Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 22
- chevron_right
Diski, un spridzinatas riepas vnk sex
Jaa man ari tads ir, gribu vel bik vairak... iespaido, riepas dilst tikai tur kur pieskaras sanak, sanos, un tik traki nedilst, kaa tantes runaa.. TA, nekadu problemu, galvenais lai diski nav arpus arkam.
Jaa nak, tad esay, uzliec ziemas riepas un izej TA
Jaa man ari tads ir, gribu vel bik vairak... iespaido, riepas dilst tikai tur kur pieskaras sanak, sanos, un tik traki nedilst, kaa tantes runaa.. TA, nekadu problemu, galvenais lai diski nav arpus arkam.
Jaa nak, tad esay, uzliec ziemas riepas un izej TA
Ev fanāt, ķer granāt.
Pajautā RU.Priezhuks rakstīja:skats jau bus labs, tikai nezinu ka pabraukshu.
Butu jauki ,ja kads zinosh cilvēks , man paskaidrotu visu par aizmugurējo ratu saversumu uz iekšu, ko tas iespaido, kaa ar TA, vai riepas ēd u.t.t., zinu ka Ruu ir šāds savērsums.
Priezhuks rakstīja:A kā to saversumu uztaisit aizmugurē? Tur arī ir jāšaibo tāpat kā priekšā?
Jo lielaks sedinajums, jo lielaks sagazums
Rati sagāžas automātiski, kad auto tiek sēdināts. Man arī rati ir nedaudz sagāzti /\ , riepas neēd un skatē arī neko neteica.
A pats nevar izveidot to sagāzumu? Jo man tgd ir nosēdināts aizmugurē ,bet tas sagāzums nav. Bet vajag, lai nelien tik traki arkās iekšā.
Sagzuma reguletaji ar gultni
Vai koli ar sagazuma reguletajiem
Vai koli ar sagazuma reguletajiem
Ev fanāt, ķer granāt.
pats var piereguleet sagazumu... paskruvējot ekscentrisko skrūvi pie stupicas apakšā (kas noteikti būs ieedusies) un lamāsies ka nenāks vaļā - labākajā gadijumā...
tev bija taisniiba. :-D:-D
beigas noluuza skruve un tgd bus japrese ara visa bukse lai varetu ielikt jaunu buksi ar eksc. skruuvi. :-D:-D
bet ciinos. :-D
beigas noluuza skruve un tgd bus japrese ara visa bukse lai varetu ielikt jaunu buksi ar eksc. skruuvi. :-D:-D
bet ciinos. :-D
Tatad pec smagas cīņas ar ekscentrisko skrūvi esmu beidzot salicis atpakalj savu e36, nacas preseet ara visu veco buksi un pirkt jaunu skruvi ar buksi. Uztaisiju ari mazliet sagazumu.
Jānomaina numurs uz jaunajiem Bet tā - iespaidīgi!
+ par numuriemdogMa rakstīja:Jānomaina numurs uz jaunajiem Bet tā - iespaidīgi!
p.s. skaista kupeja
numuri vel nav dabuti. e36 vel nav bijis regjistrets LV. tapec uzliku vecus nr lai ir vsmz kkas nevis melns. :-D:-D:-D
registrets tiks tad kad iegushu tiesibas. ;-)
registrets tiks tad kad iegushu tiesibas. ;-)
patiešām glīts trīssestais
starpcitu numuri nav no frostija e30?
starpcitu numuri nav no frostija e30?
Ka Tu uzmineji?
Laabs
a kad to skrūvi tur paskrūvē.. tas nebojā "veselību" ??
apskaidrojat man, kāds ieguvums tik ļoti bojāt auto vadāmību
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Izskats
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7