Dzheja cabrio stāsts
Nu nav jau arī tik traki
Pa 4k var mani pierunāt. Savādāk atstāju sev nākotnes klasiku
Bērni vel nav, e91 var pagaidīt.
Sataisiju tikai bardaku. Atvainojos
Moldingus sūtiju oem no Vācijas. Caur etk. Tur pilnīgi pilns komplekts ar visiem klipsīšiem
Pa 4k var mani pierunāt. Savādāk atstāju sev nākotnes klasiku
Bērni vel nav, e91 var pagaidīt.
Sataisiju tikai bardaku. Atvainojos
Moldingus sūtiju oem no Vācijas. Caur etk. Tur pilnīgi pilns komplekts ar visiem klipsīšiem
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Auto ir jādodas prom. Gribu es to vai negribu. Tā kā, tie kas ļoti vēlējās - iespēja ir. Šoreiz reāla un bez atrunām.
Tas kurš dod vairāk un nečakarējas - savāc.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Sieva/draudzene palikusi greizsirdīga?
Tuvu tam.
Nu tā. Kabrio ir pie jaunā īpašnieka. Tad jau manīs vai viņš gribēs dalīties ar savām tālākajām gaitām.
Katrā ziņā ceru, ka viņam pietiks laiks un pacietības, kā arī līdzekļi, novest līdz galam visu to ko es atstāju nepabeigtu.
Pēc visa spriežot auto nodots labās rokās
Paldies par uzmanību. E36 laikam vairs manā īpašumā nebūs
Katrā ziņā ceru, ka viņam pietiks laiks un pacietības, kā arī līdzekļi, novest līdz galam visu to ko es atstāju nepabeigtu.
Pēc visa spriežot auto nodots labās rokās
Paldies par uzmanību. E36 laikam vairs manā īpašumā nebūs