot diskus , plus vel tas jums melns ...
Tikai tapec , lai busu košakais autinš rajona ..
Es tavu darbu nebraaķeju .. viss Ok ..
Parasti smejos .. Par košumu ..
ķipa pieaudzis cilveks ..
Es jau paskaidroju par M motoru ..
Nav ko acis bast ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Da normāls apelsīns :)
Dienas gaismaa Bet bez saules
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ka var nepatikt kaut kas seit ? jus ko slimi esat
bildees vnk WOW
bildees vnk WOW
Kā no žurnāla
Fak, man patīk!
Vismaz tādi diski Latvijā toch nav manīti. Neatminos, ka kkur ārzemēs arī būtu ievērojis tādu kombo.
Atšķirībā no style5
Un pats auto arī izskatās ļoti labi!
Ja piesieties, tad tikai pie ta, ka līstīte virs numurzīmes ir melna un ka numuru toch prasās augstāk pacelt!
Vismaz tādi diski Latvijā toch nav manīti. Neatminos, ka kkur ārzemēs arī būtu ievērojis tādu kombo.
Atšķirībā no style5
Ja piesieties, tad tikai pie ta, ka līstīte virs numurzīmes ir melna un ka numuru toch prasās augstāk pacelt!
Pēdējais labojis ch. - 30 Mar 2013, 13:13, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Autiņš izskatās mega labs, tiešām!
Taču diski , manuprāt, nepiestāv (krāsojums)!
Taču diski , manuprāt, nepiestāv (krāsojums)!
Liistiite ir melna jo vinja iet kopaa ar durvju ruchkaamch. rakstīja:Fak, man patīk!
Atšķirībā no style5
Erda , ka var kautko komentet ja redz tikai pusi krasas tonja? dzivaja ta krasa ir nereali laba un tonjmainiga, ja Orkans uznemtu vnk video ka mainas tas tonis uzreiz butu cits viedoklis
Diski super un auto ari
Diski super un auto ari
----------------------------------------
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Ja kaadam ir interese par to kraasu tad var mekleet info par Mipa aquarius
Te viss ir labi!
ceru,ka Exoticā redzēšu dzīvajā
Gala rezultāts tiešām labs
Manuprāt tieši balti diski būtu kā kulaks uz acs. Paskaties bildi, kas tev avatarā - ideāli! Saprotu, hameleons kā krāsa ir smuks, un ja vēl tik izteikts kā šis, tad vispār bomba. BET diski vislabāk izskatītos balti. Manuprāt ar ar šo hameleonu viss darbs ir aizlaists kaķim zem astes... Vienkārši perebors sāk veidotiesOrkaans rakstīja:tikai baltie nepiestaaveeja vairs shim auto
Baltie tika uzlikti uz auto un secinaats ,ka galiigi neiet klaat! Bija vajadziigs kautkas tumsh
ta man ari tagad patik kad ir kopskats
ari taka visi pakomentešu č pa čom ja un es zinu ka orkanam ir pie vienas vietas manas domas jo viņš auto taisija sev
1.vajaga piesedinat
2. parkrasot to melno ūsveidigo paskata aizmugureja vaka rokturi normala kuzova krasa
3.atgriest moldingus un rokturus normala ne glanceta krasa bet to jau tu tapat zini ka viņi man tadi nepatik
bet ta lielos vagonos ir pat loti OK un diskiem krasai ari nav ne vainas
PS: reliņš + reliņs = smuka kutiņa
ari taka visi pakomentešu č pa čom ja un es zinu ka orkanam ir pie vienas vietas manas domas jo viņš auto taisija sev
1.vajaga piesedinat
2. parkrasot to melno ūsveidigo paskata aizmugureja vaka rokturi normala kuzova krasa
3.atgriest moldingus un rokturus normala ne glanceta krasa bet to jau tu tapat zini ka viņi man tadi nepatik
bet ta lielos vagonos ir pat loti OK un diskiem krasai ari nav ne vainas
PS: reliņš + reliņs = smuka kutiņa
Vienkārši sterila e36 kūts. Man krāsojums neliekas nekas īpaš, jo laikam krāsa kā tāda īpaši nepiesaista. Bet kā jau iepriekš tika minēts tad braucamais tiek taisīts priekš sevis. Un galvenais, ka pašam patīk.
BMW
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …