Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 103
- chevron_right
Nu es liktu uz pārlasītu. Pašam M50B25 ir rebuild in progress.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
vinjam domaju dzili po kas tev tur i . galvenais lai bmw un spidJorensHS rakstīja:Nu M3 dzinējs šā vai tā ir svegiskāks, visas mazās būs uz pakaļas kad to pieminēsi, a kas kaut kāds strokeris ir viņām jau ne mazākā priekšstata nav, kad mēģināsi paskaidrot vajadzēs arī paskaidrot kas vispār ir kloķene
sori pa of topik.
Nu nez, man liekas viņas ieraugot 318i uz bagūža vāka manāmi izkalstboris737 rakstīja:vinjam domaju dzili po kas tev tur i . galvenais lai bmw un spidJorensHS rakstīja:Nu M3 dzinējs šā vai tā ir svegiskāks, visas mazās būs uz pakaļas kad to pieminēsi, a kas kaut kāds strokeris ir viņām jau ne mazākā priekšstata nav, kad mēģināsi paskaidrot vajadzēs arī paskaidrot kas vispār ir kloķene
sori pa of topik.
ta tev neietJorensHS rakstīja:Nu nez, man liekas viņas ieraugot 318i uz bagūža vāka manāmi izkalstboris737 rakstīja:vinjam domaju dzili po kas tev tur i . galvenais lai bmw un spidJorensHS rakstīja:Nu M3 dzinējs šā vai tā ir svegiskāks, visas mazās būs uz pakaļas kad to pieminēsi, a kas kaut kāds strokeris ir viņām jau ne mazākā priekšstata nav, kad mēģināsi paskaidrot vajadzēs arī paskaidrot kas vispār ir kloķene
sori pa of topik.
ir ir, ieraugot to bļembu, uzreiz no sulīgas vīnogas viss tur pārvēršas izžuvušā rozīnēJorensHS rakstīja:Nu nez, man liekas viņas ieraugot 318i uz bagūža vāka manāmi izkalstboris737 rakstīja:vinjam domaju dzili po kas tev tur i . galvenais lai bmw un spidJorensHS rakstīja:Nu M3 dzinējs šā vai tā ir svegiskāks, visas mazās būs uz pakaļas kad to pieminēsi, a kas kaut kāds strokeris ir viņām jau ne mazākā priekšstata nav, kad mēģināsi paskaidrot vajadzēs arī paskaidrot kas vispār ir kloķene
sori pa of topik.
Zinot tevi... Stipri šaubos, ka, nopērkot M3 dzinēju un neiebāžot viņā degunu, tā pat vien iekrāmētu un viss ar to beigtos!Armando rakstīja:baigaa dilema..
hvz ko darit, pardot strokera kitu un pielikt klat bik naudu un nopirkt m3 dzineju vai tomer uztaisit strokeri un parlasit visu dzineju
lai uztaisitu strokeri vajadzes vel vismaz 600 eiro (blives, skruves, saales, gredzeni utt)
tatad kopee stokeris izmaksas kadus 1100 eiro plus m50 dzinejs
lai tiktu pie m3 dzineja
pardodu stoker kitu pa kadiem 500eiro, pardodu labu m50 dzineju pa kadiem 400/500 eiro pielieku klat tos 600 eiro kas aizietu preks stokera tikuntaa un man principaa sanak m3 dzinejs tik kadaa stavoklii un vai vares dabut, ari nau zinams..
100% ka būs kkas tāds, ko vajadzēs samainīt, nepatīk kā izskatās, tas tur tāds aizdomīgs utt.... Kas uzreiz sadārdzinās visu to procesu!
Domāju, ka labāk paliec pie kvalitatīva, svaiga strokera!
Beautiful Mechanical Wonder
Tagad jau toč ir jāiet strokera ceļš! Būs pārlasīts, jaudīgs dzinējs kurš kalpos daudzus gadus. Ar to M3 dzinēju tāpat var būt ka kko nāksies pārlasīt, jo tie jau nav nekādi sēņotāju dzinēji un domāju ka visi viņi ir bišķin paspīdzināti. Bet atkal pasakot visu šo, man tomēr gribētos, lai tu ņem M3 dzinēju. Tad man būs iemesls biežak pie tevis piebraukt un pasiekaloties uz Mkas motorīti.
kaa jau rakstiju tev tad pats labi zini ka strokeris ne tuvu neies ka iet m3 dzinejs skruve ka tu vinjuu gribi
pats toreiz izbrauci ar manu EVO redzeji atskjiribu protams nesanaca jau taa kartigi izbaudit bet nu vienalga
projekts tapatas tev vel nav tuvu finisam pardod visu un gan jau uzradisies kads m3 dzinejs
plus vel vares normali izkrasot motortelpu kad motors ara
ja jau reiz esi uzsacis tadu projektu tad noved lidz galam ar normalu krasu un kartigu m3 dzineju vai vel labak pat noperc e46 m3 dzineju tas vel njipraks
pats toreiz izbrauci ar manu EVO redzeji atskjiribu protams nesanaca jau taa kartigi izbaudit bet nu vienalga
projekts tapatas tev vel nav tuvu finisam pardod visu un gan jau uzradisies kads m3 dzinejs
plus vel vares normali izkrasot motortelpu kad motors ara
ja jau reiz esi uzsacis tadu projektu tad noved lidz galam ar normalu krasu un kartigu m3 dzineju vai vel labak pat noperc e46 m3 dzineju tas vel njipraks
Instagram INDIGAIS
Paldies visiem kas atveleja 5min lai izteiktu savu viedokli. Taisniba ir abam puseem. Vakar safoceju visu lai liktu ebejaa bet necelas roka ielikt sludinajumu. Pagaidishu vel dazas dienas un tad padomashu velreiz. Sobrid ir taa ka domas mainas ik pec 5min
...
Nemot vera to, ka lasot tavu topiku var saprast, ka rokas tev no pareizas vietas aug, vnk uzlikt m3 motoru bus degrodacija
neesi vienīgaisArmando rakstīja:Sobrid ir taa ka domas mainas ik pec 5min
btw, ja vari pacelt, tad s50
Pfft tauta, kur jūsu ambīcijas, labāk jau kaut ko no Scanias vai no transporta kuģa iekrāmēt
Zelta vārdi, ja finanses atļauj tad nešaubīgi S50B32!kkk_24 rakstīja:neesi vienīgaisArmando rakstīja:Sobrid ir taa ka domas mainas ik pec 5min
btw, ja vari pacelt, tad s50
Tev viss te ir tik pareizi un pienācīgi izdarīts ka man arī liekas nav jau vairs ko taupīt un jāliek M3 motors labākajā gadījuma S54, IMHO.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
domaju ka s54 pagaidam mani neintresee ap 300bhp man pietiktu ikdienas autinjam
ok laikam tad ka sis pilnais stroker komplekts iet uz tirdzinju
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Super, būs M Power mākslas darbs zem haubes.Armando rakstīja:domaju ka s54 pagaidam mani neintresee ap 300bhp man pietiktu ikdienas autinjam
Tad jau Armando Tavā gadījumā izvēle skaidra S50B30, lai gan es ņemtu S50B32, tā pati S54 jauda praktiski ar ātrāk pieejamu max griezi un mazāks čakars ar elektroniku utt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 103