agang wannabe track day kupeja / SLĒDZAM
Par šī auto tehnisko stāvokli vispār šaubu nav - tur tik motors būtu jāiekrāmē (ja pārdotu bez iS) un brauktu bēdas nezinādams. Šitie daiļdirsēji, kuri meklē 2.5 pa 1k eur var nemaz te nesmirdēt, ja nesaprot reālas vērtības un nedomā uz priekšu :nakotnes:klasika:
Rūsa tam auto blakus pat nav stāvējusi, pats ņēmu paklāju ārā
Rūsa tam auto blakus pat nav stāvējusi, pats ņēmu paklāju ārā
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
ne velti darba biedrs teica ka ik pa laikam pa dokas teritoriju kāds ar e36 kā Kens Bloks dod vaļāagang rakstīja:Jānaljanke rakstīja:Gadijumā nestrādā DOKĀ? tā kurai pretī tgd polipaks tiek būvēts?
Nu nē...es tik pienam pakaļ ar viņu dodos
ļooooti sen nekas nav rakstīts un tā, bet nu, kaut kas beidzot ir padarīts un derētu tā kā 'atskaitīties'
pirmkārt, turbo būvēšana atkrīt, vismaz pagaidām, otrkārt tika uzlikta gāze. jā, gāze, bet viss ir riktīgi labi ar viņu, un kamēr nav otra auto, it nemaz nenožēlojam par viņu.
šonedēļ beidzot biju pie turbochip.lv saregulēt visu..pa lielam, visu laiku likās, ka tas auto neiet. itkā citi teica, ka viss ir baigi labi. ntās reizes pie qsx pārgriezām sadalenes, vēl visādas perversības, taču tāpat kkas līdz galam nebija labi,
beigu beigās pēc vesela pusgada atklājās, ka pie vainas bij viena PI*ERASA nopārdotais kompis, kam lambdas izeja nodegusi un tas, ka tas bij 2.0 402 kompis, nākamais P*MPIS bij tas, kas nopārdeva man normāli nefunciklējošas 2.8 sprauslas. to tik šodien atklāju.
tātad, beidzot auto ir saregulēts, visi elektro gļuki novērsi un beidzot gan uz benzīna, gan gāzes iet nenormāli labi. pirmdien vēl pie Valchas kāŗtīgi saregulēt gāzi , bet tā esmu baigi priecīgs par visu. 90% ka nākamgad trasē būšu redzams
no bildēm kā vienmēr, nekā nav jēgas daudz muldēt, ko un kā tālāk, taču poli bukses drīzumā pavisam noteikti būs. gaidu, kad qsx sameistaros to, ko vajag man
pirmkārt, turbo būvēšana atkrīt, vismaz pagaidām, otrkārt tika uzlikta gāze. jā, gāze, bet viss ir riktīgi labi ar viņu, un kamēr nav otra auto, it nemaz nenožēlojam par viņu.
šonedēļ beidzot biju pie turbochip.lv saregulēt visu..pa lielam, visu laiku likās, ka tas auto neiet. itkā citi teica, ka viss ir baigi labi. ntās reizes pie qsx pārgriezām sadalenes, vēl visādas perversības, taču tāpat kkas līdz galam nebija labi,
beigu beigās pēc vesela pusgada atklājās, ka pie vainas bij viena PI*ERASA nopārdotais kompis, kam lambdas izeja nodegusi un tas, ka tas bij 2.0 402 kompis, nākamais P*MPIS bij tas, kas nopārdeva man normāli nefunciklējošas 2.8 sprauslas. to tik šodien atklāju.
tātad, beidzot auto ir saregulēts, visi elektro gļuki novērsi un beidzot gan uz benzīna, gan gāzes iet nenormāli labi. pirmdien vēl pie Valchas kāŗtīgi saregulēt gāzi , bet tā esmu baigi priecīgs par visu. 90% ka nākamgad trasē būšu redzams
no bildēm kā vienmēr, nekā nav jēgas daudz muldēt, ko un kā tālāk, taču poli bukses drīzumā pavisam noteikti būs. gaidu, kad qsx sameistaros to, ko vajag man
ar visu lpg uz trasi?
Poh par to gaazi. Sagrieziia liidz pavasarim benziinu veel vairaak, bisk iisaaku reduktoru un viss buus shokolaadee
taa gaaze itnemaz netraucee sliipeeshanai, par cik sobriid mums ir tik viens auto gimenee.
P.s reguleejaam 98e + 30% 85e , par cik kompresijas pakaape augsta. Un sadalene ar diezga nikni sagriezta, tuksgaita nav 100% vienmeeriiga, bet gals ir
taa gaaze itnemaz netraucee sliipeeshanai, par cik sobriid mums ir tik viens auto gimenee.
P.s reguleejaam 98e + 30% 85e , par cik kompresijas pakaape augsta. Un sadalene ar diezga nikni sagriezta, tuksgaita nav 100% vienmeeriiga, bet gals ir
kas ar to sadaleņu grozīšanu?
ir dzirdēts, ka liek abas izplūdes, lai ilgāk stāv vaļā
cik ir kompresija?agang rakstīja:Poh par to gaazi. Sagrieziia liidz pavasarim benziinu veel vairaak, bisk iisaaku reduktoru un viss buus shokolaadee
jjjjuris rakstīja:kas ar to sadaleņu grozīšanu?
Abas ieplūdes liek izplūdē labprāt gribētu m54b30 iepl. Sadaleni, taču tā maksā vairāk un grūtāk dabūt
Kompresija visos podos ap 16Ridlihs rakstīja:cik ir kompresija?agang rakstīja:Poh par to gaazi. Sagrieziia liidz pavasarim benziinu veel vairaak, bisk iisaaku reduktoru un viss buus shokolaadee
Bet ja interesē pakāpe, tad aptuveni 11.3:1
Ja M50 bezvanos, tad nav jēga no B30 sadalenes, jo ir tāda pat, bet, ja runā par M50TU, tad jā, vajag :)
Kompresijas pakāpe laba!
Kompresijas pakāpe laba!
Ja paspēlēties ar aizdedzi, tad ar tādu kompresijas pakāpi + gāzi nevarētu izcelt normālu budžeta jaudu? Neesi interesējies par ko tādu?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Man jau turbochip aizdedzi pagrieza cik max varēja..rvars rakstīja:Ja paspēlēties ar aizdedzi, tad ar tādu kompresijas pakāpi + gāzi nevarētu izcelt normālu budžeta jaudu? Neesi interesējies par ko tādu?
šovakar pie valchas, tad redzēs kā gāzi vēl var saregulēt :) jo tanī naktï, kad uzsniga, un tikko biju no regulēšanas, ar gāzi sanāca 35l uz 94km
Protams, nebūtu sūdīgi, ka varētu arī pa sausu eko slīdēt(kaut gan jau tagad to var) taču man svarīgākais, lai ar gāzi ikdienā varu kapeiku ietaupīt. Uz trases ar prieku pajaukšu kokčikus bākā
ADMINIEM - Diemžēl slēdzam ciet šo.
kad būs ko rādīt, izveidošu jaunu topiku ar tagadējo dzelzi,.
kad būs ko rādīt, izveidošu jaunu topiku ar tagadējo dzelzi,.
nodega.Armando rakstīja:nafiga!?
negribu te likt nekādas bildes un atbildēt uz tā jau apnikušajiem jautājumiem..
galvenais, ka palieku pie e36, jo jau nākamajā dienā tika sadabūts cits, ko šoreiz burtiski kā drift missile pielietošu. tik par to vēlāk