Robciika 318Is kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Ieliec no iepriekšējās atslēgas čipu un viss būs kārtībā
saki no pieredzes, džedaj?Svechturis rakstīja:Pabeigsi vakarskolu - sapratīsi.
Svechturis rakstīja:BMW sākas tikai kupeja, ar priekš e36, tas vispār - must have.
E36 uz kopējā fona izceļas, ka detaļas biku normālākās cenās. E46 un uz augšu cenas toč "garīgi slimas", vai arī jābūt tiešām turīgam.
Mani pārsteidz E36 salons. Piem, 92. gada bembis E36, un tagad iekāpiet jebkurā markas autiņā 92. gada. 99% gadījumu - vemt gribas. A bembī vemt negribas - ja savests kārtībā salons, āda, nopulēts, visas plasmatas vietā - pat Luksus klases ielasmeitu nav kauns vadāt.
Tu pats saprati ko tu uzrakstiji??
ar kompatu pa brugji
bij tada doma. bet nu labi ka sakuma izdomaaju visu parjaukt,izraadiijas ka sis beigtsdogMa rakstīja:Ieliec no iepriekšējās atslēgas čipu un viss būs kārtībā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cipruss18 rakstīja:Svechturis rakstīja:BMW sākas tikai kupeja, ar priekš e36, tas vispār - must have.
E36 uz kopējā fona izceļas, ka detaļas biku normālākās cenās. E46 un uz augšu cenas toč "garīgi slimas", vai arī jābūt tiešām turīgam.
Mani pārsteidz E36 salons. Piem, 92. gada bembis E36, un tagad iekāpiet jebkurā markas autiņā 92. gada. 99% gadījumu - vemt gribas. A bembī vemt negribas - ja savests kārtībā salons, āda, nopulēts, visas plasmatas vietā - pat Luksus klases ielasmeitu nav kauns vadāt.
Tu pats saprati ko tu uzrakstiji??
Nu ja izlaasa vairakas reizes tad doma klust skaidra,apmeeram
Sadomaaju sabildeet
Svechturis rakstīja:BMW sākas tikai kupeja, ar priekš e36, tas vispār - must have.
e36 salons ir kcik baudāms tikai tāda gadījumā ja ir melns panelis, benķi un griesti, savādāk tā ir parasta veca miskaste
Nez man ari gaišie griestii patik.
man patīk bildes
Ja sis taadas ok saanaca, tagad sii lotii patiik.
sodien salikti svaarigi siikumii....
kas par diskiem?Robiiiits rakstīja:Sodien nomazgaats.:)) Paris bildes lai paceltu topiiku.
style 166 M diski :)
līdz šim smukākie diski, kurus esmu redzējis. 19 collas?Robiiiits rakstīja:style 166 M diski :)
15CaK rakstīja:līdz šim smukākie diski, kurus esmu redzējis. 19 collas?Robiiiits rakstīja:style 166 M diski :)
nu bļin, netā visur met 19 collas par 2000 dolāriemRobiiiits rakstīja:15CaK rakstīja:līdz šim smukākie diski, kurus esmu redzējis. 19 collas?Robiiiits rakstīja:style 166 M diski :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right