E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 91
- chevron_right
ar visu garazu nau garantija ka citreiz nedabus no sievas pa kupri
bet ja tu tiesam ar krasas pistoli istabaa krasoji tad ari biji pelnijis dabut
bet ja tu tiesam ar krasas pistoli istabaa krasoji tad ari biji pelnijis dabut
...
Gan jau ir runāts kaut kur, bet visu laiku ir interesējis, cik tā krāsa ir noturīga? Nav tā kā iekāp un pēc tam drēbes tādas krāsainākas?
Nu ka jau zinams tad visi adas saloni ir krasoti.
Nekas nost nenak ja protams tev bikses nav pievilkusas ar kadu kjimisku vielu. Skatoties ka lieto tos sedekljus tad apmeram pec 2-5 vajag atkal uzsfrisinat
Nekas nost nenak ja protams tev bikses nav pievilkusas ar kadu kjimisku vielu. Skatoties ka lieto tos sedekljus tad apmeram pec 2-5 vajag atkal uzsfrisinat
Instagram INDIGAIS
vakar tikka iepirkts donors 323 98 gada diezgan pilns ja jau 2 vas masinas blakus varbut buus tomer japarmet taa klima ka sim ari ir orgjinalie PDC
lidzi naca ljoti daudz ceki un parbaudes papiri,aptiecinja un orgjinala bmw soma ar visadiem tirisanas lidzekljiem un pat bmw logu skjidrums un vel kads nosktaijies no manis un pa nakti calji taisija vienu evo prieks rallija
lidzi naca ljoti daudz ceki un parbaudes papiri,aptiecinja un orgjinala bmw soma ar visadiem tirisanas lidzekljiem un pat bmw logu skjidrums un vel kads nosktaijies no manis un pa nakti calji taisija vienu evo prieks rallija
Instagram INDIGAIS
Aivi, to esi monstrs! Liksi dzinēju no 323i ?
P.S. kādā stāvoklī donoram haube? Mans uz pavasari krāsosies, tāpēc meklēju lēnā garā labu haubi bez rūsas. Manai ir iemeties konkrēts puveklis un tādu toč nav vērts taisīt.
P.S. kādā stāvoklī donoram haube? Mans uz pavasari krāsosies, tāpēc meklēju lēnā garā labu haubi bez rūsas. Manai ir iemeties konkrēts puveklis un tādu toč nav vērts taisīt.
redzes ja sito cabrio 2,0l viens njems tad es liksu 2,5l ja nee tad domaju ka nee bet nu tad redzes
man jau kadu pud gadu vel viens donors 323 stav bija jau doma no taa likt motoru
redzes nez kaa buus mosk nemaz sito 323 neupuressu bet ieliksu tikkai parasto karbu
bet laiks radiis
ja kas var uz detaljam pieteikties ruusa nav vispar neviena vieta
man jau kadu pud gadu vel viens donors 323 stav bija jau doma no taa likt motoru
redzes nez kaa buus mosk nemaz sito 323 neupuressu bet ieliksu tikkai parasto karbu
bet laiks radiis
ja kas var uz detaljam pieteikties ruusa nav vispar neviena vieta
Instagram INDIGAIS
Labi, tad piesakos uz haubi pagaidām, vēlāk varbūt vel uz kaut ko pieteikšos, ja izdomāšu vai man vel, kas vajadzīgs. Tik pado ziņu ja kas mainās.
jaa jaa protams
viss bus noteikti atkarigs no ta vai tiksu gala ar motoru sim kaa udens temp uzkapj lidz maksimumam ta iedegas elljas lampinja ja stav brivgaita bet lidzko pieskaras pedalim ta pazud un ja brauc tad nedeg
pec armando ieteikta elljas spiediena sensoru smainiju ar kabrio sensoru nekas nemainas
rit nomainissu ellju jo iekssa liekas tada baigi skjidra ir pat kad auksta
viss bus noteikti atkarigs no ta vai tiksu gala ar motoru sim kaa udens temp uzkapj lidz maksimumam ta iedegas elljas lampinja ja stav brivgaita bet lidzko pieskaras pedalim ta pazud un ja brauc tad nedeg
pec armando ieteikta elljas spiediena sensoru smainiju ar kabrio sensoru nekas nemainas
rit nomainissu ellju jo iekssa liekas tada baigi skjidra ir pat kad auksta
Instagram INDIGAIS
Cik tev īsti to mašīnu ir?
uz so bridi 4 vakar vel bija 5
bet sis 4 tuvaka laika nav doma pardot
Instagram INDIGAIS
oligarhs
Ja neskaita to, ka stūre cimdu nodalījumā, tad diezgan labi, tikai pataisi to aizmugurējo difuzoru melnu
tas buferis noteikti ka netiks lietots ta ka tas mani nesatrauc
Instagram INDIGAIS
aivis328 rakstīja:vakar tikka iepirkts donors 323 98 gada diezgan pilns ja jau 2 vas masinas blakus varbut buus tomer japarmet taa klima ka sim ari ir orgjinalie PDC
cik tad shitaads pkjo IRL?
sito panjemu pa 450e bet nu nav jau ta ka visu laiku vinjus pa taadu summu var dabut
taa tik LV un DE vinji maksa kosmosu
Instagram INDIGAIS
Nav dārgi tik daudz mašīnas uzturēt?aivis328 rakstīja:uz so bridi 4 vakar vel bija 5
aivis328 rakstīja:sito panjemu pa 450e bet nu nav jau ta ka visu laiku vinjus pa taadu summu var dabut
bljaaviens, var teikt ka par briivu! zhel ka te nevar dabuut taadaa leetucii
Uz so bridi jau visas netiek izmantotas taka nekadus zaudejumus nerada ja protams detaljas un tadas lietas neskaita pie zaudejumiembyrbyr rakstīja:Nav dārgi tik daudz mašīnas uzturēt?aivis328 rakstīja:uz so bridi 4 vakar vel bija 5
Instagram INDIGAIS
Melnas vinjas tocna ir bet vai bez caurumiem to gan varesu pateikt rit
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8