KLAVINA M3
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 21
- chevron_right
Tu te nestāsti pekstiņuscipruss18 rakstīja:Kljavinjs jasaka godiii,izskatas labak par cabrio
Sorry, bet beidzot piekritīšu Ciprusam
cipruss18 rakstīja:Kljavinjs jasaka godiii,izskatas labak par cabrio
divas nesalīdzināmas virsbūves!cipruss18 rakstīja:Kljavinjs jasaka godiii,izskatas labak par cabrio
Tagad, droši vien, vari izbaudīt praktiskumu, ko dod tourings atšķirībā no kabrio, kas ir "svētdienas braucamais" un der tikai savas pakaļas izvizināšanai brīvos brīžos.
tikai vienreiz izmantoju to praktiskumu, bet tapatas ka kabrio bija,tad šis arī ir brīvdienu braucamais
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nekad nesmu isti izpratis jedzienu-brivdienu auto
ja man pagalma stavetu 5tais golfs darba un tada kutinja ka tev,nu es shaubos ka golfs butu mana pirmaa izveele ar ko braukt uz darbu vai vavereenos
ja man pagalma stavetu 5tais golfs darba un tada kutinja ka tev,nu es shaubos ka golfs butu mana pirmaa izveele ar ko braukt uz darbu vai vavereenos
ar kompatu pa brugji
8 lpp offtopiks, jebaķ, jebaķ
ar golfu uz darbu un 36to vaavereenos
Viss pilnīgi loģiski
Viss pilnīgi loģiski
Labas cenas.
Labas cenas.
Kūtiņa laba bet ja runā par ikdienas auto tēmu, tad man ir līdzīgs variants. Ja jabraukā ikdienā būtu ar zemu e36 kurš patērē vismaz 14 euro dienā, es protams arī izvēlos lētāko variantu (manā gadījumā tie ir trīs varianti divi citi auto vai vilciens), un lai e36 paliek ka brīvdienu auto.
cik noprotu tad tev virsu metajas r18 diski... intereseja platums un mizas izmers... jo ari ir atrasti r18 ar front 8j un rear 9.5j platumu un tagad domaju par riepu izveli lai maksimali varetu piedzit pie arkam...
215/35 gan prieksa gan aizmugure
Labas cenas.
Labas cenas.
Liels paldies!
Izskatas ka nebusu nosavis garam ar izmeriem!
Izskatas ka nebusu nosavis garam ar izmeriem!
kādu laiku nav nekas rakstīts bet nekas dižs nav darīts:
nomainīts sajūga komplekts, uzlikta jauna termo mufta, jaunas koilas,priekšā jauni atbalsti (profilakses pēc), priekšējiem plauktiem jaunas gala bukses,aizmugurē glāžu pastiprinošās plāksnītes, jaunas eļļas un filtri, jaunas roku balstu buksītes, u.c sīkumi
Paldies par darbu Megatronam
nomainīts sajūga komplekts, uzlikta jauna termo mufta, jaunas koilas,priekšā jauni atbalsti (profilakses pēc), priekšējiem plauktiem jaunas gala bukses,aizmugurē glāžu pastiprinošās plāksnītes, jaunas eļļas un filtri, jaunas roku balstu buksītes, u.c sīkumi
Paldies par darbu Megatronam
Labas cenas.
Labas cenas.
Season 2014 opening @333
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Paldies
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …