BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 28
- chevron_right
Jā pie Orkāna viņa ir .. par toni vēl neesmu līdz galam izlēmis, bet virziens ir zināms - tas lai paliek pagaidām intrigai !
Varu pateikt ,ka sudrabs vairs nebūs
Kkāda totāla touringu pārkrāsošana, citiem kuzoviem tak ar krāsu atstājiet kaut cik!
d[-_-]b
ļooooti ceru ka melns nebūs..BuKTOP rakstīja:Jā pie Orkāna viņa ir .. par toni vēl neesmu līdz galam izlēmis, bet virziens ir zināms - tas lai paliek pagaidām intrigai !
Izraadaas ,ka shai kuutinjai ir viens rets navarots ,par kuru es pat nezinaaju ,ka e36 taads ir
Aizmugureejaas "fortachkas" ir apsildaamas Nezinu gan cik ,tas ir vajadziigs
Uz doto briidi kuutinja ir pilniibaa izjaukta ,un riitaa saaksies ciinja ar ruusu
Uz doto briidi kuutinja ir pilniibaa izjaukta ,un riitaa saaksies ciinja ar ruusu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
manai kūtiņai arī ir apsildāmas fortačkas,pats brīnijos.Bet Jums veiksmi darbos
Lai veicas darbos un atklāšanā parādās vēl viens skaists tourings.
Viktoram ar apnjemiba
Prieks dzirdēt ,ka viss notiekOrkaans rakstīja:Izraadaas ,ka shai kuutinjai ir viens rets navarots ,par kuru es pat nezinaaju ,ka e36 taads ir
Fortačkām nemaz nebiju pievērsis uzmanību
Nu jau ir palikušas tikai ~45 dienas līdz atklāšanai - cerams ,ka visi ieplānotie darbi tiks pabeigti laicīgi.. ja tā padomā tad viņu vēl ir ļoti daudz .. bet nu gan jau viss būs okay .. :)Rapakivi rakstīja:Lai veicas darbos un atklāšanā parādās vēl viens skaists tourings.
Atpakaļ ceļa vairs nav ..Vitalx325 rakstīja:Viktoram ar apnjemiba
Ja saimnieks nepārdomās ta būs individuāls auto !!!
Intrigai varu pateikt ,ka Latvijā pagaidām tādā krāsā vēl nav
Intrigai varu pateikt ,ka Latvijā pagaidām tādā krāsā vēl nav
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Domāju saimnieks nepaardomaas , iisteniibaa saimnieks vispaar vairs negrib domaat par kraasaam..
Gaidam rezultaatu :)
Gaidam rezultaatu :)
šeit viss notiek pareizā virzienā!
Orkāna e36 internetā atskatīts, tgd gaidam šā e36 pārvērtības. Cerams ka arī būs intriga ar bildēm, kā tas bij ar Orkāna e36
Nu tad beidzot pirmaas detaljas ir sakraasotas!!!!! Vieniigi jaatvainojas par bilzhu kvalitaati jo reizee ar mani noveco arii mans telefons
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vajag redzēt svaigā gaisā tās detaļas.
Opāaaa!...
Būs labs!..
Būs labs!..
Nebūs kkas līdzīgs Dj_zii krāsai? Vai šitā pamatā nav melna?
ir ir marakešas brūnais.
Ir, ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10