540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 56
- chevron_right
Es tiešām nezinu kur ir tie diski kas pirmaja bildē, ar tiem pārdevu un ar šiem nopirku ,ja nebutu pardevis tad diezvai šādi diski butu virsū jo biju liels r18 pretinieks, bet tiri normali var pabraukt, ja nav ikdiena jabrauc
e36
Smukiņš bez gala un tie diski āāā gandrīz kā manējie
s555 rakstīja:Smukiņš bez gala un tie diski āāā gandrīz kā manējie
Lēnu garu nodarbojos ar koniskā filtra iemānīšanu stock gaisa kastē..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Intresants risinàjums!
Ar stock iepudem m52/m50 vispār pa zolido var šādi, domaju tiri labi uzlikt konisko, atdalot no karsta gaisa un putekļiem, protams, var nopirkt vnk smuku komplektinu ja stoks, manā gadījumā cakars lielāks, jo gaisa masas meritajs atrodas tuvak kastei un krietni zemāk, pa lielam viss ir sadarīts, pa nedēļu atradīšu laiku uztaisit metala vāciņu kuru var uzlikt virs tas vietas kur izgriezsts caurums, tādu lai uz filtra apkopēm var noņemt..
e36
tikai tolks no tā kāds visa? izskatās ka tu šadi tikai samazini filtrējošo virsmui(filtra sienas spiežas pret kastes sienām) nevis palielini. līdzarto vis labais efekts ir podā(ja tiem filtirem viņš vispār ir). taisi visādas liekas turbulences utt kastē tikai.
prieks redzeet ka autinjs buus veel labaaks... kaa bij manaa apgaadibaa ja izdomaasi diskus nomainiit dod zinju jo es lab praat atguutu savaa iipasumaa + vinjus var uzskatiit par custom jo iznesums vairs neatbilst rakstiitajiem uz diskiem540i rakstīja:Es tiešām nezinu kur ir tie diski kas pirmaja bildē, ar tiem pārdevu un ar šiem nopirku ,ja nebutu pardevis tad diezvai šādi diski butu virsū jo biju liels r18 pretinieks, bet tiri normali var pabraukt, ja nav ikdiena jabrauc
Tici man ja es varetu braukt ar parastu paneļ filtru es tā darītu, šī kaste vairāk ir situācijas uzlabošanai, nav pliks neaizsargāts filtrs, mazāk sūdosies, un nekas tur nespiežās, efektu jaudai neķeru jauda pietiek!yanks rakstīja:tikai tolks no tā kāds visa? izskatās ka tu šadi tikai samazini filtrējošo virsmui(filtra sienas spiežas pret kastes sienām) nevis palielini. līdzarto vis labais efekts ir podā(ja tiem filtirem viņš vispār ir). taisi visādas liekas turbulences utt kastē tikai.
e36
Diski riktigi skaisti mainīti netiks,tiks puceti un taupīti autiņam rigtīgu odziņu piesit!vasaras gaitā dzīšu valcēt arkas aizmugurē tad vispār būs perfekti arī pārvitoties, tgd pa retam riepa iemetās aizmugures arkā nedaudz..,prieks ka autiņs netika nolaists bet padarīts vel labāks!Grabuliic rakstīja:prieks redzeet ka autinjs buus veel labaaks... kaa bij manaa apgaadibaa ja izdomaasi diskus nomainiit dod zinju jo es lab praat atguutu savaa iipasumaa + vinjus var uzskatiit par custom jo iznesums vairs neatbilst rakstiitajiem uz diskiem540i rakstīja:Es tiešām nezinu kur ir tie diski kas pirmaja bildē, ar tiem pārdevu un ar šiem nopirku ,ja nebutu pardevis tad diezvai šādi diski butu virsū jo biju liels r18 pretinieks, bet tiri normali var pabraukt, ja nav ikdiena jabrauc
e36
Apsveicu ar auto iegādi
Un vēlreiz vēlu, lai auto stāvoklis kļūst tikai labāks!
Un vēlreiz vēlu, lai auto stāvoklis kļūst tikai labāks!
Kapēc tad nevari braukt ar parasto?540i rakstīja:Tici man ja es varetu braukt ar parastu paneļ filtru es tā darītu, šī kaste vairāk ir situācijas uzlabošanai, nav pliks neaizsargāts filtrs, mazāk sūdosies, un nekas tur nespiežās, efektu jaudai neķeru jauda pietiek!yanks rakstīja:tikai tolks no tā kāds visa? izskatās ka tu šadi tikai samazini filtrējošo virsmui(filtra sienas spiežas pret kastes sienām) nevis palielini. līdzarto vis labais efekts ir podā(ja tiem filtirem viņš vispār ir). taisi visādas liekas turbulences utt kastē tikai.
Pieļauju, ka dēļ M3 droselēm..
Nav kur iebāzzst, tgd kaste ir iekša viss ir uz milimetriem, pat tad kad kaste ir sagriezsta, viss dēļ M3 droselēm...yanks rakstīja:Kapēc tad nevari braukt ar parasto?540i rakstīja:Tici man ja es varetu braukt ar parastu paneļ filtru es tā darītu, šī kaste vairāk ir situācijas uzlabošanai, nav pliks neaizsargāts filtrs, mazāk sūdosies, un nekas tur nespiežās, efektu jaudai neķeru jauda pietiek!yanks rakstīja:tikai tolks no tā kāds visa? izskatās ka tu šadi tikai samazini filtrējošo virsmui(filtra sienas spiežas pret kastes sienām) nevis palielini. līdzarto vis labais efekts ir podā(ja tiem filtirem viņš vispār ir). taisi visādas liekas turbulences utt kastē tikai.
e36
Šodien pasūtīts normāls silikona līkums tās spīdīgās trubas vietā, moš pat neizbraukšu ar to spīdīgo trubu,saliku piekšķilu viss bummbās! , vel laika gaitā taps vāks kuru uzlikt virs izgriezuma vietas, gaisa masas mērītājs ir kādi 2cm iekš kastes, vienā pusē pie gaisa masas mērītāja varēju mazāk izāģēt to kasti, bet bija vismaz vieta pirkstiem, vāka konstrukcija moš iekļaušu tur maziņu maliņu, lai vairāk piesedz.
e36
a kadel nevareja vienkarsi nemt M3 gaisa filtra kasti kura ielikt Green vai K&n paneļfiltru ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Bija man arī M3 gaisa kaste, kad liku virsū droseļus, neko diži neatškirās no parastās kastes tikai gaisa masas meritāja diametrs atšķirās parastiem 8cm M3 10cm.., un vel lkm kkada papildus truba viņā nāca iekša, uzliekot uz m50/52 , droseles stāv citā augstumā kā M3 , neder tāpatās
Pēdējais labojis 540i - 30 Mai 2013, 12:36, kopā labots 1 reizi.
e36
tad skaidrs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Pa lielam filtra noslēpšana un pavirzīšana tālāk no motora ir pabeigta..cerams filtram tgd būs labāki dzīves apstākļi..
e36
Atradu vecas bildes kāds bija kad nopirku pirmoreiz..
Mazliet mainījies ir..
Mazliet mainījies ir..
e36
Ar šiem diskiem vienkārši
Gatavs vienkārši paņemt un noskrúvèt
Gatavs vienkārši paņemt un noskrúvèt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8