Pacha's e36 - 320 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 22
- chevron_right
Uldis_R rakstīja:man piemeram ari patik tevis nosauktie diski bet sanak lai izceltos uz parejo e36 fona sie diski vairs neder jo izskatas ka tadi bus loti daudziem;)Dj_Zii rakstīja:jums jataisa savs topiks besi st5 izdari pats
man atkal patik st5, rs un citi lidzigi diski ka izskatas uz e36 + man patik puleti plaukti un m/pack
no kurienes jus esat ravusi ka daudziem 6 cilveki nav daudz vai es kadu ari esmu palaidis garam
personigi es neesmu neko skaitijis bet liekas ka tadi diski bus pietiekosi;) izsaku tikai savu viedokli.
+100Uldis_R rakstīja:personigi es neesmu neko skaitijis bet liekas ka tadi diski bus pietiekosi;) izsaku tikai savu viedokli.
labi miers pukas patrik sory par tava topika piediskutešanu
Viss ok.. GadāsDj_Zii rakstīja:labi miers pukas patrik sory par tava topika piediskutešanu
izskatās labi bet Tu arī braukāsi pa ziemu ar šādu augstumu? man bail būtu, drausmīgi nepatīk, kad kaut sniegs skrāpē apakšu kamēr nav panna.
Izskatās jau "sulīgi" Bet jā, ziemā par zemu.. Tagad, kamēr nav sniegs, jā, pabraukāšu ar šādu augstumu.! Ja uzsnigs pamatīgs sniegs, tad celšu augšā.Ridlihs rakstīja:izskatās labi bet Tu arī braukāsi pa ziemu ar šādu augstumu? man bail būtu, drausmīgi nepatīk, kad kaut sniegs skrāpē apakšu kamēr nav panna.
Pannu jau īstenībā vajadzētu, tikai nezinu, cik tāds prieks maksā?
Jā, koilas ir laba lieta :)Nixon rakstīja:Koilas ir laba lieta, bet tie diski izskatās pēc kalpakiem...
Zinu, zinu.. Gan jau pārdzīvošu. Tad jau manīs, kā viss ievērtīsies
He, hē.. džips salīdzinot ar to, kā man bija pirms negadījuma.
Paķēri FK koilus?
Kādus diskus liksi pavasarī?
Paķēri FK koilus?
Alps rakstīja:He, hē.. džips salīdzinot ar to, kā man bija pirms negadījuma.
Paķēri FK koilus?
Bet vēl nav līdz zemei nolaisti, palikuši 2,5cm lidz pilnīgam šķūrim
Jap, bet paņēmu lietotus(priekšējos), pamēģināt, kā būs
Uz vasaru būs style3, uzfrišināti mazliet..!
Kā izskatās uz ielas?Chew` rakstīja:Para kadu bildi ar kopskatu!
Aizmugure baigais džips
Tad jātiek pie normāla ziepju trauka!
Pacha rakstīja:Izskatās jau "sulīgi" Bet jā, ziemā par zemu.. Tagad, kamēr nav sniegs, jā, pabraukāšu ar šādu augstumu.! Ja uzsnigs pamatīgs sniegs, tad celšu augšā.Ridlihs rakstīja:izskatās labi bet Tu arī braukāsi pa ziemu ar šādu augstumu? man bail būtu, drausmīgi nepatīk, kad kaut sniegs skrāpē apakšu kamēr nav panna.
Pannas izmaksas, ja netaisa pats, sanāk apmēram no kādiem 40 - 200 Ls, viss atkarīgs kādu, cik lielu/garu un no kāda materiāla. Var jau uzmest plastmasas gabalu vai arī visā garumā no tērauda
Nu tad pagaidām paliku pie šitās, jo it kā cenā ok, atsauksmas lielākoties labas un arī kantori slavēja par darbu un kvalitāti:
http://autotuning.rlm.lv/product_28.html
Pēdējais labojis Ridlihs - 08 Jan 2013, 14:49, kopā labots 1 reizi.
Kas tas par Style 3?Pacha rakstīja:Alps rakstīja:He, hē.. džips salīdzinot ar to, kā man bija pirms negadījuma.
Paķēri FK koilus?
Šis izskatās pēc laba varianta!! Tip ir uz vietas utt.? Ja grib, var braukt pakaļ? Bet, tagad tā paskatoties, jā.. Būs jāmeklē pannaRidlihs rakstīja:Pacha rakstīja:Izskatās jau "sulīgi" Bet jā, ziemā par zemu.. Tagad, kamēr nav sniegs, jā, pabraukāšu ar šādu augstumu.! Ja uzsnigs pamatīgs sniegs, tad celšu augšā.Ridlihs rakstīja:izskatās labi bet Tu arī braukāsi pa ziemu ar šādu augstumu? man bail būtu, drausmīgi nepatīk, kad kaut sniegs skrāpē apakšu kamēr nav panna.
Pannas izmaksas, ja netaisa pats, sanāk apmēram no kādiem 40 - 200 Ls, viss atkarīgs kādu, cik lielu/garu un no kāda materiāla. Var jau uzmest plastmasas gabalu, škiedras sūdu vai arī visā garumā no tērauda
Nu tad pagaidām paliku pie šitās, jo it kā cenā ok, atsauksmas lielākoties labas un arī kantori slavēja par darbu un kvalitāti:
http://autotuning.rlm.lv/product_28.html
Pāris lapas atpakaļ ir bilde, kurā redzami viņi irAlps rakstīja:Kas tas par Style 3?Pacha rakstīja:Alps rakstīja:He, hē.. džips salīdzinot ar to, kā man bija pirms negadījuma.
Paķēri FK koilus?
Nu pazvani uzjautā, es nezinu. Bet nu tur arī uz vietas pa normālām naudiņām uzliks un brauc laimīgs tālāk
Tādu ideju apsvēršuRidlihs rakstīja:Nu pazvani uzjautā, es nezinu. Bet nu tur arī uz vietas pa normālām naudiņām uzliks un brauc laimīgs tālāk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 22