pavljuka e36 coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12
- chevron_right
Krasaučik labi izskatisies :)
Sanākpavljuks rakstīja:Rudziņš, jebkurā celtniecības veikalā jābūt pa ~2eirām.
byrbyr, paldies, cenšos.
Šodien vēl nedaudz pastrādāju:
No šī - Sanācā šādi - Rīt ķeršos klāt stiklšķiedras uzklāšanai. Varētu būt interesanti.
No šī - Sanācā šādi - Rīt ķeršos klāt stiklšķiedras uzklāšanai. Varētu būt interesanti.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Manuprāt, izskatās pat ļoti labi
protams ka izskatās daudz labāk nekā braukāt ar lielu caurumu
Jā tā sanāca, jo sākumā nevarēju tik ātri dabūt stiklšķiedru, tad cilvēks pieteicās visu smuki sataisīt, bet uzmeta... :(
Bet šodien var teikt bampers pilnīgi pabeigts, jo esmu apstrādājis ar stiklšķiedru!
Sākumā nepārāk sanāca, bet tad piešāvu roku un otrs sāns gandrīz kā no rūpnīcas izskatās (varu kādam dot padomu) Tagad tik jāliek virsū!
Bet šodien var teikt bampers pilnīgi pabeigts, jo esmu apstrādājis ar stiklšķiedru!
Sākumā nepārāk sanāca, bet tad piešāvu roku un otrs sāns gandrīz kā no rūpnīcas izskatās (varu kādam dot padomu) Tagad tik jāliek virsū!
Te svarīgi apstrādāt originālo virsmu, lai tā paliek manāmi grubuļaina. Liekas, ka tā stiklašķiedra baigi līp pie visa kā, bet no šī bampera viss tas gabals atrkritīs pie mazākās deformācijas.
d[-_-]b
Bus ok, ziemai derees:))
Svekji neturaas pie plastmasas Pirmais sniega vai ledus gabalinjsh un shkjiedra buus nost no bufera!!! Citiem vaardiem d...ā darbs un materiaals
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Buutu pazvaniijis un pajautaajis Tu tak zini kur mani atrast
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Buss Labi / uz ziemu …
Ceram ka iztures ..
Ceram ka iztures ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Nebiju iedomājies pat... bet cilvēks kas iedeva materiālu par baltu velti, teica lai līmēju droši, pastāstīja, parādīja kas un kā. Turklāt strādā katru dienu tikai ar stiklšķiedru.
Davaj lidz 6nai uzstaisi :))) lai pabraukaties
Visdrīzāk tikai svētdien likšu virsū ar KV_, ja neatteiks.
P.S. KV_, pie Tevis vēl palika visi plastmasi!
P.S. KV_, pie Tevis vēl palika visi plastmasi!
Nu ir labi.
Kurš te brēca ka nevar sataisīt Re ka var.
Kurš te brēca ka nevar sataisīt Re ka var.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Zuze91, galvenais jau sākumā pačīkstēt.
Ja jau topiks tika pacelts no grimšanas, tad jāatskaitās kā gatavojos sezonas atklāšanai...
Praktisk ir sagatavoti diski, palika tikai atrast riepas 205/40 vai 215/40.
Vēl diemžēl nav pilnīgs spogulis, būs vēl jāpapulē. Ir vēl šādi tādi jaunumi, bet par tiem vēlāk.
Ja jau topiks tika pacelts no grimšanas, tad jāatskaitās kā gatavojos sezonas atklāšanai...
Praktisk ir sagatavoti diski, palika tikai atrast riepas 205/40 vai 215/40.
Vēl diemžēl nav pilnīgs spogulis, būs vēl jāpapulē. Ir vēl šādi tādi jaunumi, bet par tiem vēlāk.
Būs zaļi?
Ne takš.
Tā zaļā ir pulēšanas pasta...
+/- gatavs apakšējais, tas kas pa labi pēc smilšpapīriem (P600, P800, P1500, P2500)
Tā zaļā ir pulēšanas pasta...
+/- gatavs apakšējais, tas kas pa labi pēc smilšpapīriem (P600, P800, P1500, P2500)
Pēdējais labojis pavljuks - 16 Mar 2014, 17:55, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12